Optimista emberek (beszélgetés)
Hahó!
Remélem nem tűntek el az optimista lelkek:)
Valaki figyeli még ezt a fórumot?
No,azért irtam,elbeszéltünk egymás mellett...Lényeg,megoldottam a "problémát".
Pusz.
Köszi,Krisz.
Én nem félek a változásoktól,különben nem vágnék bele totál új dolgokba.Sebaj,megoldottam mindent a magam módján,kösz a tanácsot.Nem igazán értettem ezt a "belekényszerülünk" dolgot...
Asszem,elbeszéltünk egymás mellett,semmi gond.
A változás jó, csak általában félünk tőle, már aki:)Én már egész fiatalon megtanultam, hogy a változások értünk vannak és nekünk magunknak kell változtatni, ha valami nem jó.Ne várjuk meg míg belekényszerülünk a változtatásba.
"A világ változás, az élet felfogás dolga" Vallom én:)
Drága Ziza!!!
Kissé megfeneklett a magánéletem,ennyi...Megoldom,csak még kiagyalom,hogyan is kéne...DE:várom a pozitiv gondolatokat,még mindig jól jönnének...
Puszi Nektek!!!
Hát,asszem,elég volt a jelenlegi magánéletemből,igy vmennyire érthetőbb???A mostani munkám annyira jó,nagyon bejön nekem,és egész embert kiván.Ez még nem lenne baj,csak otthon meg a nagy semmi vár...Én meg nem szeretem az ilyet. Pörgős,gyors csaj vagyok,és úgy érzem hetek óta,otthon csak lelassitanak.Ha még vmire kiv.vagy,privi!!!
Pusz.
Hirtelen szakadt rám egy kiváló,nagyszerű meló,amit imádok,de meg kell szokjam,pluszban még amit az imént irtam. Lehet,h sokáig voltam boldog???Utálok ilyeneket érezni!!!!!!
Pusz.
Sziasztok,lányok!!!!!
Hááát,itthoni dolog...Sejthetitek!!!
Pusz.
Krisz,hááát,a lagzi gyönyörű volt...
No,optimista klub,csajok,most öntsetek belém egy kis cuccost,mert eléggé k.o vok.És ez aztán nem jellemző rám...Kérek pozitiv dolgokat!!!!!
Pusz.
Hahó, sehol senki:)
Jól vagyok, azt hiszem kisimul a kép:)
Hát nehéz így jó tanácsot adni.
Még ha lenne valaki a képben...
Van hogy az ember egy életen át vár a nagy Ő-re és nem jön el.
Néhányan úgy gondolják, hogy az élet nem lányregény.
Két dolog dobhatna a dolgon: a kapcsolat szüneteltetése, vagy egy gyerek.
Igen ezt értem:)
Pontosan a sok rossz miatt értékelem azt amilyen a párom, mégis több érzelemre vágyom, de azt ő nem váltja ki belőlem, de ha többre vágyok akkor meg is égethetem magam, mint ahogy többször is megtörtént.
Szeretem én a páromat, de én mindig azt hittem olyan emberrel élem majd le az életemet, akivel nagy szerelemben tudunk élni, ahol a szerelem mindig ott van, még ha nem is mindig ugyanazzal az intenzitással.
További ajánlott fórumok:
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Ki a felelős az emberek szenvedéseiért, Isten, vagy sátán?
- Nehezített szólánc híres emberek neveivel, az utolsó két betűvel kell írni a következő nevet
- Milyen híres három nevű embereket ismersz?
- Hogyan lehet egy depressziós embert optimistává "alakítani"?
- Akkor legyünk optimisták!