Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Orrplasztika tapasztalatok fórum

Orrplasztika tapasztalatok (beszélgetés)

689. dfb2263c06 (válaszként erre: 685. - Melcsi84)
2009. nov. 5. 12:20

Mennyi ideje műtött Csuha Dr téged?Hogyan emlékszel vissza a műtét utáni első pár hónapra?

Duzzanatok és egyéb?

A hidegtől is beduzzadhat?

2009. nov. 5. 12:17

Múlt hét pénteken voltam Rezek Doktornál a januári időpont helyett.Mert anyira kétségbe voltam esve atól,hogy triplájára duzzadz az orrom.

Még Varga Klárát is felhívtam ezügyben.

De jobbnak láttam,ha annál maradok,aki műteni fog.Ha esetleg már nem tudna Rezek Dr operálni,akkor a másik személy Varga Klára,akinek megengedném,hogy az orromhoz nyúljon.A harmadik pedig Csuha Dr.

Rezek megnyugtatott és mondta,hogy márciusig még javul.Egyébként pedig március vagy április az,amikor hozányúl.

Szóval most azért kértem a segítséget,milyen vitaminokat,stb szedjek,hogy a műtéti időpont márciusra essen

687. dfb2263c06 (válaszként erre: 686. - Anigerigeri)
2009. nov. 5. 12:11

Valóban!Rátapintottál a lényegre.Szégyenlem az arcom.Még az utcán si lehajtott fejjel járok.

Ha a sors úgy adja,holnap átveszem a pénzt at apukámmal a dokitól,irányt veszünk a bankba és márciusig lekötöm.

Ha Rezek megműt,beszerzek egy nagyon jó minőségű,drága bort,amit átadok neki.Én érzem,hogy ő meg fogja érdemelni.

686. anigerigeri (válaszként erre: 684. - Dfb2263c06)
2009. nov. 5. 11:36

Szia Zsuzsa!

Örülök, hogy visszatértél. Hidd el, most még nagyon nehéz, de ahogy múlik az idő, könnyebb lesz. Egyrészt kicsit megszokod az orrod, másrészt egyre közelebb érsz a várt időponthoz. Hidd el, tapasztalatból beszélek. De elzárkóznod nem szabad az emberektől, csak akik ismernek, azok tudják, hogy műtött az orrod. Ha a régiek elfordultak tőled, keress új barátokat. Bár szerintem inkább te fordultál el tőlük, és te kerülöd őket, mert "szégyenled" az arcodat. De ez nem jó irány. Amúgy meg minden csoda 3 napig tart.

685. Melcsi84 (válaszként erre: 684. - Dfb2263c06)
2009. nov. 5. 11:17

Én elhiszem, hogy már holnap mennél, biztos rossz lehet neked, de legalább most látod, hogy ki van melletted a nehéz időkben.

A rosszindulattal nem kell foglalkozni, gyorsan itt lesz a március, mindjárt kezdődik a vizsgaidőszak, az mindig gyorsan elrepül, meg jön a karácsony és hip-hop már itt is van március...

684. dfb2263c06 (válaszként erre: 683. - Melcsi84)
2009. nov. 5. 11:09

Igen,elmondta,hogy márciusban.De én már legszívesebben holnap mennék.

Az lesz életem legszebb napja.Addig elfoglaom magam tanulással.

Ha előröl kezdeném,akkor csak Rezeket választottam volna.

Még akkor is,ha esetleg 100 ezerrel többe kerül nála a műtét.

683. Melcsi84 (válaszként erre: 681. - Dfb2263c06)
2009. nov. 5. 11:03

Szia!

Szerintem először is ki kellene jönnöd ebből a mély önsajnálatból. Lehet nem a külsőd miatt nem akarnak veled találkozni, hanem ezért.

Az én testvérem soha nem fordulna el tőlem egy ilyen miatt,ha egy baleset miatt teljesen eltorzulna az arcom akkor sem, mert annak aki igazán szeret nem a külsőd számít.

Akik meg kibeszélnek a hátad mögött valószínűleg sose szerettek és eddig is kibeszéltek csak akkor nem figyeltél rájuk!!!!!

Ja és szerintem ne itt próbáld megtudni, hogy mikor lehet műteni, szerintem ha voltál Rezeknél ő tuti elmondta!!!

682. dfb2263c06 (válaszként erre: 673. - 0ffd6bb340)
2009. nov. 5. 10:39

Segítsetek tanáccsal.Idestova 3 hónapja műtöttek,de még néha nagyon beduzzad ez az ócska,silány munka.

Bárki,aki ötlettel szolgál,miképp hozzam operálható állapotba,írjon.

Rövid,malacorr,a tetején puklival.

2009. nov. 5. 10:36

Innichen,szeretném,ha írnál esetleg még priviben is,hogy mennyit kellett várnod a műtétek között?

A stressz mennyire befolyásolja a gyógyulást?

Nekem még utcára sincs kedvem kimenni.

A műtét óta gyökeresen megváltozott az életem.

De az is írhat,akinek szintén a sokadik orműtétje van már.

Amit mazsola írt,megpróbálom.Beszedek bármit,amitől hamarabb gyógyul ez az ocsmányság az arcomon.

Elegem van belőle.Gyűlölöm.

Az eredeti sokkal különb volt.

A testvérem a műtét óta csak 2x akart látni,többször nem.

Mindenki kerül,undorodik tőlem.Beszélnek a hátam mögött,nevetnek rajtam.

680. dfb2263c06 (válaszként erre: 645. - Innichen)
2009. nov. 5. 10:31

szia,visszaregisztráltam.Téged ki rontott el?Mennyi időt kellett várnod a reoperációig?

Szükségem van az információkra.Remélem,nem kell egy év,míg újra műtétre mehetek.Ezzel az orral nem sokáig élek,ha nincs Rezek.

Malacorr.Rövid,csonkolt,szélesebb,mint az eredeti volt.A profilról nem beszélve

679. dfb2263c06 (válaszként erre: 678. - D8e50a2729)
2009. nov. 5. 10:27

Már mindent kipróbálnék.Visszaregisztráltam,hogy legalább legyen egy közösség,akivel beszélgethetek.

Várom már a második műtétem,amit csak Rezek Ödön végezhet el.

Már csak ő az egyetlen,aki meg tud menekíteni a haláltól

2009. nov. 4. 22:28

de ehetsz fokhagymát,béta karotint(ami az A-vitamin előanyaga és abból a szervezet maga állítja elő a szükséges mennyiséget.Ebből adódóan nem kell aggódni a túladagolás veszélyétől),Magne B6-ot,Activalt,Cetebe-t.

Ihatsz csalánteát,kamillateát.De ezeket felváltva.

A csalántea kis mértékben vízhajtó,emiatt jó az ödémára,azaz vizenyőre.

2009. nov. 4. 22:15

annak,aki már lábadozik egy orrműtétből:

1 rész nyírfalevél, 1/2 rész zsurló, 1 rész apróbojtorján, 1 rész citromfű. A keverékből 4 csapott evőkanállal kiveszünk 1,5 liter vízhez, lassú tűzön felforraljuk. 20 percet fedő alatt állni hagyjuk, után leszűrjük. Naponta 1,5 liter fogyasztandó 45 napig. Ízesítés nélkül ! (megjegyzem, én minden löttyöt megiszok magában, de ez tényleg nem finom )

676. d8e50a2729 (válaszként erre: 675. - Szisz24)
2009. nov. 4. 18:59
szió,ígérem nem búslakodom.Már várom a műtétet
675. Szisz24
2009. nov. 4. 18:44
hé mazsola én vagyok tudod.ne búsulj minden rendbe jön:):P
674. d8e50a2729 (válaszként erre: 672. - Dorina.s)
2009. nov. 4. 18:26

Szia,menj fel a www.vargaklara.hu oldalra és ott minden infót megtudsz a doktornőről.

Biztos vagyok abban,hogy ő nem kontár

673. 0ffd6bb340 (válaszként erre: 672. - Dorina.s)
2009. nov. 4. 18:07

Igen, több oldalról van információm, nagyon jó. A honlapján megtalálod a szükséges adatokat: www.vargaklara.hu.

Meg itt ezen a fórumon, de a többin is sokszor írtak róla jót. B.

2009. nov. 4. 12:12
Sziaszto! Varga Klára tényleg nagyon jo? Én hozzá szeretnék majd menni igaz kicsit félek ( mondjuk én alapbol a korházi légkörtöl is nemhogy a rajtam végzett beavatkozástol)de mindenképp egy igazán jo szakembert szeretnék választani! Ö Budapesten dolgozik? Lehet hogy béna vagyok de nemsok informáciot találtam az elérhetöségével kapcsolatban
671. Zsebi33
2009. nov. 3. 07:10

Mi van itt lányok? Ti pasit fogni akartok, vagy normális, esztétikus orrot?? Nem teljesen mindegy milyen a külseje a sebésznek?????? Szakmailag legyen jó és emberileg is...a többi oly mindegy!!!

Mazsola, de ha vársz picit, majd válaszol maga Rezek doki ezekre a kérdéseidre, mivel olvassa a forumot:-)))

670. anigerigeri (válaszként erre: 664. - D8e50a2729)
2009. nov. 2. 23:03

Hát komolyan nem értelek....Az orrod szempontjából nem teljesen tök mindegy, hogy milyen a sebészed külseje? Vagy buksz a dokikra?

Jó orrot csináljon, ennyi...Szerintem páran csak nézünk itt, mint a moziban azokra a dolgokra, amiket írsz. Azért sok sikert az orvosválasztáshoz, bár szerintem a szakmai tapasztalatra, és specializálódásra állj rá leginkább.

669. zsazsi1 (válaszként erre: 663. - Twin01)
2009. nov. 2. 22:16

Persze, szó nincs róla, hogy ha úgy érzem ,ő a jobb, anyagiak miatt döntök egy másik mellett.

Elvégre az arcomról van szó.

Ha úgy gondolom a konzultációk után is, hogy valóban ő lesz a legjobb választás, inkább spórolok még egy kicsit, és legyen ő.

De addig még - sajnos - van egy kis időm, mire abba a helyzetbe jutok, hogy döntenem kell.

Jó ez a fórum, mert azért itt pár hét alatt körvonalazódik, kik azok az orvosok, akik a legjáratosabbak az orrplasztikában.

Nagyon sok honlapot végigböngésztem, mire itt regisztráltam, és az itt legtöbbet dicsért dokikra például nem is emlékszem.

Olyan dokik voltak az első jelöltjeim, akik itt szóba sem kerültek.

Most nagyjából leszűkítettem a kört a Varga Klára, Csuha és Rezek dokikra.

668. d4f139cdae (válaszként erre: 666. - D8e50a2729)
2009. nov. 2. 21:40
Harmadszor helyezted el ezt a posztot. Eddig nem válaszolt rá senki. Azt javasolnám, hogy ha negyedszer is szeretnéd, akkor előtte tűnődj el egy picit.
667. zsazsi1 (válaszként erre: 661. - D8e50a2729)
2009. nov. 2. 21:33

Az még sajnos nem mostanában lesz, hogy konzultációra megyek. Nyárnál előbb nem lesz lehetőségem úgyse műtétre, úgyhogy majd valamikor tavasszal.

Megmondom őszintén, engem mint pasi abszolut nem érdekel, milyen, sem ő, sem más doki.

Az orr legyen jó, amit csinál nekem, meg persze mint ember legyen szimpatikus, megbízható, amellett, hogy szakmailag kiváló.

De ha független lennék is, egy ilyen menő doki válogathat a jobbnál jobb csajok, modellek között - gondolom, nem egyet ismer személyesen is a szakmájából kifolyólag.

2009. nov. 2. 21:13

Mindenki válaszolhat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Elfelejtettem megkérdezni, hogy mi van abban az esetben, ha egy kontár pl egy dúsgazdag cigány család egyik tagjának rontja el az orrát?

Vagy annál körültekintőbb, félve a cigányok kegyetlen bosszújától?

Tételezzük fel, hogy Sztojka Iván hozzátartozójában tesz a kontár orvos kárt.

Mi várna az orvosra?

Elevenen megkínzás, esetleg karóba húzás?

Élve, elevenen elégetés?

Hozzászólásokat várok a témában.

2009. nov. 2. 21:11

Elfelejtettem megkérdezni, hogy mi van abban az esetben, ha egy kontár pl egy dúsgazdag cigány család egyik tagjának rontja el az orrát?

Vagy annál körültekintőbb, félve a cigányok kegyetlen bosszújától?

Tételezzük fel, hogy Sztojka Iván hozzátartozójában tesz a kontár orvos kárt.

Mi várna az orvosra?

Elevenen megkínzás, esetleg karóba húzás?

Élve, elevenen elégetés?

Hozzászólásokat várok a témában.

664. d8e50a2729 (válaszként erre: 663. - Twin01)
2009. nov. 2. 21:01

én a héten megyek először.Nagyon izgatott vagyok,mert túl szép pasi lehet.Én meg a nagy orrommal csak égni fogok.

Tegyen széppé és bombacsinos pasit fogok magamnak.

Te láttad már élőben.Szép pasi?

663. twin01 (válaszként erre: 658. - Zsazsi1)
2009. nov. 2. 20:51

Szia,

Csak annyit szeretnék ehhez hozzáfűzni, hogy az, hogy valaki drága, még nem garancia a jó munkára, de ha az arcodról van szó, nem érdemes ezen spórolni. Persze ha van egy megbízható doki, aki még relatív olcsón is dolgozik, az szuper, de nem érdemes megalkudni csak azért, mert valaki kicsit drágább.

Persze bevallom, hogy én elfogult vagyok Rezekkel kapcsolatban, és mindenkit hozzá küldenék, mert imádom a nózit amit adott nekem, de komolyan. egy konzultációt megér :)

662. innichen (válaszként erre: 661. - D8e50a2729)
2009. nov. 2. 20:19
Na de tènyleg nem ronda.Nagyon is jol nèz ki.
661. d8e50a2729 (válaszként erre: 658. - Zsazsi1)
2009. nov. 2. 19:00

Én is megyek Rezekhez konzira.Légyszi,írd meg,hogy neked bejön-e,mint pasi.Állítólag gyönyörű pasi.

Dehát itt velem van a gond,öregecske vagyok már hozzá.

De tudod a közmondást:vén kecske is megnyalja a sót...

660. d8e50a2729 (válaszként erre: 659. - Innichen)
2009. nov. 2. 18:57

Beütöttem a nevét a keresőbe,majd az alapján rámentem a honlapjára.

Valami tengerpart féléről köszönti a leendő szerencsétlen pacienseit.

Hú,kösz,hogy írtál Rezekről.Félek,hogy elcsábulok,ha meglátom.

Legfeljebb marad plátói szerelem...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook