Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Igazából minden orrplasztika eredménye egyfajta kompromisszum. Van egy mozgástér amin belül mozoghat az orvos annak érdekében, hogy a műtét után is kapj levegőt és ne essen össze az orrod.
Nekem a magas kiugró orrhátamból olyan laposat csinált, hogy oldalról alíg látszik már az orrom (szerencsére). Cserébe valamivel szélesebbek lettek a cimpáim, mint voltak. Viszont ha két oldalról megpróbálom szűkíteni a cimpákat, már nem kapok levegőt rendesen.
Tegyél egy próbát, nyomd összébb a csúcsot ott, ahol zavarónak látod még. Ha nem kapsz levegőt, akkor azért szabta most olyanra, amilyen.
Amúgy neked már "áldását adta" a végső eredményre így másfél év után? Kb. engem is akkor műtött.
Szia Mark!
Ejts meg egy konzíliumot Kárász doktornál,ez semmire nem kötelez,de akkor hallod az ő álláspontját is.
Lehet,hogy két egyforma véleményt fogsz hallani,de az is lehet,hogy nem.Viszont utána könnyebb lesz a döntés.
Sok szerencsét!
Szerintem is az a helyzet, hogy az orvos lát valahogy kívülről és máshogy gondolja. Nekem is határozottnak kellett lennem, sőt meg kellett mutatnom, hogy igenis jól áll nekem amire először azt mondta nem fog jól állni, mert nem olyan az arcom. Hónapokig szerkesztgettem és pakoltam applikációval a fejemre mások orrát és végül mégis az állt a legjobban amire a doki először nemet mondott. Elé tettem és ő is belátta, meg is csinálta nekem és azóta is boldogok vagyunk az orrommal :) Sőt tudok olyanról akinek csak az orrcsúcsához akart hozzányúlni, de ő is hozzám hasonlóan (az ő tanácsára is voltam nagyon határozott) megmutatta mit szeretne és végül teljesült, a csontból is szedett le , hogy az íve megfelelő legyen. Természetesen a jó ízlés határain belül fogja teljesíteni a kéréseket, meg nyilván ha a légzés veszélybe kerülhet a túlzott kicsinyítéstől akkor nem csinálja meg.
Vagy mondott indokot, hogy miért nem nyúlna hozzá, vagy csak annyi, hogy ő úgy látja szépnek?
Persze ! :)
Átnéztem Kárász doktor munkáit és tetszik amit ott láttam.
Rezek azt mondta ő nem nyúlna az orrcsúcsomhoz,ha javítana csak az orrhídhoz.
Viszont én a csúccsal sem vagyok teljesen megelégedve.
Ezért gondolkozom Kárászon.
Sziasztok!
Egy fontos kérdésemben és döntésemben,azokat a forumozokat szeretném megtalálni és megkerdézni,akiknek az ELSŐ műtétjét Rezek doktor úr végezte, majd pedig ezutan részt vettek egy MÁSODIK műtéten Kárász doktor úrnál.
Másfél éve műtött Rezek doki,de nem teljesen vagyok megelégedve az eredménnyel.
Gondolkodom nagyon rajta,hogy elmegyek egy második műtétre Kárászhoz.
Aki esetleg pont ezen a folyamaton menet keresztül tudna bármi féle hasznosat mondani,esetleg mutatni.
Vélemények,tapasztalatok és végeredményre lennék kiváncsi.
Nagyon szépen köszönöm előre is,aki szán időt rám és tudna segíteni.
Sziasztok!
Rezeknél a kontroll vizsgálatok még mindig ott vannak, mint 1 éve a stromfeld a. utcában? Rémlik valami olyasmi, hogy elköltözött, de nem vagyok benne biztos.
Sziasztok!
Én eletem első orrmutete előtt allok.. mondjuk bőven mert december elejére van időpontom.
Az lenne a kérdésem hozzátok, hogy mik azok a dolgok amiket a gyógyuláshoz itthonra be kell szerezni? És mondjuk amit utólag már tudtok/doki nem feltétlen mond el.
Volt már egy mell mutetem, és utólag latom hogy pl milyen life hackek vannak amik megkönnyítik a dolgot. Viszont orr mutetben teljesen kezdő vagyok.:) nagyon megköszönöm, ha valaki felhomalyosit.
Szia!
Mindent átküldtem.
További ajánlott fórumok:
- Valaki nem hív meg egy orrplasztikára?
- Mi a véleményetek Dr. Bajusz Huba által végzett orrplasztikáról?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Doleviczényi Zoltán fül-orr gégész, plasztikai sebészről orrplasztika témában.
- Van tapasztalatotok Dr. Rezek Ödön által készített orrplasztikával kapcsolatban?
- Szegeden végeztetnék orrplasztikát, vannak tapasztalataitok?
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített orrplasztikával kapcsolatban?