Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Örökbeadás lehetősége fórum

Örökbeadás lehetősége (beszélgetős fórum)


10. gyemant8 (válaszként erre: 8. - Pteri)
nov. 21. 16:47
Köszönöm szépen. Igen, mi keresünk Kismamit!
9. meer (válaszként erre: 1. - BiBRiot)
nov. 19. 20:58
Kismami! Nagyon tisztellek, amiért felnőtt fejjel ilyen elhatározásra jutottál. A családunkban két örökbe fogadott gyermek van... nem édestestvérek.. egyikük nyílt örökbefogadással került a családba - hivatalos úton - azaz az életet adó megkeresett egy alapítványt és az örökbefogadók is. Én is azt javaslom, semmiképp se magánúton, csakis hivatalos formában. Addig is vigyázz magatokra, és mély tisztelet számodra!
nov. 19. 20:36
nov. 19. 20:35
Gyemant8 nevű fórumozó társunk pont ilyen kismamát keres! Írj neki!
6. bellabi (válaszként erre: 1. - BiBRiot)
nov. 18. 21:15

Szia,


idemásolom Neked Trapiti hozzászólását az Örkbefogadás fórumról. 100%-ban igaza van. Szóval ha nem tudod megtartani a babát alaptíványt keress, mert ők fognak Téged és a babád képviselni, az rökbefogadásra várók a saját érdeküket nézik, nem a Tiéteket.


"Mindenesetre azoknak akik krizishelyzetben vannak, varandosak es ugy erzik nem tudjak megtartani a szuletendo gyereket ill. segitsegre van szukseguk, mindenkeppen azt javasolnam hogy ne magan uton keressenek orokbefogadokat hanem kerjenek segitseget akar a tegyesztol, akar valamelyik civil szervezettol (Alfa Szövetség, Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány, Bölcső Alapítvány, Együtt az Életért Egyesület, Fészek Alapítvány, Gólyahír Egyesület, Várva Várt Alapítvány). Ezek a szervezetek kifejezetten az anyak segitesere jottek letre, lehetoseg szerint megprobalnak abban segiteni hogy a szuletendo babat a ver szerinti anya hazavihesse, es amennyiben ez nem lehetseges keresnek megfelelo orokbefogadokat ill. vegigkiserik az orokbeadas folyamatat es az orokbeadas utan is tudjak az anyakat segiteni."

5. Ágio8405 (válaszként erre: 3. - BiBRiot)
nov. 18. 19:42
Vannak itt ilyen fórumok ahova családok jelentkeznek. Keress rá. Felelősségteljes döntés. A pici biztos nagyon jó helyre kerül.
4. michelle.r (válaszként erre: 1. - BiBRiot)
nov. 18. 18:20
Felelősségteljes, bátor döntés. Gratulálok hozzá! Jó néhány fórum indult itt is nem is olyan régen, amiben örökbe fogadni vágyók kerestek lehetőséget. Írd be a keresőbe, remélem, hamarosan egymásra találtok!
3. BiBRiot (válaszként erre: 2. - Andi6020)
nov. 18. 18:07

Üzenetben szeretnék bemutatkozó leveleket olyan pároktól, akik szeretnének családot alapítani, de nem sikerült.

Természetesen nem részletekbe menően, hiszen mindenkinek fontos az anonimitás egy ilyen kényes helyzetben. Nem véletlen, hogy ide írtam ki.

2. andi6020 (válaszként erre: 1. - BiBRiot)
nov. 18. 17:52

Jó döntés.

Miben segíthetünk?

nov. 18. 17:47

31 éves vagyok, de sem anyagilag, semmilyen más téren nem állok úgy, hogy tiszta lelkiismerettel gondját viselhetném egy babának. Tudom, hogy a terhesség során pozitív irányba is sokat változik a szervezetem, és benne van, hogy nehéz lesz megválni tőle. Viszont nagyon sokáig küzdöttem pszichés betegséggel, nem fog földhöz vágni az esetleges 1 évnyi depresszió a szülés után, a gyászfolyamat miatt (hogy átadtam egy sikeres házaspárnak).

Sosem alakult ki bennem, hogy szeretnék anya lenni. Tudom, hogy sokan szeretnének győzködni, hogy tartsam meg, de mindenképpen jobb életet szeretnék neki mint amilyen az enyém volt. Ez pedig csak egy szerető, összetartó családban lehetséges, ami nekem nincs. Már társam sem. Egyedülálló anyuka lennék, szegényen, depressziósan. Ki van zárva, hogy így bűnhődjön.

A mamám, az anyukám, és én sem kaptunk elég biztatást az édesanyánktól. Ő megkapná, csak nem tőlem.

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook