Vannak erre titkos klubok, ott kellett volna kezdenie. Mondjuk az igazi troll jani nem ijed meg a nyilvánosságtól, erre gerjed, úgyhogy lesznek még a jövőben végbélkúpos és bugyis topikok bőven:D
De miért itélkezel?? azt írok ki amit akarok? mibőltudod biztosra hogy milyen száűndékkal írtam ki? de elég szomorú hogy te itt tartasz folymatosan lesed lesitek a spanjaiddal hogy kit mivel lehet bántani állandóan csak kötekedte
Te vagy lelki szegény. Tárgynak nézed az itteni nőket, nincs pénzed prostira és azt gondolod, hogy majd felteszel ilyen "ártatlannak vélt" kérdéseket, ők meg beveszik. Szarul csinálod, nem így kellett volna. Mondjuk nem is én buktattalak le elsőként. Megelőztek:)
Téged az izgat fel hogy ha másokat bánthatsz?? másokba kötzködhetsz?? itt ülsz a fórum előtt szabadidőben és azt lesed kibe mikor veszhetsz bele? ez neked élvezetes? ismeretlen emberbe bántani? ennyiről szól az életed? lelkileg iylen szegény vagy? mert sokat elmond rólad ez a dolog? azért mert írtam pár sort már tudod miylen vagyok? ki vagy te az atya úristen??
ki avgy te hogy mások fleettt itélkezel?? neked miylen szakmád van hogy nézel ki? miért nem emrtél magadról képet feltenni? király vagy az életben?? miért nem a tengerparton nyaralsz?? 80ezerért gürizel? gratuálok :)