Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Orrmandulaműtét kisgyermeknek fórum

Orrmandulaműtét kisgyermeknek (beszélgetős fórum)


5. Bri*
2010. aug. 13. 19:33

A nagyobbik gyerkőcömnek is kivették kb. 3 éves korában. Nagyon jól viselte. Pillanatok alatt lezajlott az egséz. Mire sirní kezdtem volna, mert féltettem és sajnáltam, már hozták is ki a műtőből. Kapott egy új autót és más nem is érdekelte. Emlékezett rá, hogy mit csináltak vele, de nem érzett semmit. Hála Istennek minden rendben volt.

Attól azért félek, hogy a kicsinek nehogy kelljen.

4. Kisszsuzska83 (válaszként erre: 3. - Csilluci75)
2010. aug. 13. 07:34
És az egyik gyermekednek sem nőtt vissza? Lett valami javulás? Az én kisfiamnak mandulatúltengése van. Nagyon sokat beteg, mondhatni, hogy mindig.
3. Csilluci75 (válaszként erre: 1. - Kisszsuzska83)
2010. aug. 13. 07:28
Szia.Nekem három gyermekem van és mind háromnak ennyi idősen vették ki az orrmanduláját!!!Nem volt semmi gond vagy probléma!!A műtét altatással együtt kb 35 percet tartott.Amig az altató hatása ki nem megy,addig nagyon magukon kívül vannak a gyerekek.Legalábbis az én gyerkőceim folyamatosan sírtak és dobálták magukat!!!Egy éjszakát kellet ott tölteni a kórházban.Másnap szinte kutya bajuk sem volt.Ezt komolyan mondom.Ne aggódj és idegeskedj!!Sok sikert!
2010. aug. 13. 07:28
Szia!Igaz,hogy én egy nagyi vagyok.De a most 8 éves unokámnak is kivették 3 éves korában.Ő meglepően jól viselte.Már aznap este hazaengedték.De szerintem jobb ha legalább egy éjszakát bent maradt volna.A férjem ment be a lányommal mert mi dolgoztunk,és Ő azt mondta,hogy neki rossz volt látni a gyereket,mert nehezen tudták felébreszteni.Sajna az ok amiért kivették utána sem változott.Utána is sokat volt beteg,sőt a műtét során a tubussal letoltak valami bacit.A javulás a kor előrehaladtával történt.Azóta az orrmandulája visszanőtt.Remélem nem írtam rossz példát.Mindenkinél más ,és az oka és szükségessége is más.Ez csak az én tapasztalatom.
2010. aug. 13. 07:17
A kisfiam szeptemberben lesz három éves, augusztus 26-án műtik, akkor veszik ki az orrmanduláját. Már most nagyon ideges vagyok, mert nagyon aggódom, hogy fogja viselni a dolgot. Olyan anyukákat kérdezek, akik szintén átestek ilyen műtéten. Meddig tartott a műtét? Hogy viselte a gyermek? Mennyi idő alatt épült fel? Meddig kellett a kórházban maradni? Kérlek írjatok!

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2023, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook