Optimista emberek (beszélgetés)
Krisz,optimista ember nem sok van a mai világban...Leszünk még többen is,hidd el!!!!!!
Jó hir,legalábbis nekem,de megosztom veletek:30.-án új helyen kezdek!!!!!!!Várom már,jó lesz!!!!!És addig még az én szépséges lánykám esküvője is lesz!!!!!!!! Pusz mindenkit.Babcy
Szia!
Persze,barátkozom 1000-rel,de tudod,gyárilag is egy pörgős csaj vagyok,nagyon nyitott,és ez nem jó mindig,de ez van.
DE:mondom,már tanultam a dologból,és kissé kevesebb hévvel barátkozom...
Pusz.
Ez igy van.De látod,azért bele-beleszaladunk egy-két ilyen "energia-vámpirba..."
Sajna,én nem vagyok olyan, mint Te,nagyon könnyen barátkozom,és aztán jön a nagy KOPP!!!!!!!!!!!!DE:tanulok,folyamatosan...
Pusz.
Az hogy ki mennyire optimista az elsősorban szerintem adottság, genetika. Másodsorban amit otthon ill. a közvetlen környezetében tanul.
Aztán ha mindez nincs meg, akkor szerencsés esetben saját maga rájön hogy nem jó pesszimistának lenni, de akkor viszont meg kell tanulnia tudatosan optimistává nevelnie magát, és természetesen keresni a hasonló vidám emberek társaságát.
Persze ez így nem olyan egyszerű, de a lényeg hogy felismerje a saját negatív gondolatait, mert már az is nagy lépés.
Sziasztok!
Szerencsére én ki tudom szűrni, ha gonosz, irigy gondolatú emberek kerülnek a közelembe, ugyanakkor megjátszák a jó embert.. Valahogy megérzem. Az ilyeneket nagy ívben kerülöm.
Vannak nagyon jó kisugárzású emberek, akikkel jó együtt lenni, de sajnos kevés van belőlük.
Energia-vámpir,ez jó.......Látjátok,mennyi ilyen ember van,észrevétlenül leamortizálnak minket!!!!
Na,én ezért szálltam ki ebből a "vámpiros" barátságból!!!!!!!
Pusz mindenkinek,szép hétvégét!
Babcy
Szia!!!!!!!
Nagyon helyesen cselekedtél,le a kalappal!!!!!!
Én is ezt tettem a csajjal,és érzem,hogy visszatér a sok energia,amit elvett tőlem!!!!!!
Túl vagy rajta,újra boldogan,és a LÉNYEG ez!!!!!
Pusz.Évi
Szia Babcy!Mindig tovább kell lépni:)nekem szerencsére ez menni szokott, bár amit leírtam az tovább tartott mint kellett volna.
Ibi csak pozitívan és a citromfű tea segít az alvásban meg a levendula illat:)
No,akkor megnyugodtam.Lezártad a dolgot,ez jó.Én is ezt tettem.
Jönni fog a baba,hajrá!
Pusz.B.
További ajánlott fórumok:
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Ki a felelős az emberek szenvedéseiért, Isten, vagy sátán?
- Nehezített szólánc híres emberek neveivel, az utolsó két betűvel kell írni a következő nevet
- Milyen híres három nevű embereket ismersz?
- Hogyan lehet egy depressziós embert optimistává "alakítani"?
- Akkor legyünk optimisták!