Orális szex a végéig (beszélgetés)
amit akartam azt már leírtam, hozzátenni nem tudok.
de ez amit írtál+!!!!
"A nyalásról meg az a véleményem,hogy egy nőnek nem ott kell izgatni ahol váladék jön ki.Ugye tudják uraim??"
na ezzel azért vitába szálnék bárkivel a földön!
az hogy ki milyen technikával csinálja ezt nem lehet kategórizálni!
elég baj ha te ezt úgy fogod fel ahogy leírtad!
hogy hol kell nyalni???
ezt megtartom szakmai titoknak, de amit írtál az orbitális baromság! már bocs!
párhol=bárhol
myilyen=milyen
Mekkore csete paté lett itt amíg főztem:-)
Egy dolgot azért tisztázzunk semmivel sem jobb szerető az aki lenyeli....Nekem nem okoz problémát...,de nem értem hogy aki undorodik tőle miért kell rögtön támadni egyeseknek....???
Basszus lehet az aki lenyeli annak a kézmozgása vagy bármi már a sexben...az nem megy neki.Nem ettől jó vagy nem jó egy sex!!!Ezért szokták azt mondani,hogy mindenkinek meg van a maga párja...Az egyik uncsitesóm nagy nőcsábász,mindig meséltetem a sztoriait,és össze jött egy olyan lánnyal akiről egy másik haverom ódákat zengett, hogy myilyen az ágyba....na az uncsi tesóm meg ezekkel a szavakkal jellemezte ezt a csajt "darabos"Mondom az mi???:)Hát hogy olyan ritmustalan és renyhe mozgású olyan nagyon nem jó.. nem simulékony stb...Pedig lenyelte a drága a végén:))
A nyalásról meg az a véleményem,hogy egy nőnek nem ott kell izgatni ahol váladék jön ki.Ugye tudják uraim??És ha egy cseppet sem akarsz nyelni nedved ugyis ki tudod a partnered elégíteni a nyelveddel.
Bár itt is már fantázia kérdése ki hogy műveli és párhol lehet csapkodni:),de az orgazmus egy ponton váltható ki.
2 ember döntse el,h. mit bír el a szexuális kapcsolatuk. egyetlen nőnek sem jelent hatalmas örömet,h. le kell nyelni.Én csak akkor teszem meg, ha megérdemli az a férfi, tehát szeretem.Akkor viszont örömet jelent számomra és nem undorodom az ízétől.
Nem ítélem el azt a nőt, aki ezt nem szereti megcsinálni.
Akkor az anális szexxel kapcsolatban is az a vélemény,h. aki nem teszi meg a párjának, az nem igazi nő?????
Ebben maximálisan egyetértek Veled.
Eddig csak olvastam, amiket írtatok, de most egy valami azért nem hagy nyugodni.
Nem értem, miért kellene valakit azért elhagyni, mert kipróbálta, és nem megy neki. Nem vagyunk egyformák, nem mindenki tud, és bizonyos esetekben nem is érdemes megküzdeni az undor legyűrésével.
Ha a párja így elfogadja, és megfelel neki, akkor ez a lényeg, nem az, hogy a szomszéd szerint márpedig igenis le kell nyelni.
Ez nem azon múlik szerintem, hogy szereti-e az illetőt, hanem egyszerűen nem megy.
Felfoghatjuk úgy is, hogy van aki undorodik bizonyos ételtől, italtól, még a szagától is hányingere lesz, nemhogy a szájába vegye. Most akkor attól el kellene válni, ha történetesen a párjának épp a kedvenc ételét, italát nem hajlandó elfogyasztni?
Írok egy banális hasonlatot, hogy mennyire nem vagyunk egyformák.
Én undorodom a szivacstól, még csak megfogni sem vagyok hajalndó. Életemben nem találkoztam még senkivel, aki hasonló fóbiával küzdene. Ha a férjem betekerné magát egy adag szivacsba, akkor ha agyon csapnának, sem nyúlnék hozzá! (Persze, ha az élete múlna rajat, akkor igen. De azon sem múlik senki élete, hogy a nő lenyli-e az ondót vagy nem.) Pedig nagyon szeretem.
Ergo: egyik ember ilyen, másik olyan, nem tudhatjuk, kit mi mennyire undorít.
A szexben nincsenek kötelező érvényű szabályok!Te ne tudnád?:D
Mindig a fő cél,hogy mindkét félnek jól essen!
Ez a lényeg,nem más!
Jó étvágyat:-)
De erre már ne válaszolj, tessék menni ebédelni:-)
Mi lesz a kaja? Csiga?
:-)
magadnak bizonygatod nem veszed észre?
tényleg megyek, minek szólok vissza egyáltalán???
akinek nem inge, nem veszi magára!
ha nem érzed magadat afekta majomnak akkor ne vedd magadra!
mivel magadra vetted így viszont el kell gondolkodnod bizonyos dolgokon!
megebédelek.
akinek ezután lesz annak jó étvágyat, akinek volt annak egészségére:)))
nyugi már.
Te ne húzd fel magad sem erre, se másra!
:)
és nekem nem is a szexxel van bajom, légyszi keresd meg azt ahol ezt állítom jó??nem látsz túl a saját véleményeden.csinálom csinálom csinálom, nyugi, az a része tökéltesen működik. de nem hinném hogy olyan messzemenő következtetéseket kéne tenned amilyeneket tettél.tőlem aztán nyeld mint kacsa a nokedlit, ha én ezt elfogadom, te miért nem fogadod el más véleményét??
amúgy meg PRÓBÁLTAM hahó,anélkül nem tudnám hogy undorodok e tőle vagy nem, ezt is leírtam már nemegyszer!
az én véleményem az hogy nem a nyelés ténye a zavaró momentum. hanem ahogy a nő mindezt kezeli!
Judye" nagyon jól látta, és nagyon jól érzi amiről valójában szó van!
a szexben elfogadni kell a partnert, és testestől lekestől azonosulni vele!
nekem személy szerint igen sértő, és bántó ha egy nő
egyszerűen kikapja, és kézzel fejezi be pl. miért?
mert a száj noha nem punci, de azért egy meleg, síkos közeg, ahol egész más ingerek vannak mint egy tenyérben. aki elégített már ki férfit az tudja hogy mi férfiak a csúcs eljöveteléhez közel ,már igen aktív ingerlést kívánunk meg. namármost ha adott egy 95-%-ban jelen lévő ingerlés, akkor hirtelen pont amikor égető szükség lenne rá, akkor váltunk 30-%, ra!
egyszerűen esik a libidó, csökken a vágy, adott esetben a felláció is véget érhet, mert ez túl erős váltás.
erről annak a nőnek aki ezt csinálja, fogalma sincsen, mert nem szereti, és nem tiszteli a partnerét annyira, hogy ezt felérje ésszel!
a kökködéssről ugyanezt tudom leírni.
azontúl hogy szerintem személy szerint gusztustalan már-már állatias csorgatni az ondót, egyáltalán nem okoz örömet a férfinek.
a szex a férfiaknál is az agyban zajlik. csak ezt a nők nem tudják!
namármost: nem üdítő hogy beleélveztünk ugyan a szájába, de azonnal megszabadul a terméktől, sőtt, hogy őszinte legyek, az ilyen nő egyáltalán nem elégít ki jól szájjal, mert retteg az érzéstől ami kilövellés pillanatában a hatlamába keríti! és mivel tudat alatt,/* ha van neki!*/ ezt az érzést várja, így a fri minnél jobban lökdösi felfelé a csípőjét, minnél közelebb a végcél, a nő annál inkább menekülne, és egy porcikája sem kívánja szexet! ill, annak ezt a formályát!
csak helyeselni tudok, annak aki azt írta hogy menekülni kell az ilyen afekta majomtól, az ágyban és az életben is! az ilyen ember sosem lesz azzal a férfival szimbiózisban, aki annak bármely részétől undorodik!
és a a férfi mindkét lábát töri, és mindkét kezét, akkor a nő az aki tisztába teszi! azt vajon megtudni egy ilyen nő tenni???
vagy elválna mert ez nem a munkaköri kötelessége???
hmm????
tehát én azt bírom ha lenyelik. ez a tény. akkor érzem hogy jelentek valamit a nőnek!
Na tényleg megyek!!!
Sziasztok!!!
Én le szoktam így smárolni a párom. Nem undorodik tőle, de azért kérni sem szokta, h utána feltétlen csókolnam meg:-))))
Ha már kielégült, akkor már ez nem izgatja annyira.
Egyetértek veled teljesen.
De mással is azon a téren, hogy ha egy nő ezt a dolgot kedveli, akkor miért ne tenné. Ha még csak megteszi is, de nem undorodik, akkor sincs gond.
De ha kényszeríteni akarják erre, ott a gáz.
Jó, hogy valaki egyetért velem, már azt hittem velem van gond:-))) Csak vicceltem:-))
Meg, Te amúgy is férfi vagy!!! Még jó, hogy egyetértesz:-DDDDD
Ott járunk, ahol "akkor van" kérdése jár.
Csak nem akar senki rosszat annak akit szeret, nemde?
Vagy mégis?
""a tudatlanaság sötét verem, de világosban is lehetünk veremben!" Így igaz.
Ha már ilyen "kedves" vagy, én is felveszem ezt a hozzáállást: Szerintem itt te vagy a "szegénykém"!!!!
Nehogy kipróbáld lenyelni!!! Csak hazudtam végig!!!! ANYIRA SZÖRNYŰ, UNDORÍTÓ, GUSZTUSTALAN DOLOG SZEXELNI VKIVEL!! ÉS HOGY MÉG A SPERMÁJÁT IS LE KELL NYELNI....HÚ, ABBA MAJDNEM BELE SZOKTAM HALNI:-))))))) ANNYIRA ROSSZ.
Ha már vki szex közben azon gondolkodik, h úristen itt egy adag sperma, mit csináljaqk, h ne kelljen lenyelni....Hát... ott gond van:
Szex közben nem kellene gondolkodni semmin:-)))
Csak csinálni,csinálni....
SZERINTEM!!!!!!
De mostmár tényleg lelépek innen, bocsika, ha őszinte voltam....
istenem itt járunk?
"a tudatlanaság sötét verem, de világosban is lehetünk veremben!"
Ez tök korrekt hozzászólás.
Főleg a poharas része.
Gondolom amelyik nő megteszi, az nem azért teszi meg mert mindentől függetlenül az ízéért rajong, hanem ahogy mondtad, a sex közben ez neki természetes.
Amelyik pasi mégis erőlteti a párja kifejezett elutasítása esetén is, azzal meg kell etetni a sajátját, aztán ha ízlik, mehet tovább a győzködés:)
További ajánlott fórumok:
- Orális szex minden mennyiségben! Ti hogy vagytok ezzel?
- Megalázó a fej irányítása orális szex közben?
- Az orális szexet minden férfi szereti csinálni a nőknek?
- Orális kényeztetés vagy szex
- Miért nem tudom az orális szexet végig csinálni?
- Nem szeretem az orális szexet, de a párom állandóan ezzel zaklat. Mit tegyek?