Normális pasit hol lehet találni? (beszélgetés)
20 év óta most van az első alkalom, hogy hálát adok amiért anno mégsem mentem zenésznek...
Ha ilyenek a művészek, inkább maradok kispolgár átlagmunkahelyen.
Ne vezesd már félre azokat, akik a másik fórumodat nem olvasták! Csak te nevezed a párodnak.
Vagy az a normális pasi aki téged nem szeret és rondának mond?
Bárhol,csaj járj nyitott szemmel.
15 éve Pesten a metrón ismertem meg a fèrjem.🙂
Sehol
Egyszerűen találkozunk. :)
Van olyan hogy Normális??
És normális nőt, hol találnak a pasik.
Szerintem " össze kellene gyúrni őket ! minket " ebből is egy kicsit, abból is egy kicsit.
Attól függ, hogyan definiáljuk a normalitást.
nekekm például jelenleg nincs barátnőm, annak dacára, hogy kenterbe verem a legtöbb férfitársamat.
(Például érzelmes vagyok, figyelmes a nőkkel, sikeres vagyok tudományos tétren és nincs helyesírási hibám. :) )
Akárhol lehet találni normális pasit. Én pl internetes társkeresőn találtam meg az igazit:)
csak hogy egy tippet adjak.
Nyílt egy új ötszintes áruház ahol pasikat lehet venni. Egy kitételt szab az áruház: az előző szintre már nem lehet visszamenni!
Megy a csajszi az első szintre, tábla szövege: "itt olyan férfiak vannak akiknek van munkájuk". Nem rossz, nem rossz, gondolja a csajszi de azért feljebb megy a következő emeletre: újabb tábla fogadja: "itt olyan férfiak vannak akiknek van munkájuk és jól keresnék". Hmmm, alakul ez, menjünk csak eggyel feljebb! A következő szinten ez a tábla fogadja: "itt olyan férfiak vannak akiknek van munkájuk, jól keresnek és háziasak és szeretik a gyerekeket" . Ez igen, ez már jól hangzik, kicsit eltöpreng de mégis feljebb megy egy szintet "itt olyan férfiak vannak akiknek van munkájuk, jól keresnek, háziasak, szeretik a gyerekeket és hűségesek és jók az ágyban". Csajszi oda van az örömtől hogy végre talál magának rendes pasit de akkor látja, hogy van még egy emelet! Nagy nehezen bár de nem tud ellenállni a kísértésnek és felmegy az ötödik szintre és elolvassa a táblát: "ezt a szintet azért emeltük, hogy bemutassuk, a nőknek soha semmi nem elég jó! Isten Önnel!"
További ajánlott fórumok:
- Jó pasit találni nehéz - jó nőt, még nehezebb.....!
- Kisgyermekes anyukaként lehetetlen párt találni?
- Miként lehet megtalálni az egyensúlyt a párkapcsolatban és az életben egyaránt?
- 40 év feletti nőknek tényleg lehetetlen normális párt találni?
- Hol lehet normális home office munkát találni?
- Baján lehet találni normális babyszittert?