Normális dolog az hogy a párom nem akar elválni az előzőtől (10 éve) (beszélgetés)
Érdekes amit itt olvastam!! Az én életem akkor tört ketté amikor belépett a harmadik.-szokásos- viszont ő nem aprózta el a dolgokat, 1 hónapon belűl teherbe esett, s meg is tartotta a gyereket. Ezzel dobtam ki a férjemet.Fűt-fát igért a férjemnek, világkörüli utat, pénzt, nyaralót.Tudta, hogy egy 14 éves házasságot erővel nyomatékkal kell szétbombázni.Egy olyan nő ez, akit a környék összes vállalkozója csak szeretőnek tartott de amikor bemelegedett a helyzet mindenki, dobta. A mi esetünkben már fifikásabb volt, megkoronázta a szitut egy gyerekkel.
Az én uram se vált volna el soha, ha én nem lépek.Végig ő volt megsértve, és keresztbe tett ahol csak tudott.Pedig gazdag nővel lépett félre, lett gyerekük, a mienk mellett, s utazgatnak....
Hm... az a véleményem, hogy nem lehet egy pasit megtartani hosszútávon erőszakkal, fondorlattal, pénzzel,...egyik kapcsolatból a másikba landolni sem szabad, mert mindig visszaüt. Persze én sem kivánok nekik jót, csak remélem, hogy mindenki azt kapja vissza amit ad!! Ez igy is szokott lenni!!
> De a csaj miért nem kezdeményezte még a válást?!
én is ezt kérdeztem.
Na, azért, ha röhög a kéréseden, akor annyira nem lehet szerencsétlen, inkább lehet, hogy kicsit hülyének néz. nem?
a legelső határidő az az első gyerekünk megszületéséig volt, akkor azt mondtam hogy ha nem válik el mire meglesz a gyerek akkor anyukámhoz fogok menni a gyerekkel, arra azt mondta hogy ne zsaroljam őt ilyenekkel. Azóta az van hogy mint pl. most is, hogy mit kérek a születésnapomra, ami most lesz 27-én, egyszerűen már csak annyit mondtam hogy annyit kérek szülinapomra hogy válj el. És jót röhög rajta. Ezt minden évben megcsinálja.
És ez egy dolog. De a csaj miért nem kezdeményezte még a válást?! Mert hogy a párom ilyen szerencsétlen, nade a nő is.. Mondtam neki hogy ketten vagyok olyan szerencsétlenek hogy netovább, elsem muszály tényleg válniuk, tökre összeillenek, olyan érthetetlenek.
"rávetné"???? :DDDD és párod természetesen nem akarná?? na ne nevetess már....ha párod nem akarja nem lesz...ha akarja lesz....ez szerintem ennyire egyszerű....
És ha Te nem teszel azért h tiszteljen és nem várod el h elváljon akkor az NEM lesz meg.
Ne haragudj, te ezt te is nagyon elszurtad. Ha valami igazán fontos és nem kapom meg attól akit szeretek és viszont szeret, és ez a valami nem a fél karja, akkor viszlát.
Akkor amikor elköltöztél annó, akkor kellett volna csak visszamenni, ha már a válás legalább folyamatban lett volna.
Ez a pasi soha nem fog elválni, mert neki így jó, te meg úgyis csak rinálsz érte és nem teszel semmit azt meg elviseli, akkor miért válna? Nincs motivációja. Szóval ezt te szúrtad el.
Persze a pasi sem normális, az tény. Mármint ilyen téren egyébként lehet, hogy egy főnyeremény, de óriási hibával.
..."tudja ő azt hogy csak addig élhet ilyen biztonságban, amig ittvagyok. Ha nemlennék itt, nem lenne háza, pénze, nagyon tönkremenne.... "
kedveskedik egyet, te meg szemethúnysz minden felett?
Ha te elmész,akkor az exnek nyílt uta visz oda vissza? Gondold át ezt....
További ajánlott fórumok:
- Ez normális dolog páromtól? Én reagálom túl?
- Szerintetek rossz dolog az ha azt szeretném, hogy a párom jobban szeressen engem mint a szüleit?
- Normális dolog ez a páromtól? Kezdek a sírás határán lenni
- Bevalljam-e a volt páromnak, hogy a kapcsolatunk alatt végig hazudtam neki egy dologban?
- Szerinted normális dolog, hogy a párom azért piszkál, mert fogytam és így nem tetszek neki annyira?
- El fog ez valaha múlni, vagy folyton ennyi ruhát fogok venni, hogy tetszek a páromnak? Normális dolog ez?