Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Önbizalomnövelő tréning- Napról napra a belső békéért és harmóniáért :) fórum

Önbizalomnövelő tréning- Napról napra a belső békéért és harmóniáért :) (beszélgetés)

❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
4042. °°°Bibie°°° (válaszként erre: 4040. - C7a878c6b5)
2011. jan. 10. 21:11
biztos a neten is találsz infot., én a helyedben kikérném egy természetgyogyász véleményét is..
4041. °°°Bibie°°° (válaszként erre: 4035. - °°°Bibie°°°)
2011. jan. 10. 21:05

szia Tindi! ez egy jó kérdés.. :))

és nem is olyan egyszerü mind amiennek tünnik.. a megujuláshoz el kell engedni valami régit mert uj akkor jön, ha helyet csinálunk neki..

4040. c7a878c6b5 (válaszként erre: 4039. - °°°Bibie°°°)
2011. jan. 10. 20:47

Köszi!

Én is olvastam olyan homeopátiás szerről, ami jó lenne, de elfelejtettem, hogy hova tettem az újságot,amiben benne volt a bogyó neve....

4039. °°°Bibie°°° (válaszként erre: 4038. - C7a878c6b5)
2011. jan. 10. 20:38

szia Zsu! :)

még nem sikerült a természetgyógyász ismerösöm elkapni., de nem felejtettelek el..

2011. jan. 10. 20:31

sziasztok! Olyan jó látni, hogy újra van élet a fórumon:)

Hát nem tudom, hogy mennyire érdemlem ki a bizalmat, majd igyekszem:)Azért köszi!

4037. °°°Bibie°°° (válaszként erre: 4036. - Pocokmoci)
2011. jan. 10. 19:47

szia Pocok! nekem is ez volt az elsö megérzésem., és Zsu is hasonképpen fejezte ki..:))

nekem az életminöséget erösiti és eröt ad a minöségre mit testi lelki és szellemi.. és neked..?!

4036. pocokmoci
2011. jan. 10. 19:41

Sziasztok!!!

Én a jósjelet be is tettem a naplómba.

Erőt ad sok mindenhez!Biztató :)

2011. jan. 10. 19:12

sziasztok! szép estét! itt vagyok :) csak olvasgatlak bennetek..:))

köszi Tindi! a jósjelet.. nagyon tanulságos és erötadó, éppen azon gondolkodom ujnaplot kezdek veletek..:))

4034. 04d410066e (válaszként erre: 4030. - C7a878c6b5)
2011. jan. 9. 20:09
Zsuzsa, mindig is te fejlődtél a legnagyobbakat, úgyhogy én most is nagyon bízom benned. :)
4033. 04d410066e (válaszként erre: 4031. - Noncsi18)
2011. jan. 9. 20:08

Szia Noncsi! Gondolj arra, hogy minden mulandó, és rossz idők után mindig jók következnek. Ha gondolod, nyugodtan megírhatod akár privibe is, hogy mi konkrétan a baj. :)

puszi

4032. c7a878c6b5 (válaszként erre: 4031. - Noncsi18)
2011. jan. 8. 23:28

szia!

Örülök, hogy te is megérkeztél!

Elteltek az ünnepek, jó és rossz momentumaival együtt. Itt az új év....

BUÉK neked is!

4031. Noncsi18
2011. jan. 8. 23:26

Sziasztok. Örülök, hogy megint van mozgás itt. Igaz én már nagyon régen voltam itt, de pár hónappal ezelőtt felnéztem és akkor nem nagyon láttam mozgást. Tindigo elkezdtem olvasni előről a naplót(megint) és csinálni a feladatokat, mert nagyon mélyen vagyok érzelmileg. Rengeteget sírok, semmi önbizalmam, úgyhogy ezen változtatni akarok és fogok is. Nem mehet ez így tovább.

Ti hogy vagytok? Hogy teltek az ünnepek?

Boldog új évet nektek!

4030. c7a878c6b5 (válaszként erre: 4029. - 04d410066e)
2011. jan. 8. 20:57

Köszi Tindi!

Nagyon tetszik és találó:)))

Sok mindent megélek mostanában, jót és rosszat.Fejlődöm:)))

2011. jan. 8. 20:44

Zsuzsa kedvéért egy angyali megerősítés, ami szintén nagyon idevágó, és azt gondolom, ez alapján el is kezdhetünk. :)

Ha van kedvetek, csináljatok listát, és osszátok meg egymással, velem. :)

Számvetés

Jeremiel arkangyal

"Készíts leltárt az életedről, láss neki, és tedd rendbe a megoldatlan dolgokat."

„Az élet felülvizsgálatához bátorság kell. Ha viszont együttérzéssel és humorérzékkel teszed, fejlődni és okulni fogsz belőle. Én segítek fölbecsülni, hol tartasz most. Megnézzük, mit tanultál meg, és a leckéid hogyan válhatnak a ma és a holnap javára. Azokat az életmintákat is felkutatjuk, amelyek nem jó célt szolgálnak, és gyógyítással vagy változtatással megszabadulunk tőlük.”

Jeremiel egyik feladata az, hogy segít a frissen eltávozott lelkeknek áttekinteni a maguk mögött hagyott életet. Emellett az élők is fordulhatnak hozzá az életútjuk elemzésekor. Rövid időn belül vonuljunk el, és kérjük Jeremiel segítségét, hogy áttekinthessük, hol tartunk, mit tanultunk meg, milyen minták elengedésére vagyunk készek, és mi mindenért lehetünk hálásak.

2011. jan. 8. 20:30
Sziasztok lányok! Kérlek, írjátok meg, hogy miben szeretnétek megújulni 2011-ben, és ehhez találok ki feladatokat. :)
2011. jan. 8. 17:43

Sziasztok!

Nekem nagyon aktuális ez a jóslat:)))

Megélem minden mozzanatát:)

4026. c7a878c6b5 (válaszként erre: 4022. - °°°Bibie°°°)
2011. jan. 8. 17:42

Szia Bibie!

Anyós még nem lakott nálunk, 2 hónapja költözött ide.

4025. pocokmoci
2011. jan. 7. 19:35
Sziasztok! Én is bekukk :)
2011. jan. 7. 11:27

Kedves Lányok!

Bibie hozzászólásának olvasása után, melyben azt kéri, hogy foglalkozzunk az újrakezdéssel, kértem magunknak egy Ji-King jóslatot.

Az első jóslat a Megújulás lett, mely a „gyökér” jósjel, és átváltozik egy „rügy” jósjellé, mely az Összehangolódás, mely már a távlatot jelöli. Szóval a könyv is megerősített, hogy bizony ez most nagyon aktuális mindannyiunk számára.

Első körben röviden összefoglalom a megújulás jósjelét.

„Megújulás. Eljön a napod, s külső-benső egységbe kerülsz. Alapvető siker. Megszűnik a bánkódás.”

A helyzetünk jelenlegi állapotában tarthatatlan. Csakis a gyökeres változás, megújulás segít.

Forradalom előtt állunk!

A jósjel bízik a sikerünkben.

A régitől megválni nehéz, mert hozzászoktunk. Fájdalmas megválni tőle, de alatta már érik az új.

Minden új először belül születik – új életciklus előtt állunk.

Két dologra van szükség: tetterős lépésre, és óvatos kivárásra. A lényeg, hogy az isteni időzítés szerint cselekedjünk, se későn, se korán.

A szellemvilág is segít most minket.

A forradalom győz, a lázadás veszít.

A lázadáshoz elég a láz: indulat, elkeseredettség, „az ebből elegem van” dühe.

A forradalom során pedig belül újulunk meg. Nem a külső helyzet tarthatatlan, hanem az új –belül – készen áll a születésre.

Az igazi forradalmat gondos belső-külső munka előzi meg. Ezt fogjuk tenni ebben az évben. Egy változó vonást is kaptam, mikor kidobtam ezt a jelet, amely arra utal, hogy a forradalom nem ebben a pillanatban kell, hogy megtörténjen, hanem lassan „megérlelődünk” a forradalomra.

Átgondoltság, nyugalom, hit, gondos külső-benső munka. Ezekre van hozzá szükségünk.

A megújulás nem magánakció, hanem mindig és kivétel nélkül közösségi cselekedet, amelyhez, biztos vagyok benne, hogy nagyszerű a mi közösségünk.

A forradalmár mindig érzi a felelősséget az emberi közösségért, melyben él. Érzi az időszerűséget, ezért tette eredményes.

A megújulást először mindig önmagunkon kezdjük.

Új világot csakis új ember teremthet.

Először magunkat kell megváltoztatni, és csak utána a „rendszert”.

A megújulás benső lépés Isten felé, a beteljesedés felé.

A külső körülményeink tükörkép, hogy most hogy áll az életünk. Ha átesünk a forradalmon, külső körülményeink automatikusan megváltoznak, így láthatjuk majd az eredményt.

A jósjel radikális változtatást javasol, de kínai módon: bölcsen, megfontoltan, ihletetten, derűsen.

Remélem, ez a jósjel Nektek is legalább annyi erőt ad az újrakezdésre, mint nekem. : )

2011. jan. 6. 21:28

ugy örülök ez a forum is megérte a 4000-ig hozzászólást.. remélem még egyszer.. kétszer ilyen aktivak leszünk..

ne adjuk fel.!:)

4022. °°°Bibie°°° (válaszként erre: 4021. - C7a878c6b5)
2011. jan. 6. 21:26

szia Drága Zsu!

jobbulást "tisztulást" remélem már a mai napon jobban vagytok.. és holnapra kipihened magadat Te is.. hogy nönek hihetetlen.. anyosod..nálatok.. lakott már ott?! nem..? most vissza költözött..?

2011. jan. 6. 21:12

sziasztok!

Én ma nagyon fáradt vagyok! Csabuskám mellett virraszt egész éjszaka, nagyon beteg volt.Hajnali 3 körül aludhattam el...

Fiam iskolás lesz, lányom jól tanul, Csabikám meg állandóan beteg. Anyós hozzánk költözött az ősszel.sok jó és kellemetlen dolog történt velünk is, de megoldjuk, ahogy mindig is!

Nagyon jó újra itt veletek! Nekem is szükségem van az angyali megerősítésekre!

4020. °°°Bibie°°° (válaszként erre: 4019. - Egypt)
2011. jan. 6. 17:23

:))

nem kell fitnesstudioba menni., megmozgatnak tetötöl-talpig..

én is szeretnék gyereket., most azon gondolkozom örökbe fogadnék egyet..

4019. egypt (válaszként erre: 4018. - °°°Bibie°°°)
2011. jan. 6. 17:13

Szia, Bibie!

Köszi!:)

Hát a két gyerek karbantart...:)))

4018. °°°Bibie°°° (válaszként erre: 4015. - Egypt)
2011. jan. 6. 16:54

szia Egypt, szia Zsu!:)

milyen jó hogy itt vagytok.!:)

Egypt! milyen nagy lett a picuri, olyan szépek vagytok., és látom milyen jóltartod a formád., szerencsés vagy e téren is..;)

Zsu! és veletek??:)

4017. °°°Bibie°°° (válaszként erre: 4016. - 04d410066e)
2011. jan. 6. 16:47

:) szia Tindi!

egy kis ismétlés mindenképpen jól jönne., és a napi angyali megerösitést is küldheted...:)

talán az ujrakezdéssel kellene foglalkozni.. ez a téma érdekelne..:D

nem vagy egyedül., én is tulvagyok a kapcsolatomon és ebben az évben ismét költöztem., lassan rutinossan mozgok e tére..:)) ugy érezm itt mostmár maradok egydarabig..:D

az alázatosságot vállaltam 2010-ben, de ezt nem lehet évre behangolni.. 2011-ben még erösebbnek érzem az energiákat e téren.. bevallom nem könnyü a ráhangolodás.. nehéz az egomat lecsillapitani:))

2011. jan. 6. 13:45

Sziasztok! Nagyon arik vagytok. :) Elég nehéz évem volt, túl vagyok egy szétköltözésen, szakításon, plusz egy ismételt munkaváltáson, és most sem éppen rózsás a helyzetem, de majd csak alakul.

Viszont mindig van valami, ami miatt abbahagyhatnám ezt, úgyhogy inkább nem keresek többet kifogást. :)

Mit szeretnétek csinálni, mihez lenne kedvetek, merre menjünk tovább? :)

4015. egypt
2011. jan. 6. 10:40

Sziasztok!

Vagyok én is!:)

4014. c7a878c6b5 (válaszként erre: 4009. - 04d410066e)
2011. jan. 5. 18:53

Sziaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!

Jajj, de örülök, hogy újra itt vagy!

Persze, hogy kellesz nekünk, várunk, sőt, kérünk, hogy gyere!

BUÉK!!!!

4013. °°°Bibie°°° (válaszként erre: 4012. - 04d410066e)
2011. jan. 5. 17:29

ennek nagyon örülök.:) ugy éreztem, mindha picit szomorú lettél volna..

köszönöm!:) és Neked is B.Ú.È.K.! igy utolag..

otthonról vagy dolgozol még éppen.?

❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook