Norbi Update diéta 2010. November 1-től! Csatlakozik valaki? (beszélgetés)
igazan magam sem tudom. csabito, masfelol meg ha megint ennyit fogok fogyni azt meg soknak talalom. Akkor tobb sulybol fogytam ennyit, lehet hogy most nem menne.
Addig biztos nem kezdek bele, meg nem megyek vissza az alberletbe, addig maradok norbinal. Eddig a tanulas miatt nem tornaztam, most viszont igen, remelem ez beinditja a fogyast, meg ebben bizom, ha igy sem, akkor valtok valamire.
Tavaly Év elején.
De November óta stagnálok...sőt,még híztam is.
Szia
Sajnos kilók nem mennek lefelé,ellenben a hangulatom az fogy :)):)
És te hogy vagy?
kb 2 hetig csinaltam, tenyleg nem sokaig....
de akkor nagyon szerettem, es ennek 5 eve.
Huhhh, az nagyon kemény 4 naponta 2 kilót fogyni,nem????
Meddig csináltad?
En nem csinaltam vegig, de a minden 4. nap utan 2 kilot fogytam.
Delig csak gyumolcsot lehet enni, aztan fel van osztva melyik nap mit lehet enni
1. nap: feherje nap
delre hus, vagy tojas, vagy sajt, az etkezes vegen a bogre huslevesle (ezzt en nem ittam, mert utalom), vacsorara ugyanazt, csak 1/3 mennyisegben.
2. nap: kemenyito nap
kemenyito tartalmu etel, burgonya, rizs, repe..... fozve
ebedrre es vacsorara is ugyanazt ugyanannyit!
3. nap: szenhidrat nap
lehet enni sutit, pizzat, tesztat, pogaacsat, sort, de csak egyfajtat, nem kell ebedre es vacsira ugyan az
4. nap gyumolcs nap
egesz nap gyumolcs
a 90 nap alatt 2* v 3* (mar nem emlekszem) lebojt napot kell tartani amit gyumolcs nap utan kell tartani, ilyenkor csak viz es tea.
kuldok egy webcimet, ha kedvet kapnal hozza, biztos ismered, rengeteg recept is van kategoriaban, forum is van.
Mesélj nekem a 90 naposról,mert nem ismerem tényleg.
És neked mennyit sikerült lefogynod alatta?
En a 90 naposon gondolkozom, imadom a gyumolcsoket, es edes is, es szenhidrat napon lehet edesseget enni. a 90 nap utan ugyanaz csak konnyebb, nem kell napra osztani a testkontroll.
En mar csinaltam a 90 napost, nagyon bevalt!
A kaloriaszamlalast azert nem ajanlom neked, mert eddig is szamoltad, es annal kevesebbet nem kellene enned!
Igen?
Én nem ismerem a 90 napos diétát..........de elméletileg mindnél visszahízol,ha visszatérsz az eredeti rossz szokásokhoz,nem???
Jó kérdés lányok.....nagyon jó....
Egyenlőre van egy csomó fehérjeporom,ami írtó drága,nem szeretném kidobni.80%-os fehérje,ideális diéta mellé.........egyenlőre azt megiszogatom,mellé csak husi,tojás jöhet szóba..........ez elméletileg 1-e kodú kajálásnak felelne meg.....
Ti mire gndoltok? Kalória számlálás? vagy 90 napos?
Csak kitartas ne add fel.
Esetleg ha masik fogyit csinalnal? Nagzon ragaszkodsz norbihoz?
En is ezen gonolkozom, mert elotte fogyogattam, de a norbival csak kb 2 kg-ot, az is inkabb ugral fel s le..
Szedtem vitaminokat,mindent műtétnél,utána is........ettem is normálisan és ez lett a vége + 10 kg :(:(:(
Költözés után elmegyek dokihoz.
Nem elég az???
Persze van más gondom is,de annyira,de annyira akartam vissza fogyni és már hónapok óta csak híztam nemhogy nem fogytam.....nem értem,mióta megműtöttek,mintha felborult volna a szervezetem ........ha lenne pénzem,elmennék Norbihoz személyes konzultációra,de sajna nincs :(
Sajna nem............Ma bánatomba bűntán,de bűnözök, és tojok a diétára :(:(:(:(
Régen volt már tavaly Szeptember, azóta stagnálok meg még híztam is.......más már régen feladta volna ennyi keserves hónap után....
Most már én is bedobtam a törölközőt.....nem tudom mit csináljak ezután,de ma eszek bánatomba és kész