Optimista emberek (beszélgetés)
Leszünk még,hidd el!!!!!!!
Megirom majd Neked, mindent megirok!!!!!!!!
Pusz.B.
A jó progit a lagzira érted???
Hát,az lesz sztem életem legszebb napja...
“Ha a lehetőség nem kopogtat be hozzád, csinálj magadnak egy ajtót.”
(Milton Berle)
Az már egy előny számodra ha öntörvényű vagy, tudod hány kilóval születtél, csak az ilyen embereket nem szeretik azok az emberek akik irányítani szeretnek.
Velük nehéz megbirkózni és állandóan bizonyítani ha igazad van, mert ők is erősek.
Nekik a birkák jobban tetszenek.
Sziasztok, de jó életre keltünk:)
Az biztos, hogy hogy nem feltétlenül kell másokra hallgatnunk, hogy hogyan éljünk.Én sem szoktam és bizony volt hogy belebuktam, de az én életem és élet tapasztalatom, amire nekem szükségem van-volt-lesz.
A realitást azonban meg kell őrizni és előre is kell nézni, amennyire lehet, de amikor pl érzelmi kapcsolatról van szó, akkor nem biztos hogy látunk:)
"Az a hely, ahol az optimizmus a legjobban virágzik, az elmegyógyintézet."
Henry Havelock Ellis
Optimisták vagyunk nem hülyék. :)
"Egy optimista láthatja a fényt ott is, ahol nincs, de miért kell a pesszimistának mindig odafutnia, hogy eloltsa?"
René Descartes
Ne várjuk meg míg rajtunk bizonyosodik be!
Nézzük meg hogy válik be másoknál!
Egy tanácsot tudok adni a részemről: soha ne úgy éld az életedet, hogy ki mit szól hozzá, mert ez a legrosszabb. Ebből a szempontból legyél önző, csak ami neked a legjobb és a legkedvezőbb.
Lehet hogy rosszul döntesz időnként, de ez a te döntésed, nem fogsz hibáztatni senkit érte. És persze mindig az első megérzésedre hallgass, mert igen is az létezik és működik.
Tanácsot adott már valaki?
A legfontosabb, hogy a már megtörtént megváltoztathatatlan rossz dolgokon, a múlton nem érdemes sopánkodni. A hibákból persze érdemes tanulságokat levonni, de csakis a jövöre vonatkozólag, előre tekintve. Azon sem érdemes rágódni ami nem rajtunk múlik. Figyelmünket a saját jövőbeli tetteinkre érdemes irányítani.
Tudom hogy közhelyeket mondok, de naponta látom ennek az ellenkezőjét.
További ajánlott fórumok:
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Ki a felelős az emberek szenvedéseiért, Isten, vagy sátán?
- Nehezített szólánc híres emberek neveivel, az utolsó két betűvel kell írni a következő nevet
- Milyen híres három nevű embereket ismersz?
- Hogyan lehet egy depressziós embert optimistává "alakítani"?
- Akkor legyünk optimisták!