Online kaszinózás (beszélgetés)
Igazad van,oké!:))
Értem.
Bár eléggé lassú módja ez a meggazdagodásnak,ráadásul mi van ,ha épp a két maradék jön ki netalántán?
Én nem tudnék így roulettezni ,ellenkezne a "személyiségemmel":))
Az tuti, hogy kifizetik a pénzt ha nyerek?
Online kaszinózásra gondolok.
A te módszered egyetlen körig tart,tehát a legrosszabb taktika.
Ugyanis ha egyetlen egy számra raksz egy zsetont,akkor 35 kör esélyed van rá ,hogy esetleg bejön ( asszem 36 szoros a szorzó).
Ha azt teszed amit te gondolsz jónak,akkor a legjobb esetben is csupán 2 zsetonod marad.
De az is lehet,hogy már első körben az jön ki amikre épp nem tettél.
Azt írtam,hogy az egyénisége,személyisége szabja meg "HOGYAN" játszik.
(vacilál,hirtelen dönt,kockáztat,vagy óvatos duhaj...stb stb.)
Szóval nem értem ,hogy j9n ez ide?:)
Ha felteszed az összes pénzed egyetlen számra, akkor ennél jóval hamarabb elveszítheted. 36/37= 97,3 % eséllyel azonnal. Ha valamelyik színre teszed fel, akkor 52,7 %-kal azonnal.
Az én módszeremmel átlagosan 18 körig kihúzhatod, mire megszabadulsz az alaptőkédtől, és akkor még ott a nyeremény amit eljátszhatsz.
Ez a legrövidebb út hogy elveszítsd a pénzedet??!!!:)))
Bakker számoljál már utána!:)
A tőzsde nem szerencse játék.
Épp ezért lehet ott stratégiákról,taktikákról beszélni.
A casinó játékoknál nincs ilyen.
Ott az számít kinek milyen az egyénisége,az adja meg hogyan játszik.
De ettől még nem lehet stratégiának nevezni szerintem.
Rulettben a "legtutibb (bár nem nyerő)stratégia" amivel legtovább el lehet húzni a pénz elvesztését, az a következő:
Játssz 35 db zsetonnal!
Tégy minden számra egy-egy zsetont, csak kettőt hagyj üresen!
Mindaddig nyersz 1-1 zsetont (35-re 36-ot), amíg ki nem pörgetik a kettő közül valamelyik számot.
Amikor kipörgetik, elveszted a 35 zsetonodat. Az így veszteség nélkül játszható menetek várható értéke 18-19 játék. Utána folytathatod a megnyert zsetonok elvesztésével. Ha szerencséd van, jól eltelik vele az este mielőtt az összes pénzed elveszted.
Így van,egyetértek.
A tőzsdén is akkor tudsz jól kereskedni,ha kialakul a saját taktikád.
A gyávaságról annyit érdemes tudni, hogy nem összekeverendő a józan óvatossággal.
Aki rá akar venni egy másik embert a játékra, gyakran a gyáva jelzővel provokálja. A szenvedély kialakulásában gyakran benne van a "majd én megmutatom nektek, akik nyuszik vagytok" lendülete. Ezt a kaszinósok nagyon jól tudják, ismerik a játékos gondolkodás minden gyenge pontját. Különben miből lenne évente több tízmilliárdos bevételük?
Mielőtt játékba kezdesz, olvasd el "A rulettkirály" című kisregényt. Az írója Kellér Andor. egy olyan emberről szól, aki hihetetlen hosszú ideig volt szerencsés.
Biztosan van,de amúgy egyre rájöttem amiről írtam beszéltem taktika eléggé lassú..
viszont működik,csak ugye x körnél szállj ki című felszólítás:-)
Az x körnél még hamarabb egy kicsivel így nem szúr szemet az illető a kaszinóknak szerintem..
Viszont így valóban kicsit nehézkesebb feladat egyről a kettőre felküzdeni magát az embernek és megduplázni a belefeccelt pénzt.
Most a héten nem tudom mikor leszek,nah nem azért mert nyomom mint nem normális a kaszinózást,hanem mert dolgozok:-)
A hozzászólásokat mindenkinek köszönöm és én szívből kívánom hogy akik ide írtak az életük folyamán érjék meg azt,hogy lesznek milliomosok:-)
Szép napot mindenkinek!
Édes vagy,csak nem merek,mert mikor játékpénzbe csinálom és bele is viszek taktikát,bezzeg mindig szerencsém van:-)
Biztosan a sors fintora lenne,hogy igazival meg buknék mint nem normális.
Nem dobtam teljesen erre az évre azt,hogy majd ezt kipróbálom csak most még nem állok rá készen:-)
Szerintem néha annyira izgulnék amíg pörög a golyó,hogy tuti leesnék a kis fotelemből:-)
Leírják a taktikát ami tutinak is tűnik minden ember számára, csak ez hihetetlen és biztos, hogy van benne valami buktató.
Én egyszer majdnem befizettem egy itt a piros, hol a piros nevű játékba csak szerencsére kicsivel kevesebb pénzem volt. Meg voltam győződve 100%-ig, hogy tudom hol a golyó. Csak később hallottam, hogy milyen csalás van benne. Ebben is lehet szerintem.
azért nincsen tuti taktika, mert egy bizonyos taktika egy bizonyos ember mentalitására, ritmusára és feszültségtűrésére van kialakítva.
Ezért a legrosszabb döntés egy úgynevezett tuti stratégát lemásolni. Ez olyan, mintha nekem azt mondani valaki, hogy itt van ez a tuti szuper 46ezer forintos Högl körömcipő, megkapom ingyen, csak járjak vele bálokra.
Csak éppen 50-es a mérete, és nem tudom felhúzni. Én meg veszek még hozzá saját pénzen egy kisestélyit is... És még bálra is elmegyek, csak éppen rájövök, hogy milyen ciki a következő bálra ugyanabban a szerelésben menni és veszek egy újat...
"Igen közben letisztult, hogy szerencse játék és szerencse kell hozzá biztos tuti taktika nincsen."
"És ugye még mindig nem írta be senki,mi az a biztosan nyerő taktika"
????
Úgy látom még sem tisztult le :)))
Szerintem vágj bele.
Próbáld ki,játssz a pénzeddel,vagy szerencséd lesz ,vagy nem.Ez a két lehetőség van.
És ugye még mindig nem írta be senki,mi az a biztosan nyerő taktika és hogy nyert-e már valaki az egy eurót teszel erre a színre című....
Senki? Áhh tudtam én:-)) Vagy már milliomos és esze ágába sincs elköhinteni még itt sem:-)))
Tudom tudom írtad,úgy értem,hogy ezen agyalok,merjem -e vagy sem,kipróbáljam-e vagy sem?
Ha függő lennék már régen kipróbáltam volna a játék üzemmódon felül és nem indítottam volna el ezt a fórumot.
Igen közben letisztult,hogy szerencse játék és szerencse kell hozzá biztos tuti taktika nincsen.
Szóval egyre jobban úgy gondolom nem éri meg bele pénzt feccelni..
Igen azért indítottam ezt,hogy pl merné más vagy sem?
Ugye vannak ilyen mondások bátraké a szerencse aki mer az nyer és egyebek.
Szóval én úgy tűnik gyáva vagyok kockáztatni a biztosat a bizonytalanért:-)
Kétségtelenül nyers a stílusa Franie-nek, de rosszindulatot én sem "hallok" benne.
És sajnos a tartalmával én is egyetértek.
Viszont nem mi fogjuk befolyásolni a döntésedet.
Nekem az volt a rémisztő, amikor azt mondtad, hogy ezzel kelsz, ezzel fekszel. A függőségi hajlam sajnos itt indul - az érdeklődés ilyen intenzitásával...
Nem akarlak bántani, Isten látja lelkem!
Csak láttam már ebbe belemászni embert, és azt is láttam, mi mindenen kellett átmennie, hogy ki tudjon belőle jönni...
Ha azt várod, hogy megerősítselek, hogy kaszinózz, sajnos, én azt nem fogom tudni.
Ha szeretnéd csinálni, csak bátorításra vársz, akkor inkább csináld.
Saját tapasztalat az igazi tapasztalat, járj szerencsével! ((((H)))))