Nyárra lefogyok! (beszélgetés)
Sajna nekem is kell ma sütit sütnöm, úgyhogy drukkoljatok, hogy meg bírjam állni!
De tegnap jó kislány voltam, mert végre elkezdtem megint a pilatest. Na nem is bírtam úgy mint régebben, de eljön még az az idő! :-))
-5,3kg-ot fogytam január 3.-ától
a mai reggeli méreckedésnél 87,7kg vagyok
márciusra el akarom érni a 85kg
Itt meg nagyi-szülinap lesz. Peersze, hogy a legfinomabb meggyes lepényét süti épp odakint :) De nembaj, holnap a menü felét én főzöm, garantáltan update-es lesz :D
Itt Nyafogófalva van, a mérleg gonosz és kegyetlen. De majd kifogok rajta :)
Azt én is hiányoltam, régen is volt ilyen dvd-m, de ott egy jó hosszú nyújtás volt a vége. Azt nagyon élveztem is, néha beteszem, csak azt meg nem érzem elég intenzívnek.
7végén anyu szülinapja lesz, tiramisu tortát csinálok... Nem igazságos az élet!:)
Ja és nem vagyok dietetikus, de ez a legbiztosabb, és legegészségesebb módszer.
Nekem is ez válik be legjobban.
Sok sikert, biztosan menni fog!!
:-)
Szia!
Ahogy a többiek is mondják, tényleg nagy butaság nem enni!!!
A szervezetet ez sokkhatásként éri, az anyagcsere lelassul, és mivel máshonnan nem kap energiát, elkezdi lebontani az izmaidat, mert onnan tud fehérjét nyerni. Tehát a fogysz is a mérleg szerint, az nem a hájból megy le! Aztán ha valamit eszel, azt meg pánikszerűen egyből leraktározza a szervezet!!!
Sokat kell inni ( napi 2-3 liter, de ez csak gyógytea ízesítés nélkül, és víz lehet ), és sok zöldséget, gyümölcsöt, rostdús ételeket egyél.
A Norbi-féle életmód is jó, egy a lényeg: kerülnöd kell a cukrot, a fehér kenyeret, tésztákat, cukros üdítőket, zsíros ételeket, stb.
És persze a mozgás.
Ja, és ne akarj hirtelen lefogyni, mert gondolom ez a felesleg sem 3 hét alatt ment Rád! ;-)
Az egészséges fogyás tényleg kb. heti 1kg.
Csak jótanácsként! :-)))))
Köszi.
Küldtem üzit.
Ti miket esztek hogy meg is lefelé?
Én ha eszek akkor két hét alatt ment le 1 kiló. Az meg olyan lassan megy.