Nyilas Misi... Nem lesz többé debreceni diák (beszélgetés)
Ha neked nemigen vannak rossz tulajdonságaid,amit a fejedre olvashatnának,akkor könnyebb elviselned az őszinteséget(én is így vagyok ezzel).
Akinek több vaj (vagy nagyobb darab vajak)van a fején,annak nehezebb.
"Egyetlen mondat erejéig - és aztán erről szó ne is essen:
Ritka ócska ember vagy."
Ha ezt neked mondják minek vennéd?
Te nekem ne bocsásssál meg, mert a te szavad semmit nem ér.
Sőt, még annál is kevesebbet.
Én kérdeztem 2 dolgot,te nem válaszolsz egyikre sem.
Ez így nem lesz beszélgetés.
ismerem Nyilas Misit,de arra lennék kíváncsi,hogy te mit emelsz ki a történetből,és milyen szavakkal,és hogy mit jelent neked a történet,vagy mért épp őt választottad címnek
Nekem az volt.
Pontosan illett a kérdésem a címhez.
Lényeg, hogy bennem nincs semmi harag, én megbocsájtok, bár elég csúnyán beszéltél velem, de elnézem neked.
Az egész könyv és darab tele van fájdalommal, sosem szerettem :(
Már bocsika, ha félrevittem a hangot :)
Vagy ismeri Nyilas Misi történetét, vagy nem. Nem én fogom itt elmondani.
Bánom nagyon hogy belevágtam ebbe a témába, én csak beszélgetni szerettem volna.
De kapcsolódik a témához, Nyilas Misi csalódik a világban, a felnőttekben (és magában is) a regény végén, és akkor jelenti ki, hogy nem lesz többé debreceni diák.
No, valahogy így.
:)
A pakk miatt még maradt volna
A reskontó volt a csepp a pohárban
Nem az őszinteség, az nem zavar senkit, inkább ahogy előadja, nyersen, ahogy mondod, attól nem szeretem azokat, akik - majd én megmondom, mert én mindenkivel őszinte vagyok - közben pedig odamondogat és csodálkozik, ha sokan ott hagyják.
Részemről szívesebben beszélgetek csendes, békés, nyugodt emberekkel, lehet nem haladunk olyan gyorsan a téma alakításával, netán a lényeg kifilézésével, de nem kapunk hajba legalább :)
Egyébként ez pont az a kör az ember fejében, mikor még felesleges emberekkel kommunikálni, ehhez is valamennyire össze kell kaparni magát az embernek.
Különben az történik, mint most.
És az isten szerelmére,
nem lehet egy témát felvetni anélkül, hogy ne köpködnétek????????
Ha nincsen a címhez illő mondanivalótok, akkor ne jöjjetek.
Mi ez az egész?????
De akkor egy lelkileg mélyponton lévő ember művelheti azt, meg beszélhet úgy, ahogy csak kedve tartja? És honnan tudja azt, hogy a másik épp nincs e mélyponton?
Honnan tudja, hogy én nem beszélgetnék értelmesen, ha mondjuk válaszolna rendesen arra, amit kérdeztem?
Ha a sok rossz tapasztalatra építi a mondatait, akkor abból soha nem lesz előre jutás...:)
Könyörgöm,
olvassátok már el amit a bevezetésben írtam...
Ezt nem értem én se.
Előítélet? ítélkezés ismeretlenül? Nem tudom..
További ajánlott fórumok:
- Akik a debreceni Kenézyben szültetek! Tapasztalatok?
- Kismamák, akik a debreceni klinikán szültek vagy szülnek
- Debreceniek ide, vagy azok akik Budapesten élenek, de Debreceniek
- Súlyos rendellenesség miatt, hogy zajlik a debreceni Klinikán a szülesztés menete?
- Kíváncsi vagyok, vannak itt debreceniek?
- Nyilas Misi "látó" - tapasztalatok