Norbi Update diéta 2010. November 1-től! Csatlakozik valaki? (beszélgetés)
Sziasztok! Jó reggelt!!
Kinek mi a terve mára?
Úgy várom már, hogy jó idő legyen, és kint a szabadban lehessen sportolni, nincs is annál jobb.....
Sziasztok!
Én is itt vagyok még. Igyekszem sűrűbben jönni! :)
Én nagyon régen csináltam, izmosodott tőle a hasam,az biztos....
Ennyit tudok csak,amit én magam tapasztaltam.
Nekem a kedvencem és ami gyorsan kész van:
1. tejbezabi (tej, zabkorpa megfőzve és tejszínes mogyoró aromával...hmmm)
2. Forró puding
3. Alma répa lereszelve nagy lyukú szerelőn, és beteszed a mikróba megpárolod, utána ha akarod összeturmixolod, kis fahéj...hmmm
Most elsőre ennyi jutott eszembe...
Köszönöm!
Hogy megy az ujrakezdés neked?
Sehol senki??????????????????
Tudtok nekem olyan receptet mondani ami gyorsan kész van, édesség de mégis U1-es?
Sajna sehogy.......Karácsonykor híztam,nem is merek mérlegre állni,majd csak ha érzem,hogy mentem lejjebb.........
Ügyi vagy!
Sziasztok!
Most mar en is itt vagyok, visszatertem.
Reggelire virslit ettem, nem tudom mi lesz meg az ebedem.
Merlegre nem alltam, nem mertem, majd februarban. Januar vegere tervezek egy kis lebojt felet, vizsgak utan.
Holnap, holnaputan vizsgazom, nem leszek.
Szia!
Én tegnap lénapoztam, este picit már ettem szilárdabbat, de nem volt sok. Most épp mensizek, majd pénteken mérlegelek, de igyekszem ügyeskedni. Kedvem most nem a legjobb, és a meló is sok, de igyekszem jönni majd gyakrabban.
Te hogy haladsz? :)
Jó reggelt mindenkinek!
Hogy haladtok?Mi újság veletek?
Drukkolok neked! :)
Előre is nagyon boldog szülinapot, szép hétvégéd lesz biztos, főleg, ha eléred. Mennyi hiányzik hozzá?
Én annyira várom a hétvégét, nem értem, hogy miért, de nagyon kimerültnek érzem magam. Holnap szabin leszek, és csütörtökön is otthon maradok valószínűleg.
HAJRÁ!
Menni fog ez lányok!
Ügyesek leszünk,mindannyian