Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Norbi Update diéta 2010. November 1-től! Csatlakozik valaki? (beszélgetés)
Mi ujsag? Megindult mar egy kicsit a merleg lefele?
Csutortokon merlegre allok!
Nem tudom,de szerintem igen.
Sziasztok!
Szerintetek a csirak kodja megegyezik a mar erett novenyevel?
Valami biztosan akad amit szívesen csinálsz....mi az? Én pl sétálni szeretek,de futni nem.
Szabadban imádok kerékpározni,a szobabiciglit utálom.
Szia, jó reggelt!
Én meg egyáltalán nem szeretek mozogni. Néha rámjön, de sajna gyorsan elmúlik. :((
Én is jobb szeretek kint a szabadban mozogni.Sétálni nagyokat vízközelben,jujj de jó :)
Megvagyok.
Éppen behúzodott a hátamba az ideg,vettem be gyógyszert,meg mocorgok hogy ne álljon be....
Sziasztok.
Jó reggelt mindenkinek!
Igen,tudom nekem is nehéz volt ujra rávennem magam,de most már élvezem,hogy torna után olyan jó érzés :)):)
Szuper vagy, ezt a legnehezebb elkezdeni. :)
Szerencsére nekem már megy a mozgás legalább,egyre inkább élvezem és kezd hiányozni is ha nem tornázok :):):)
Ezt én pozitívnak fogom fel :):):)
Nekem sem indul meg 1-2 kilo ingadozik ide-oda, nem is merem magam inkabb. Most meg a viszgakkal vagyok elfoglalva foleg, nem idegeskedem ezen. Mozogni most semmit nem mozgok, az etkezesre probalok vigyazni tobb-kevesebb sikerrel. Meg varom az igazi jo idot, mert inkabb kint, a szabadban szeretek sportolni.
Neked hogy megy? Mennyit sikerül hetente leadnod?
Előbb-utóbb biztosan beindul, csak most pihen a szervezeted a sok fogyás után. Lesz eredménye a kitartó munkádnak!
Szép napot mindenkinek.
Én jól állok kaja ügyileg,csak fogyni nem fogyok :((:(
Igyekszem!!!
Lehetetlen, hogy idén is gátlásokkal tele menjek strandra!
Mit tanulsz? Ha szabad kérdeznem
Most már biztos menni fog :) Csak ne add fel!
Sziasztok!
Én is itt vagyok, csak kicsit összejöttek a teendőim. tanulás stb.. :(
Sziasztok, én itt vagyok. Valahogy nem úgy indult ez az év, ahogy szerettem volna, nehezen hangolódtam rá a fogyira. Talán végre sikerült. :)
Többiek? :)
Jo reggelt!
Hova tuntetek?
Sziasztok!
Kivel mi ujsag???
Ilyet én is szoktam csinálni. :)
Most úgy döntöttem, hogy gombapörkölt lesz belőle. Főzök hozzá barnarizst és kész..
én legutóbb úgy csináltam hogy a húst lepirítottam minimális oliva olajon, fűszereztem pici magyaros fűszersóval, majorannával, aztán rá a gomba meg a mexicói és együtt pároltam még....így nem az volt hogy natúr husi és mellé a zöldség, hanem kicsit ilyen ragus lett és tök fini:)
További ajánlott fórumok: