Olaszország (beszélgetés)
Férjemet meg Rómába a Szt.Péter Bazilikába. Két év múlva visszamentünk és már okosabb volt.
Februárban repülök ismét Rómába. Ott ünnepeljük a 60. szülinapom. (Csak addig éljek:))))
Szia!
Miért nem sikerült megnézni a Szent Márk teret?
Sziasztok!Én kétszer nyaraltam Bibionéban és egyszer voltam Velencében.Bibionét is gyönyörűnek találtam de igazából Velence fogott meg!Megfogadtam hogy oda még visszamegyek és szerintem jövő nyáron!Sajnos a Szent Márk Teret nem sikerül megnéznünk pedig nagyon szerettem volna!Az Olaszok nagyon barátságosak és közvetlenek,segítőkészek voltak!Teljesen más kint az élet!sokkal nyugodtabbak az emberek!Amit pedig eddig láttam Olaszországból a
z gyönyörű!Puszi mindenkinek!
Én a Lugánói tónál voltam. Kristálytiszta víz, nem messzire a hófödte hegyek. Motorcsónakkal (is) átmentünk Svájcba-pár km-re onnan, egy kempingben laktunk. Ennek 14 éve, de a mai napig előttem van az egész.
GYÖNYÖRŰSÉGES!!!!!
www.homelidays.com
Mi itt találtunk szállást többször is, apartmant. Szóval működik a dolog, kipróbáltuk...:)
Szerintem is jó ötlet volt!
Mi minden évben sítábort szervezünk az iskolával.Jó néhány évig Ausztiába jártunk, de amióta kipróbáltuk Olaszországot, azóta nem megyünk máshová. Itt tényleg "vendégnek" érezheted magad! Kedvesek, barátságosak-látszik, hogy a túristákból élnek és nem akarják őket elveszíteni! A táj pedig felülmúlhatatlan!
Sziasztok olaszok imádói!
Csatlakozom. Nem is tudom hányszor jártam már Olaszországban, de imádom és irígylek minden ott élőt. Gyönyörű ország, természetileg és művészetileg is, kedves emberekkel és finom kajával. Voltam a standard tengerparti részen, Velencében, mellette a szigeteken, Nápolyban, Ligur tengerparton, Caprin, Firenzében, Rómában, Szardinián és idén Szicíliában. Nem is tudnék kedvenc helyet mondani.
Azt hiszem olaszul fogok tanulni :-)
Azt hiszem jò otlet volt lètrehoznom ezt a topicot,mert mindenkinek van valam szèp emlèke:)
Sok puszi mindenkinek!
Sziasztok!
Én is voltam már Olaszországban. Nagyon szép ország. És nagyon szeretem a futballját is. (Forza INTER!):-))Először még a 90-es évek elején Triestben, és Velencében jártam. Majd 2001-ben kempingeztünk Lido degli Scachi-ban,innen elmentünk Ravennába:), Velencébe. Ravenna nekem is nagyon bejött. Szép város nagyon. Majd 2003-ban voltam, akkor észak olaszországban, Porto Cereiso-ban (Svájctól nem messze), itt laknak nővéremék, aki 2004-ben ment hozzá olasz férjéhez. Most tervezzük, hogy Karácsony körül kimegyünk hozzájuk.
Én viszonylag sokat voltam ott, 8-9 hónapig ott laktam. Soha, semmit nem vettek el tőlem és senki nem kötött belém. Bár, annyira magabiztosan mászkáltam, mintha valaki védelmét élvezném, lehet, hogy megtévesztettem őket:))
Nagyon szuper időszak volt, a hálószobám a Vezúvra nézett, az étkező teraszról a kikötőt lehetett látni, a kert tele pálmákkal, mandarinnal, citrommal. És ráadásul mindig jó idő volt...
Én huszonéves koromban laktam két évig Olaszországban (Milánóban, Firenzében és Nápolyban). Imádtam. Már lassan 10 éve, hogy hazaköltöztem onnan, azóta nem voltam. Talán éppen itt az ideje, hogy tegyünk egy körtúrát, ha ismét jó idő lesz.
Az én nagy kedvencem Nápoly, de tulajdonképpen minden helynek megvan a maga szépsége. Pl nagyon tudtam értékelni Toszkánát is, de rengeteget voltunk a Como tónál is, és persze ott is találtam haverokat, akikkel nagyon jól telt az idő, meg a környék is nagyon kellemes.