Olyan munkát keresek, ami nem MLM /összerakás, játék, toll, stb.csomagolás/ (tudásbázis)
Én is beállok a sorba....
De ahhoz hogy meg érje belépni ilyen munkába ahhoz kell egy kis kezdőtöke is.Nem?
Sziasztok!
Minedn munka mlm rendszeren alapszik. SŐt bocsi piramis!!!
Szerintem a legtöbb mlm munkát otthon is tudod végezni, én is ezt teszem. Nekem megéri, sztem másnak is sikerülhet! És mondom itthon vagyok a kislányommal!
Sziasztok. Beállok a sorba én is... :-)
Látom inkább csak mi magunk vagyunk, nem pedig a "hihetetlen" és (jól)fizető munkalehetőségek...
:-(
Tudjátok sokat gondolkodom egy olyan üzleten, ami kismamáknak lenne jó, hogy tudjanak otthonról dolgozni. De sajnos nincsenek meg hozzá a kellő összeköttetéseim. Pedig nézzük csak meg, milyen jól jövedelmező üzlet lenne egy ilyet összehozni, ha már csak 100 kismamának szolgáltatnánk munkát, az is mindenkinek megérné. Ha valakinek van ötlete, vagy összeköttetése, jó lenne priviben megdumálni.
Valami olyat kéne csinálni, ami nem átverés, és tényleg lehet vele keresni, és dolgozni vele. Még ha nem is sokat lehetne vele keresni, csak mondjuk havi 30 ezret az is megérné szerintem mindenkinek.
Egy kis statisztika:
Az Európai Unió országaiban a valós otthon végezhető és részmunkaidős állások aránya 35-40%
S azzal támogatják a munkát vállaló anyukákat, hogy vannak a munkahelyen a munkahely által működtetett bölcsődék és óvodák.
Nálunk megszűnnek a gyerekmegorzó vigyázó helyek, ja és a valós otthoni munka 3,2% nem tévedés 3,2%
Ebből találj magadnak!
Létezik egyáltalán ilyen?
Ha valaki rá talál nekemis szólhatna!
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a csomagolásmentes boltról?
- Milyen "álneveken" szerepelhet a cukor a termékek csomagolásán?
- Találtam a hűtőben 20dkg gyári csomagolású trappista sajtot, 4napja lejárt a szav.-ja. Ti mit kezdenétek vele?
- Svájci borotva csomagolás költségért?
- Atkins diéta alatt lehet-e bacon-t enni? Ma megnéztem a csomagolást, és van benne glükóz szirup.
- "Sérült csomagolás " ez pontosan mit takar?