Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Rezek doktorrol. nekem o mutotte 2 eve, es most meg egyszer nekiveselkedek, mert nem teljesen az lett, mint amit akartam, persze, ezerszer jobb, mint elotte :)
Orvosa valogatja... Az itt olvasottak alapjan kb ahany orvos, annyi fele intezesi mod...
Konkretan melyik dokirol van szo?
Sziasztok, ha valaki ugyanazzal az orvossal vegezteti a 2. orrplasztikajat, az ar ugyanannyi akkor is? :)
Rendben, köszi 😊 nem parázok. 😁 Csak azt látom hogy sokan milyen hamar ki tudják fújni az orrukat. Én meg még hozzáérni is alig merek, nemhogy összenyomjam és küldjem erősen. Türelmesebb leszek. Nem fújom, inkább nézegetem😆
Nekem nagyon sokat segít, ha párásítom a levegőt lefekvés előtt, vagy kinyitom az ablakot egy kicsit.
Tényleg, rendesen orrot fújni orrcinpak osszenyomasaval mikor lehet kb? 4,5 hónapja műtöttek.
Nekem több, mint fél évig tartott ez az állapot. Lefeküdtem este, aztán hajnalban arra keltem, hogy nehezen szelel az orrom mert beszáradt ez-az ami éjszaka megtermelődött. Én ezt betudtam a gyógyulás részének, mert jellemzően nekem is a csúcsnál és feljebb/fent a sövény mentén száradt be, ott ahol a leginkább meg lett piszkálva. Egy új orrjárat lett kialakítva, kell egy kis idő amíg beáll minden.
Ez ellen nagyon nem tudsz tenni. A beszáradás ellen annál inkább: lefekvés előtt csepegtess Coldastoppot. Irányítsd oda a cseppentőt ahol a legjobban beszárad. Az olaj meggátolja, hogy bármi megszáradjon. Reggel meg kifújod rendesen zsepibe.
Beszáradásra jó még a Physiomer spray. A sós víz benedvesíti az orrod és leoldja ami beszárad, aztán ki tudod fújni.
Szerintem az a biztos, ha megkerdezed.
Segít az orrkenöcs feloldani a beszáradt dolgokat de gondoltam 4 hónap elteltével elhagyhatnám. 😊 Meg levegőt kapok. Csak úgy hiányzik egy jó kis orrfújás 😆
Coldastop nem segít? Nekem az valt be.
Az orrcsucsomba is beszárad olyan mennyiség, hogy csak lesek, orrkenöcs nélkül esélyem sincs kiszedni olyan beton keményre szárad.
Szelel jól, azzal nincs baj, csak reggelre úgy beszárad minden, hogy lehetetlen kifujni. Mondjuk most kapok jól levegot mégis érzem hogy van bent aminek ki kéne jönni. A kollégák is szokták mondani hogy nazális a hangom , pedig nem vagyok megfázva. Lehet megkérdezem tényleg mi lehet a baj.
Nekem nagyon hamar szelelt jol az elso mutet utan is, es fujni is viszonylag hamar tudtam. Szerintem erdemes felhivni Erikat. Hatha mond ra valami okosat. :)
Frissítettem a naplóm. Szerintetek az nagyon nagy baj hogy nem tudok még orrot fújni? (4 hónapos az orrom) Beszárad minden és nem tudom olyan erővel megküldeni, hogy kijöjjön. Elvagyok a fülpiszkálóval, de remélem azért egyszer majd ki tudom fújni. Volt másnak is ilyen?
Pontosan ugyan ez volt nekem is! Pedig ct-t is vittem mindket ful-orr gegeszhez!
Meg tudja állapítani, de nálam érdekes volt, hogy a konzin azt mondta enyhe sövényferdülés van. Korábban a fül orr gégészeten is ugyanezt mondták. Majd a műtét után azt mondta hogy durva dupla geller volt benne. Vizsgálatnál látnak valamit de feltáráskor derül ki pontosan mi a helyzet.
Konzultacio soran azonnal meg tudja mondani, hogy van e orrsoveny ferdulesed. Meg ha kismerteku, akkor is. Bar egy "sima" ful-orr gegesz is meg tudja mondani szerintem.
Köszönöm szépen lányok! :)
Sziasztok!
Én nyitott szájjal alszom, mert másképp éjjel nem kapok levegőt...
Eddig nem is értem miért nem teszteltem le, de jobb később, mint soha 😅
Ha befogom a bal orrlyukamon, akkor a jobb nem szelel, olyan, mintha be lenne szűkülve valami... Ez lehet orrsövény ferdülés? Rezek doki ezt azonnal meg tudja vajon állapítani egy plasztikai konzultáció során?
Szia! 3 hónapig aludtam félig ülve. Úgy éreztem ezzel segítem a gyógyulást. Lehet hogy ezert, lehet hogy nem ezért, de nem dagadozott az orrom. Pattira nekem is a la roche posay effaclar duo jött be. 4honapos az orrom és kemény még mindig, de egy darabig az is lesz. Mosolyogni tudok.
Annyira draga vagy 😘😘😘😘😘❤❤❤
Wauuuuv micsoda valtozas...gyonyoru kis pisze lett😍
Köszönöm szépen! Szamomra nagy a valtozas, zavart esztetikailag es funkcionalisan is. A tied is nagyon szep lett!
Nincs mit,nagyon szívesen🤗
Elmondta a videóban🤗Rezek doktor.
Köszi Keki! Egész más lett így a profilom (is) :)
Nagyon szép lett az orrod! Bár nekem nem tűnt nagynak az eredeti sem, de biztos csak mert az enyém tényleg az volt :)
Szia!
Na,most már összelehet hasonlítani az eredetivel:szép lett,tetszik😍
Majd rakjál fel akkor is,amikor már lekerülnek a tartótapaszok,úgy az igazi🤞
További ajánlott fórumok: