Nyárra lefogyok! (beszélgetés)
Napsugaras szép jó reggelt Mindenkinek!
Ma rááltam a mérlegre, és képzeljétek: 67kg-ot mutatott!!! Hurrá!
Ez volt a heti célkitűzésem, és sikerült!!! -))))
Úúúúúgy örülök!
:-)))))))
Ja, ráadásul még csak nem is jobb az a fajta zk, de ettől függetlenül kétszer annyi.
Igen, norbis cuccokkal is így van, bár mondjuk a pudingért nem szoktam sajnálni a 74forintot, a túrórudija meg kb 15ft-al drágább, úgyhogy inkább azt veszem. Lisztet meg nem veszek, hát az valami bődületes áron van. De aki súlyos liszt meg kenyérfüggőségben szenved, annak jó, hogy vannak ilyenek is. "Ez itt a reklám helye" :)
Igen, az ő nevével fémjelzett cuccok horror áron vannak, mint a Norbié is...
Na most majd én is megnézem valami kisboltban, hátha olcsóbban adják. :-)
Szabad megkérdeznem, hol van a "nálunk"? Mert pont a múltkor néztem az Auchanban a zabkorpát, és a negyed kiló kerül majdnem 500Ft-ba... Kilója valami 1700- 1800Ft körül jön ki.
Ez tök jó ár nálatok!! :-)
Sziasztok!
Április 24-én lesz a szülinapom addigra le szeretnék fogyni. Lenne vkinek kedvem velem fogyózni? 174cm vagyok és kb.80kg, hasonló paraméterekkel lenne a legjobb. Ha vkinek ven kedved írjon privit mert sajnos nincs időm fórumozni.
puszi
Igen, a heti -1kg az ideális, én is erre hajazok. Ezért tűztem ki a múlt heti 68,5kg után e hét végére a 67kg-ot elérni. Úgyhogy ma megint pilates!
Hajrá csajok!
Jó dolog a zabkorpa, csak rettenetesen drága! Irreális árat kérnek érte, régen meg a disznókkal etették meg, mert nem kellett senkinek... :-)
Pedig én is nagyon szeretem, én gofrit szoktam belőle sütni.
Sziasztok!
Ott is süt a nap? :)
A bringázás tök jó!
Bár ebben a hóban necces, nem?
Tegnap én 30 perc ellipszist csináltam, ma pihenek mert még mindíg - vagy már megint?- fájdogál a fenekem és a combom izma. Nem is tudtam, hogy van... :-)))
Sziasztok!
Szepk, akkor ez a bűnözések hétvégéje, én sem tartottam magam rendesen a diétához. A hétvégék a legveszélyesebbek :) Nem baj, a biztonság kedvéért most hétvégén dolgozok :D
Napsugaras Szép Napot Mindenkinek!
Be kell vallanom, hogy hétvégén bűnöztem... Úgyhogy lesz mit ledolgozni a héten. :-)
Nem bírtam ki, és ettem 2db kókuszkockát!
Meg vasárnap beebédeltem. Úgyhogy most nem merek ráállni a mérlegre, majd talán 2 nap múlva.
Úgyhogy mindjárt összeszedem magam, és megyek pilateszezni.