Norbi Update programja - tapasztalatok (beszélgetés)
Én is gartulálok, megnéztem a fotóidat, meg a leírásodat!
Tiszta jó. Nekünk is van remény, meg ez erőt is ad!Köszi
Én ma csináltam csokis rostkekszet mert már halálossan kívántam, és finom lett:)). Egyetlen baja az volt, hogy kevés volt itthon a cuk. mentes kakaópor, de én megoldottam egy csomag pudingporral:)), ha sütésről van szó én mindíg tudok alkotni:o)). A burgonyapelyhet csak úgy én találtam ki, imádok kísérletezni:))!! A csokis rostkeksz nem vacak: finom!!
Szia!
Megnéztem a lapod, hát húúú. Nagyszerű, amit véghezvittél. Nem semmi. A harmadik képen elírtad a 2007. augusztust, vagy valóban egy év alatt érted el?
Volt, hogy reggel ettem, de leginkább délután, estefele szoktam főzni. Azt hiszem, h ma is az lesz. Nemsokára hazajutok, aztán meg is főzöm.
Én abból speciel bármennyit meg tudnék enni, és engem egyáltalán nem telít, nem is értem, mások hogy tudják azt reggelizni. Én egyszer tettem, mert elfogyott a telj.kiörl. kenyerem, de kb 1 óra múlva, mintha semmit nem ettem volna...
Hát aszem nem baromi nagy mennyiséget eszem meg egyszerre, persze ez relatív. Mondjuk nem annyit, mint amennyit meg tudnék enni.
Ezzel én is így vagyok :o). Bár szerintem a crisp-es mikróban simán megsüthető. Én mostanában abban rántok mindent, igaz, a cuccokat csak fehérjébe, meg korpába forgatom, de így megsütve, egyszerűen isteni...
Köszi, megnéztem, nem tünik rossznak, bár ami olajban sül, az nekem kapásból túl zsíros :)
Itt van fenn a receptek között, így : "Update lángos". Enci tette fel.
1-es :o), már ha nem valami baromi nagy mennyiség...
hogy készül az update lángos?
Bár ha ennyire tájékozott vagy - velem ellentétben -, a tejbezab hányas? Mert én biza szoktam 6 körül enni.
Nem tudtam, de nem is foglalkozom vele. Nem norbizok.
Azt tudod ugye, hogy az 3-as?
Én azt is Bio boltban vettem, Naturás 250gr, 350 ft.
Ajánlom figyelmedbe, az alábbi oldalt! Itt a Natura termékekről olvashatsz részletesen, pl.felhasználásuk;
www.denesotto.hu
Jó böngészést!
Köszönöm!
És szerinted a burgonyapelyhet hol lehet megtalálni? Remélem simán a nagyobb boltokban. Mert update lángost szeretnék készíteni.
Sajnos így a suli-ovi kezdés környékén, én háttérbe szorulok, de mindenképpen szeretnék áttérni a természetes édesítőre!
Bio-Reform boltokba keresd!
Köszi, elolvastam. Próbáltad is a novát? És lehet esetleg valahol kapni ezeket, mármint nemcsak rendelni.?
Van már a Steviának, mellékízmentes változata, a Stevia Nova! 20 gr 1800ft, de "csak" 200X édesebb a cukornál!
Itt tudsz utánaolvasni:
[link]
Igen, ezért kérdeztem, mert fruktózt használok mindenben, kávéba is ezt teszem, teába is. Köszönöm a választ. Azt hiszem maradok is ennél, hiába nagy a kalóriatartalma. Mert az édesítőknek mind-mind kiérzem a mellékízét.
Természetesen a saját édesítőjére, de használhatsz mást is. Akár folyékonyt (pl. Ezerédes), akár tablettát összetörve, vagy port (pl. Stevia, csak ez drága! Fruktózt, ennek viszont majdnem annyi a kalória tartalma, csak egészségesebb). Viszont a mennyiségét neked kell kikísérletezni, attól függően milyen édesen szereted. Ha sokat raksz belőle, keserű is lehet az étel!
Sziasztok!
Édesítőszerre nem cukorra, ha ez volt a kérdés:)
Sziasztok!
Olvasgattam Norbi muffin- és egyéb recepteket. Amikor édesítőt ír, akkor mire gondol?
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Akkor próbálkozom, csak fura volt, hogy sehol nem kapok Norbis cuccokat. De nem adom fel...
Jó neked, hogy a Mamád gyúrás közben érzi, mit kell változtatni a recepten! Az pl. hogy jött, hogy dupla burgonyapehely kell bele? Először megcsináljátok a recept szerint, aztán, ha nem jó változtattok?
Érdekes egy ismerősöm is azt mondta, hogy vacak a rostkeksz, már nem is merem kipróbálni :(!
Jah rájöttem milyen zacskóba:o)). Nem esett le:o))!! Igen a zacskóba tettem és úgy volt kemény.
További ajánlott fórumok: