Nyilas Misi... Nem lesz többé debreceni diák (beszélgetés)
"Mi a gond" Veled?
Talán csak az, hogy tele vagy indulatokkal, feszültséggel, amit máshol nem tudsz levezetni.
Nem a kérdéseddel van a baj,amit feltettél(bár sokan nem értették,köztük én sem, hogy mit is akartál kérdezni) hanem a stílusoddal, ahogy reagáltál egy-egy hozzászólásra.
Nem vagyunk gondolatolvasók.Ha nem mondod el,nem tudhatjuk,hogy min töprengsz, mire keresed a választ,hogy mi jár a fejedben, így nehéz Tőled bármit is kérdezni, hogy ne eresztd ki rögtön a karmaidat.
Ez a baj Veled.
Mire jövök rá?
A fórumra?
Ha nincs, hát nincs.
:)
Köszönöm szépen.
Személyedben építő szándékú embert ismertem meg.
Tényleg köszönöm a kedves szavaid.
Hasznomra fognak válni.
Kedves bagóca! Teljes életet élő, egészséges ember csak akkor lehetsz, ha szembesülni tudsz majd igazán egyszer önmagaddal...:) Nehéz napok lesznek..de az élet szépségéért cserébe megérné a fáradtságot...:)
Neked itt is és az életben is képmutatóak az emberek....a saját szemedben nem sántít ez a kijelentésed?.....hmm....remélem egyszer helyre jössz.jó egészséget kívánok, őszintén, a körülötted élők érdekében is.
Az egész "bestélgetés" folyamán nem kaptam választ arra, hogy mi a gond azzal ahogyan kifejezem magam.
Mi a gond velem, felebarátaim?
Róla is beszélgethetnénk, de nem ez volt az eredeti téma.
És nem is szeretem őt.De ha gondolod, istenbizony, mondd el miért szereted.
Ha nem a tieddel van a baj, akkor rendben. Meghajlok előtted nagysasszony.:))
Jó éjt.:)
Látod, téged se ismerlek.
Amúgy mondták, hogy nem az én szűrőmmel van a gond. Mondjuk nem sokan mondták, de aki mondta, nagyon tudta mit beszél.
A legkevesebb dolog az ami fekete-fehér, ez így van.
kis hamisak vagytok...
Caballeról, vagy Galli-Curciról is tudunk ilyen jót dumcsizni?
Marakodni lehet családon belül is, mindenki szokott, nekem csak a bátyám van (meg egy hugim, de őt a bátyám neveli, zóval egyben számolok velük), de szoktunk marakodni, éppúgy, mint gyerekkorunkban..de attól még ugyanúgy együtt vagyunk a bajban, és én őt hívnám, és tudom, hogy ő meg engem.:) Mondjuk mi sokmindent túléltünk együtt, de azért ki tud akasztani, ő olyan Sebestyén Balázs féle beszólogatós stílusú...kevesen veszik, én meg inkább kedvesen, cinikusan szólok be (azt mondják ez a legrosszabb fajta:D, mert sokan nem értik).
A különbség annyi, hogy gyerekkorunkban lebirkoztuk..:DD
Persze hogy nem azt jelenti.
Csak nem értem hogy miért nem Mórizc Zsigmond Nyilas Misijéről beszélgetünk.
Hiszen ezt írtam a címben.
Mondjuk mostmár mindegy.
na ez az..ha így gondolkodom,akkor a végén kiderül,hogy nem voltak se szüleim,se tesóim,se barátaim..mert ehhez hasonló mindegyikükkel történt:( ez meg azt jelenteeé,h az egész életem egy illúzió volt..ez meg kb elviselhetetlen.
Egyébként azért nevezem a barátnőmnek,mert pl bajban mindig mellém állt,meghallgatott,segített,ahogy én is neki..és mindig nagyon türelmes ,meg jóindulatú volt..csak úgy látszik,ez sem tart örökké.
További ajánlott fórumok:
- Akik a debreceni Kenézyben szültetek! Tapasztalatok?
- Kismamák, akik a debreceni klinikán szültek vagy szülnek
- Debreceniek ide, vagy azok akik Budapesten élenek, de Debreceniek
- Súlyos rendellenesség miatt, hogy zajlik a debreceni Klinikán a szülesztés menete?
- Kíváncsi vagyok, vannak itt debreceniek?
- Nyilas Misi "látó" - tapasztalatok