Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Ha az örökbeadáson gondolkozol, és te szeretnél családot találni a babádnak írj ide kérlek! fórum

Ha az örökbeadáson gondolkozol, és te szeretnél családot találni a babádnak írj ide kérlek! (beszélgetős fórum)


1 2 3 4 5 6
2018. febr. 15. 17:17

Kedves Kismama!

Mi megtettünk mindent, hogy kisbabánk születhessen, de sajnos nem lehet. Ha nehéz helyzetbe kerültél és nem tudod vállalni a kisbabát, kérlek írj nekünk! Határozattal rendelkezünk az örökbefogadáshoz. Sajátunkként fogjuk szeretni a picit, meg tudunk neki adni mindent, amire szüksége van. E-mail címünk: orokbefogadas@citromail.hu

2017. szept. 24. 16:51

Kedves Életet adó kismama!


Nehéz döntés előtt állsz, ha soraimat olvasod.

Férjemmel továbbra is családot szeretnék,miután várandóságom utolsó heteiben a gyermekünk meghalt. Természetes úton már nem tervezhetünk családot, így Téged kérünk, bízd ránk örökre gyermekedet, ha úgy érzed, számodra ez a lehetőség maradt. Tiszteljük és becsüljük benned, hogy megtartottad gyermekedet, mert ez azt jelenti, fontos a sorsa számodra.


Ha szeretnél többet tudni rólunk, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot ezen az E-mail címen: Anzangel15@gmail.com


(rendelkezünk a fogadásához szükséges valamennyi hivatalos papírral)


Köszönjük és várjuk jelentkezésedet!

2017. aug. 29. 08:23

Kedves Kismama!


Szeretetben és rendezett körülmények között élő budapesti fiatal házaspár vagyunk.

Hosszú évek, 8 sikertelen lombikpróbálkozás és vetélések után az örökbefogadás mellett döntöttünk. Minden vágyunk hogy szülőkké váljunk, hisz gyermekkel lehetünk egy igazi család.

Az örökbefogadáshoz érvényes, jogerős határozattal rendelkezünk. Lelkiekben és fejben is eldöntöttük, hogy ezt szeretnénk, úgy érezzük, hogy ez a mi utunk.

Bízunk abban, hogy hátha egymásra találunk egy olyan anyával, aki úgy gondolja, hogy születendő gyermekéről nem tudna kellően gondoskodni és ezért inkább szeretné örökbe adni, hogy gyermekének jobb életet bíztosíthasson.

Ha esetleg ez az anyuka olvassa most levelünket és úgy érzi, hogy szeretne velünk megismerkedni, keressen meg minket, hogy kölcsönösen segíthessünk egymásnak. Hátha mi vagyunk azok, akiket keres.

Kérnénk bárkit, aki tud segíteni nekünk, írjon privátban a babatszeretnenk01@gmail.com címre. Köszönjük szépen.

159. ivett33
2017. júl. 10. 10:50

146. ivett33 2017-05-14 14:41

Kedves Kismamák!

Azon a házaspárok közé tartozunk akik babát szeretnének. Sajnos több év sikertelen próbálkozás után úgy döntöttünk, hogy szeretnénk örökbefogadni. Ha olyan kismama vagy akik titkolt terhesség, vagy esetleg nem várt terhesség miatt úgy döntesz, hogy anyagi, vagy más körülmények miatt nem tudod megtartani a babádat, mi nyílt örökbefogadással magunkhoz vennénk. Rendelkezünk örökbefogadói határozattal,rugalmasak vagyunk. Olyan kismama jelentkezését várjuk aki átgondolta az örökbeadási szándékát. Segítsünk egymásnak, mi egy olyan lehetőséget kaphatunk Tőled, ami a családunkat boldoggá és szebbé tehetné, hiszen sajátunkénk szeretnénk. A kismama pedig egy új lehetőséget kaphat ezáltal, hogy a nem kívánt terhességére megoldást találhatunk. Adjunk egymásnak egy új esélyt!

farkaive@freemail.hu

158. b598e4912b (válaszként erre: 151. - Margaret Margret)
2017. jún. 26. 11:14

nem voltál a helyzet magaslatán mikor a lányod terhes lett! Ha anya-lánya között jó a kapcsolat, akkor szóba kerül a szex, a fogamzásgátlás és a nemi úton terjedő betegségek! Szóval jobb lett volna, ha adsz neki pénzt gumira, vagy elmondod, hogy lehet nemet is mondani :(

Legalább az általános iskolát elvégezte???

157. Yennefer (válaszként erre: 151. - Margaret Margret)
2017. jún. 26. 11:07

"A kiskorú veszélyeztetése a kiskorú testi, értelmi, erkölcsi vagy érzelmi fejlődését veszélyeztető magatartásokat öleli föl. E magatartási körből bizonyos cselekményeket – súlyosságuk vagy enyhébb jellegük folytán – kiemel és önálló tényállásban rendel büntetni az új Büntető Törvénykönyv (Btk.). A cselekmények jellegétől függően alakul az elkövetői kör is.


A kiskorú veszélyeztetése bűncselekményének első alakzata


Kiskorú veszélyeztetését valósítja meg az a kiskorú nevelésére, felügyeletére vagy gondozására köteles személy – ideértve a szülői felügyeletet gyakorló szülő, illetve gyám élettársát, továbbá a szülői felügyeleti jogától megfosztott szülőt is, ha a kiskorúval közös háztartásban vagy egy lakásban él -, aki e feladatából folyó kötelességét súlyosan megszegi és ezzel a kiskorú testi, értelmi, erkölcsi vagy érzelmi fejlődését veszélyezteti §. Ki kell emelni, hogy az érzelmi fejlődés veszélyeztetése nemrégen került be a tényállásba. A kiegészítés mögött az a megfontolás állt, hogy a jogalkotó kifejezetten hangsúlyozza, hogy a gyermeknek joga van ahhoz, hogy érzelmileg kiegyensúlyozott felnőtté váljon. A törvényalkotó azt kívánta kifejezésre juttatni, hogy a tényállás kétség nélkül megfelelő védelmet tudjon biztosítani a kiskorút a vele együtt élő felnőttek részéről érő megfélemlítés, megalázás ellen is.


A bűncselekmény elkövetési magatartása


A bűncselekmény elkövetési magatartása a nevelésre, felügyeletre vagy gondozásra vonatkozó kötelezettségek súlyos megszegése.


A nevelés a kiskorú testi, értelmi, erkölcsi és érzelmi fejlődésére irányuló pedagógiai tevékenység. A felügyelet a kiskorú életének, tevékenységének rendszeres figyelemmel kísérése, ellenőrzése. A gondozás a kiskorú szükségleteinek – elsősorban a fizikai, testi szükségleteknek – a kielégítését, feltételeinek biztosítását jelenti.


Így a nevelés körébe tartozik a gyermekekkel való szellemi foglalkozás, tanulás. A felügyelet körébe a gyermekek szabadidejének ellenőrzése, míg a gondozás körébe a ruházattal és élelemmel való ellátásuk.


Ezeket a kötelezettségeket elsősorban a családi jog határozza meg, azonban egyéb jogszabályok mellett (például pedagógusok, óvónők esetén) az erkölcsi, etikai normák és az adott közösség szokásai is irányadóak.


A kötelességszegés


A kötelességek megszegése az elkövetési magatartás lényegi eleme. A törvény azonban ennek fokát is meghatározza, amikor súlyos kötelességszegésről szól. Így, ha a szülő nem mindennap fürdeti meg kisgyermekét, vagy nem ad neki néhány napon keresztül ebédre meleg ételt, vét ugyan az optimálisan elvárandó szülői magatartási normákkal szemben, de csak kisebb mértékben. Súlyos kötelességszegést általában az valósít meg, aki még a nevelés, felügyelet vagy gondozás társadalmi közgondolkodás szerinti minimumát sem teljesíti. Így, aki gyermekét hosszabb időn keresztül étlen-szomjan tartja, aki betegség esetén nem viszi időben orvoshoz, vagy napokra felnőtt felügyelete nélkül hagyja, vagy italozó életmódja mellékhatásaként rendszeresen pszichés nyomásnak, rettegésnek teszi ki.


A kötelességszegés ilyen szintjét egyszeri magatartással is előidézheti az elkövető, ha például bántalmazza gyermekét, vagy tartósabban kifejtett ismétlődő cselekménnyel is, ha például huzamosabb időn keresztül nem viszi iskolába (néhány alkalom még nem bűncselekmény).


A bűncselekmény elkövetője


A bűncselekmény elkövetője csak a kiskorú nevelésére, gondozására vagy felügyeletére köteles személy lehet. E körbe elsődlegesen a kiskorú szülei, a velük azonos jogokat gyakorló örökbefogadók, illetve gyámok tartoznak, de ezen túl azon személyek is, akik – például foglalkozásuknál fogva – kötelesek e szabályok és kötelezettségek betartására. Így a tanár, az orvos vagy a sportegyesületben edzőként dolgozó személy is. Nincs jelentősége, hogy az adott személy állandóan vagy ideiglenes jelleggel került-e ebbe a pozícióba, mint ahogy annak sem, hogy e körben kifejezett megbízás alapján tevékenykedik-e. Így, aki az áruházban síró kisgyermeket pártfogásába veszi, ugyanúgy köteles e normákat a gyermekkel való érintkezése során betartani, mintha a szülei bízták volna rá. A törvény a kötelezettek körének egyértelműsítése szándékával kifejezetten is meghatározza, hogy a szülői felügyeletet gyakorló szülő, illetve gyám élettársa; továbbá a szülői felügyeleti jogától megfosztott azon szülő is a bűncselekmény elkövetője lehet, aki a kiskorúval közös háztartásban vagy egy lakásban él.


A bűncselekmény befejezetté válásaA bűncselekmény akkor válik befejezetté, ha a kötelességszegő magatartás eredményeként, azzal okozati összefüggésben a kiskorú testi, értelmi, erkölcsi vagy érzelmi fejlődése veszélybe kerül. Ez minden esetben függ a kiskorú életkorától, valamint az elkövetés körülményeitől és a kiskorú erkölcsi, értelmi fejlettségétől.


A bűncselekmény befejezettségéhez nem szükséges az értelmi, erkölcsi, testi vagy érzelmi fejlődés tényleges sérelme, elég, ha ennek veszélye fennáll.


A bűncselekmény második alakzata


Szintén kiskorú veszélyeztetését követi el az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennyolcadik életévét be nem töltött személyt bűncselekmény vagy szabálysértés elkövetésére, illetve züllött életmód folytatására bír rá, vagy törekszik rábírni. E magatartásért azonban csak akkor felel, ha tevékenysége ennél súlyosabban fenyegetett bűncselekményt nem valósít meg §. Az új Btk. alapján 2013. július 1-jétől szintén büntetendővé vált, ha a tizennyolcadik életévét betöltött személy a tizennyolc év alattit bűncselekmény elkövetéséhez felajánlja §.Ezen fordulat szerinti magatartások elsősorban a kiskorú erkölcsi fejlődését veszélyeztetik.


Ennek a bűncselekményi alakzatnak az alanya – szemben az előbb ismertetett alakzattal – azonban csak tizennyolcadik életévét betöltött személy lehet. E tekintetben nem feltétel, hogy a személy a kiskorú nevelésére, felügyeletére vagy gondozására köteles legyen. Másrészt minden esetben megállapítható a bűncselekmény, ha sértettje a tizennyolcadik életévét nem töltötte be. Nincs tehát jelentősége ennél az alakzatnál annak, hogy valamelyik érintett a házassággal nagykorúságot szerzett-e.


A bűncselekmény elkövetési magatartása


Az elkövetési magatartás a bűncselekmény vagy szabálysértés elkövetésére, illetve züllött életmód folytatására történő rábírással, illetve rábírni törekvéssel valósul meg.


A rábírás lényege, hogy az elkövető a tizennyolcadik életévét be nem töltött gyermeket szándékosan bűncselekmény elkövetésére vagy züllött életmód folytatására ösztönzi. Ennek eredményeként alakul ki a sértettben a szándék, s kísérli meg adott bűncselekmény elkövetését vagy züllött életmód folytatását.


A rábírni törekvés egy eredménytelen felbujtói magatartást foglal magában. Az elkövető ugyan megpróbálta rábeszélni a kiskorút bűncselekmény vagy szabálysértés elkövetésére vagy züllött életmód folytatására, ez azonban hatástalan maradt.


A magatartások formái


A rábírás vagy a rábírni törekvés számtalan formában megvalósulhat, ilyen lehet például, ha az elkövető a kiskorúnak többször mesél arról, milyen jó üzlet az autófeltörés és az így szerzett tárgyak értékesítéséből mi mindent vehetne magának.


A magatartások megítélésénél figyelembe kell venni a kiskorú értelmi, erkölcsi fejlettségét és szellemi képességeit, hiszen bizonyos magatartások ezek függvényében bírhatnak szándékkiváltó hatással. Egy erőteljesebben befolyásolható, gyengébb szellemi képességekkel rendelkező fiatal esetén egy kisebb pszichés ráhatás is elegendő lehet.


A bűncselekmény és a züllött életmód fogalma


A bűncselekmény fogalma alatt minden a Btk. különös részében foglalt büntetendő magatartást értünk, függetlenül attól, hogy a kiskorú ezért egyébként felelősségre vonható-e vagy sem – például gyermekkora vagy a szükséges magánindítvány hiánya miatt.


A züllött életmód folytatása a társadalom által elvetett, erkölcsileg súlyosan elítélendő életvitelt jelent. Ilyen, ha a kiskorú ennek hatására prostituálttá válik, rendszeresen kábítószert fogyaszt vagy csavarog. Megjegyzendő azonban, hogy a tizennyolcadik életévét be nem töltött személy prostitúcióra való sikeres rábírása az új Btk. szerint már egy másik, súlyosabban büntetendő külön tényállás alapján (prostitúció elősegítése §) lesz büntetendő.


Abban az esetben, ha a fiatal életmódja a rábíró személy hatására negatív irányban változik ugyan, de az előző szintet nem éri el (például leromlik a tanulmányi eredménye), vagy ha ez a kifogásolható magatartás csak eseti jelleggel fordul elő (például néhányszor berúg), a felnőtt akkor sem büntetendő.


A bűncselekmény elkövetéséhez történő felajánlás


Az új Btk. nemzetközi szerződési kötelezettségek hatására – amelyek alapján büntetni kell a gyermekek tiltott tevékenységek céljából történő felhasználását, megvásárlását vagy felajánlását – 2013. július 1-jétől bűncselekménnyé nyilvánította a gyermek bűncselekmény elkövetéséhez történő felajánlását. A megvásárlást ugyanis az emberkereskedelem tényállása lefedi, míg a felhasználás a közvetett tettességen keresztül a gyermekkorúak esetében is büntethető.


A bűncselekmény befejezetté válása


A bűncselekmény akkor válik befejezetté, ha az elkövető a tényállásban meghatározott magatartásokat tanúsítja. Nincs jelentősége ezek sikerességének, hisz az eredménytelen felhívás is büntetendő.


Rábírás esetén az elkövető felhívásának eredményeként a kiskorú megkísérli vagy befejezi a felhívásban foglalt bűncselekmény elkövetését.


Abban az esetben, ha ez utóbbi bűncselekmény törvényi büntetési tétele súlyosabb, mint a kiskorú veszélyeztetéséé, akkor csak azért fogják felelősségre vonni. Azonos vagy enyhébb büntetési tételű cselekmények esetén azonban kiskorú veszélyeztetését is megállapítja halmazatban a bíróság.


A kiskorú személy életkorának jelentősége


A minősítés körében jelentősége van annak is, hogy hány éves a kiskorú. Ha a befolyásolt személy a bűncselekmény elkövetésekor a 14. életévét még nem töltötte be, büntethetőségi akadály fennállta folytán nem felelhet cselekményéért. Ez esetben a nagykorú rábírót – minthogy a gyermekkorút rábeszélése eredményeként, mint eszközt használta fel az adott bűncselekmény elkövetésére – közvetett tettesként vonják felelősségre. Ha a felhívott személy a cselekmény elkövetésekor a 14. életévét már betöltötte, de 18. életévét még nem haladta meg, fiatalkorúként vonható felelősségre."sajnos nem bírtam ki, hogy ezt ne írjam ide.


amit tettél a gyerekkel, az megkockáztatom, hogy ebbe belefér. a zsarolás úgyszintén csúnya dolog, különösen egy befolyás alatt álló egyénnel aki a SAJÁT gyereked..


nincsenek szavaim minek gondollak.. de nem anyának..

156. liza33
2017. jún. 26. 10:30

Kedves Kismamák!

Ha úgy érzed, hogy anyagi okokból, vagy nem tervezett terhesség miatt születik meg a babád, akit egyedül vagy pároddal nem tudsz felnevelni, mi egy jobb életet biztosítanánk számára. Határozattal rendelkező házaspár vagyunk, és pár kudarc után úgy döntöttünk ,hogy szeretnék örökbefogadni egy kisbabát,nyílt örökbefogadással.

Kérek mindenkit, hogy ne ítélkezzen, mert sem az örökbeadó anyukának, sem pedig az örökbefogadó szülőnek nem könnyű.Csak olyan személyektől akik komolyan gondolják.

pepike21@freemail.hu

2017. jún. 23. 19:44

Margaret Margaret


Most látom, hogy jól gondoltam, hogy nem tudod, milyen vágyakozni egy gyermek után, hiszen Neked kettő is van.

Így nem értheted meg az örökbefogadó szülőket, és fogalmad sincs arról, amiről írtál. :(

154. 89482e9e06 (válaszként erre: 153. - Margaret Margret)
2017. jún. 23. 19:27

Két dolgot mondhatok:

-Vannak olyan házaspárok, akiknél csak és kizárólag az örökbe fogadás az egyetlen lehetőség arra, hogy szülőkké váljanak. És igen vannak olyanok, akik annyira szeretnének gyermeket, hogy készek örökbe fogadni akár több gyereket is.

-Akik örökbe akarnak fogadni, azok tisztában vannak azzal a törvénnyel, hogy újszülött esetében a szülőanya HAT hétig meggondolhatja magát, és visszakérheti a már örökbe adott gyermekét. Akkor is ha, már aláírta a papírokat.

Feltételezem, hogy Neked van vér szerinti gyermeked, és fogalmad sincs arról, amit írtál...

153. Margaret Margret (válaszként erre: 152. - Orokbebabuka)
2017. jún. 20. 12:38
Igen, nem tudhatom, de akkor sem jó dolog az adoptálás. Mi van ha egy anya meggondolja magát és már aláírta a papírokat? Vissza már nem kapja! :(
2017. jún. 19. 23:41

Miért is ítéled el????

Nem tudhatod,hogy az a valaki milyen helyzetben van!!!!

Nekünk van egy nyíltan örökbefogadott kislányunk.Az anyukája egy csoda!Nem fogom leírni de ha tudnád az élet történetét nem itélkeznél így!!!!!!!

2017. jún. 19. 23:33
Elítélem azt aki lemond a babájáról! Amikor a kislányom 14 évesen lett terhes megtiltottam neki hogy elvetesse. Megszülte és örökbe akarta adni. Erre mondtam neki hogy ha ezt megteszi akkor kitagadom! A gyereknek az anyja mellett a helye! Azóta 10 év eltelt és a lányom neveli Dávidot. Férhöz ment egy prolihoz! :( Kálmán elhagyása rá is kihatott. A fiam van mellettem jelenleg.
150. orokbebabuka (válaszként erre: 149. - Diána77)
2017. jún. 19. 22:49

Kedves Dia!


Írtam neked és várom jelentkezésed!


Ani

2017. jún. 19. 21:37

ÖRÖKBE ADNÁM!

Sziasztok

Egy 17-éves lány vagyok akinek már van egy gyönyörü kisfia.

Ujbol teherbe estem és sajnos nem tudom megtartani. A pici akit a szivem allatt hordok egy kisfiu aki 07:24.-én fogok megszületni. Szeretném ha egy olyan családban nőne fel ahol már nagyon várnak rá és ugy szeretik ahogy azt megérdemli. Azért azeretném a nyilt örökbe adást mert legalább egyazer szeretnék a szülökel találkozni, és igy az örökbe fogadó anya is jelen tudna lenni a szülésnél ha szeretné hogy ö is átélje.

Ha ti vagytok azok a pár akik már nagyon szeretnének kicsi babát es nem akartok még hónapokat várni akkor keresetek fel, hiszen hamarosan itt a születése a picinek.

A telefon számom is le irom hogy minél hamarabb fel tudjátok venni velem a kapcsolatot.

Köszi ha elolvasátok. Sziasztok.

2017. jún. 5. 21:18

Kedves kismama!

Fiatal 30-as házaspár vagyunk, 12éve alkotunk egy párt.0-3 éves korig örökbefogadnánk egy babát,vagy gyermeket.Fiú-lány,ikrek,testvérek, minden lehetőség édekel.Sajnos nekünk nem lehet vérszerinti gyermekünk,egy gyermeket már örökbefogadtunk már csak egy testvér hiányzik az életünkből.Végigcsináltunk minden meddőségi kezelést,lombik beültetést és sajnos nem jártunk sikerrel:( Ha jó helyre szeretnéd nyíltan örökbeadni,kérlek keress meg,hogy megismerkedhessünk! Minden megoldás érdekel,megbeszéljük. orokbebabuka@gmail.com

147. liza33
2017. máj. 24. 13:58

Kedves Kismamák!

Ha úgy érzed, hogy anyagi okokból, vagy nem tervezett terhesség miatt születik meg a babád, akit egyedül vagy pároddal nem tudsz felnevelni, mi egy jobb életet biztosítanánk számára. Határozattal rendelkező házaspár vagyunk, és pár kudarc után úgy döntöttünk ,hogy szeretnék örökbefogadni egy kisbabát,nyílt örökbefogadással.

Kérek mindenkit, hogy ne ítélkezzen, mert sem az örökbeadó anyukának, sem pedig az örökbefogadő szülőnek nem könnyű. Privát üzeneteket kérnék szépen, és tényleg csak olyan személyektől akik komolyan gondolják.

146. ivett33
2017. máj. 14. 14:41

Kedves Kismamák!

Azon a házaspárok közé tartozunk akik babát szeretnének. Sajnos több év sikertelen próbálkozás után úgy döntöttünk, hogy szeretnénk örökbefogadni. Ha olyan kismama vagy akik titkolt terhesség, vagy esetleg nem várt terhesség miatt úgy döntesz, hogy anyagi, vagy más körülmények miatt nem tudod megtartani a babádat, mi nyílt örökbefogadással magunkhoz vennénk. Rendelkezünk örökbefogadói határozattal,rugalmasak vagyunk. Olyan kismama jelentkezését várjuk aki átgondolta az örökbeadási szándékát. Segítsünk egymásnak, mi egy olyan lehetőséget kaphatunk Tőled, ami a családunkat boldoggá és szebbé tehetné, hiszen sajátunkénk szeretnénk. A kismama pedig egy új lehetőséget kaphat ezáltal, hogy a nem kívánt terhességére megoldást találhatunk. Adjunk egymásnak egy új esélyt!

farkaive@freemail.hu

2017. máj. 6. 09:22
Kedves kismama! Fiatal házaspár vagyunk, 12éve alkotunk egy párt. 0-3 éves korig örökbefogadnánk gyermeket. Fiú-lány,ikrek,testvérek, minden lehetőség édekel. Sajnos nekünk nem lehet vérszerinti gyermekünk,egy gyermeket már örökbefogadtunk már csak egy testvér hiányzik az életünkből.Végigcsináltunk minden meddőségi kezelést,lombik beültetést és sajnos nem jártunk sikerrel:( Ha jó helyre szeretnéd nyíltan örökbeadni,kérlek keress meg,hogy megismerkedhessünk! Minden megoldás érdekel,megbeszéljük. orokbebabuka@gmail.com
2017. máj. 2. 07:30

Sziasztok,

Látom, hogy sokan írunk itt, hogy szeretnénk örökbe fogadni, de kapott már valaki választ?

Olyan, mintha csak magunknak írogatnánk.

2017. ápr. 1. 08:58

Kedves Kismama!


Határozattal rendelkező házaspár vagyunk, örökbe szeretnénk fogadni egy kisbabát, törvényes, nyílt utas örökbefogadással. A határozat 0-3 éves korig terjed ki. Ha valamilyen rajtad kívül álló ok miatt nem tudod, vagy nem szeretnéd megtartani a babádat írj nekünk, hogy családban tudjon felnőni, ahol elhalmoznánk a szeretetünkkel, és nagyon boldog élete lehetne. Ha úgy érzed, bennünk megtalálnád a szimpátiát, akkor kérlek szépen írj, és segítünk egymáson!

E-mail címem: csitila@freemail.hu

142. dönike
2017. márc. 17. 10:07
Budapesten élő, rendezett körülményekkel rendelkezdő házaspár vagyunk. Régi vágyunk, hogy egy kisbaba érkezzen hozzánk. Az örökbefogadáshoz szükséges alkalmassági határozattal rendelkezünk. Ha úgy érzi olyan helyzetbe került, hogy nem tudja vállalni a pici jövevény érkezését, nyílt örökbefogadás keretei között nagyon szívesen fogadnánk őt. Nyugalomban, kiegyensúlyozott családi körülmények között, szeretetben nevelkedne. További ismerkedés, információ: szamibabi@hotmail.com
2017. márc. 10. 09:05

Kedves kismami!


Fiatal házaspár vagyunk,

12éve alkotunk egy párt.

0-3 éves korig örökbefogadnánk gyermeket.

Fiú-lány,ikrek,testvérek, minden lehetőség édekel.


Sajnos nekünk nem lehet vérszerinti gyermekünk,egy gyermeket már örökbefogadtunk már csak egy testvér hiányzik az életünkből.Végigcsináltunk minden meddőségi kezelést,lombik beültetést és sajnos nem jártunk sikerrel:(


Ha jó helyre szeretnéd nyíltan örökbeadni,kérlek keress meg,hogy megismerkedhessünk!

Minden megoldás érdekel,megbeszéljük.


orokbebabuka@gmail.com

140. ivett33
2017. febr. 17. 11:42

Kedves Kismama!


Mint a nagy többség, mi is örökbe szeretnénk fogadni egy pici babát. Szükséges papírok természetesen megvannak. Sőt, az örökbefogadás menetét is ismerjük.

Egy örökbefogadott kisfiúnk már van, akinek nagyon boldog, kiegyensúlyozott gyerekkora van. A leendő kisbabánknak is ilyen életet biztosítunk. Ha úgy gondolod, hogy anyagi, vagy más olyan probléma áll a háttérben ami miatt nem tudod megtartani születendő kisbabádat kérlek szépen, itt, vagy a farkaive@freemail.hu email címre írj nekem. Segíts, hogy segíthessünk!

2017. febr. 16. 08:37

Kedves Kismama!


Határozattal rendelkező házaspár vagyunk, örökbe szeretnénk fogadni egy kisbabát, törvényes, nyílt utas örökbefogadással. A határozat 0-3 éves korig terjed ki. Ha valamilyen rajtad kívül álló ok miatt nem tudod, vagy nem szeretnéd megtartani a babádat írj nekünk, hogy családban tudjon felnőni, ahol elhalmoznánk a szeretetünkkel, és nagyon boldog élete lehetne. Ha úgy érzed, hogy bennünk megtalálnád a szimpátiát, akkor kérlek szépen írj, és kölcsönösen segítünk egymáson!

E-mail címem: csitila@freemail.hu

138. ani8603
2017. febr. 4. 16:01

Kedves kismama!


Szeretnénk örökbefogadni egy gyermeket.

Nagyon örülünk h semmiképp nem szeretnéd elvetetni babádat és örökbeadod.Mert nincs annál nagyobb igazságtalanság mint azt hallani,hogy valaki elveteti a babáját miközben vannak olyanok akik mindent megtenénnek érte és mégse lehet.

Ennyi idősen mi se tudtuk,hogy mekkora áldás lehet egy terhesség.Mi 17 éves korunk ótavagyunk együtt,és most 30évesek vagyunk.Sajnos az élet úgy hozzta hogy nem lehet saját gyermekünk.Már csak egy kisbaba hiányzik az életünkből.

Ha levelem felkeltette az érdeklődésedet,akkor kérlek írj :)


Várom leveled: ani8603@gmail.com

2017. jan. 24. 11:16

Ha örökbeadnál olvassd el ezt a pár sort!Köszönöm.


[link]

2017. jan. 20. 16:00

Sziasztok!


Határozattal rendelkező házaspár vagyunk, örökbe szeretnénk fogadni egy kisbabát, törvényes, nyílt utas örökbefogadással. A határozat 0-3 éves korig terjed ki. Ha van köztetek olyan kismama aki nem szeretné, vagy nem tudja megtartani a babáját, írjon nekünk, hogy egy olyan családban tudjon felnőni, ahol elhalmoznánk a szeretetünkkel, és nagyon boldog élete lehetne. Ha úgy érzed, hogy bennünk megtalálnád a szimpátiát, akkor kérlek szépen írj nekem, és kölcsönösen segítünk egymáson!

E-mail címem: csitila@freemail.hu

2017. jan. 20. 14:50

Kedves kismama!

Szeretnénk örökbefogadni,mivel volt egy kisbaba akit örökbefogadtunk volna és a kismama meggondolta magát az utolsó pillanatban,nálunk minden készen áll egy csöppség befogadására!Várom jelentkezésed: orokbebabuka@gmail.com

134. ani8603
2017. jan. 17. 13:52

Kedves örökbeadó szülők!


Sajnos tudomásul kellet vennünk hogy nekünk soha nem lehet saját gyerekünk.

Elhatároztuk hogy örökbefogadunk egy csecsemõt.

Kérem aki tudd segitsen...bármiben.. Mit tegyünk? Esetleg ismernek-e olyan személyt aki várandós és nem szeretné,nem tudja felnevelni a kisbabát...?

Olyan hölgyet keresünk aki nem tudja megtartani születendő babáját és Ő szeretné kiválasztani az öröbefogadó szülőket.Kérem ha van itt olyan nő aki ilyen helyzetben van írjon és mindent megbeszélünk. Nagyon szeretnénk egy kisbabát akit elfogadunk és teljes szivünkből szerethetünk!


ani8603@gmail.com

2016. júl. 2. 15:35

Sziasztok!


35 éves házaspár vagyunk, érvényes örökbefogadási határozattal rendelkezünk.

Férjemmel szeretnénk örökbe fogadni egy kisbabát. Szeretetben és rendezett körülmények között élünk.

Kedves kismama, ha nem tudod felnevelni a születendő gyermeked és szeretnéd örökbe adni kérünk írj!

E-mail címem: tami27@citromail.hu

1 2 3 4 5 6

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook