Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Online képzés utáni lehetőségek? fórum

Online képzés utáni lehetőségek? (beszélgetős fórum)


11. BV2 (válaszként erre: 10. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 25. 09:38

A Best Worknél tanultam és szereztem szakmát. Csak jókat tudok mondani. Pl. visszanézhető minden óra, így ha lemaradtam se volt gond. A tanárnő teljesen felkészült, odafigyel mindenkire, bárkinek bármilyen kérdése felmerült, azonnal reagált. Volt, hogy addig nem ment tovább, amíg tutira nem értette mindenki. Szóval szerintem példa értékű az oktató. A szervezők is mindig elérhetőek, segítenek mindenben. Az általuk szervezett vizsgára mentem, ahol olyan bizottsággal találkoztam, mint még sehol. Olyan empatikusak, segítőkészek, hogy csak lestem.

Végérvényben teljesen elégedett voltam mindennel, amit ők a cég, oktató, bizottság képvisel. Bátran ajánlom őket bárkinek, aki akár egy kis faluból szeretne szakmát szerezni online, mint én.

10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - BV2)
febr. 24. 22:46
Melyik cégnél voltál?
9. BV2 (válaszként erre: 8. - Nilem023)
febr. 24. 20:03
Akkor lehet, hogy szerencsés voltam.
8. nilem023 (válaszként erre: 7. - BV2)
febr. 24. 19:51
Nem minden esetben! Én is online végeztem és CSAK személyes átvétel lehetséges. Pedig én is úgy tudom, hogy e-mailben is kiküldik 🤷🏻‍♀️
7. BV2 (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 24. 19:08
Ha online tanfolyamról van szó, akkor email-ben küldik.
6. BV2
febr. 24. 19:07

A tanúsítvány a tanfolyam elvégzését igazolja. Ezzel még nem képesített a tanuló. Ehhez egy vizsgaközpontban szervezett vizsgán kell részt venni, ahol -sikeres vizsga esetén- átadják a kék, szakmai bizonyítványt.

Én online tanultam tavaly szeptembertől, decemberben tettem modulzárókat, januárban szereztem meg a bizonyítványt. Online oktatással. Ha a tanúsítvány megvan, akkor az vizsgakozpont.e-kreta.hu oldalon lehet rákeresni/jelentkezni a meghirdetett nagy vizsgákra.

febr. 24. 18:08
A tanúsítvány átvétele, hogy zajlik?
febr. 23. 19:44
Nekem múlthéten ért véget a tanfolyam, jövőhéten már a tanúsítványt is átvehetem. Nekem áprilisban és júniusban van lehetőségem vizsgázni, mert akkora vannak kiírva vizsgák erre a szakmára. Júniusira fogok jelentkezni mert az áprilisi dátumon épp külföldön leszek.
febr. 23. 18:17

Van ahol elég a tanúsítvány, de érdemes megugrani a képesítőt, mégis csak azzal lesz szakmád. Nálunk azt mondták 1 éven belül érdemes megcsinálni. Amíg indulnak újabb képzések ugyanazokkal a feltételekkel, addig valószínűleg bármikor megcsinálhatod. Ha változik a követelmény, lehet abból újra kell vizsgázni.


Én jó esetben márciusban megkapom a tanúsítványt és a képesítőt október vagy novemberben tervezem. Nekem kell annyi idő újra átrágni, meg sok dolgot ki is hagytam ami közben nem kellett.

2. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 23. 15:28
Miért halogatnád? Felkészültebb nem leszel 3-6 hónap után sem. Ha már részt vettél egy ilyen képzésen miért elégednél meg csak egy tanusítvánnyal, ha szakmát is szerezhetsz?
febr. 23. 09:49
A tanúsítvány megszerzése után meddig lehet halogatni a vizsgát, megszűnhet-e? Volt/van olyan akinek elég csak a tanúsítvány?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook