Nőgyógyász Veszprémben (beszélgetés)
Még egy kérdés!!
Magán rendelésre érdemes hozzá menni vagy van a kórházba is?????
Némileg kéne róla háttér infó!!!
Köszi szépen.Teljesen el vagyok kenődve e téren.Mondjuk van más probléma is de ez most a legfontosabb nekem.
Köszi.
Sziasztok!!
Van valaki aki konkrétan tud mondani egy dokit aki lelkiismeretes és nem egy idegbajos idióta (már bocsánat de aki egy kismama fejét leüvölti szóba sem jöhet)????????
Sziasztok. Kb 3 éve költöztem ide, de mivel babát szeretnénk a férjemmel, új nőgyógyászt kellene keresnem, mert az eddigi messze lakik, s nem lenne megoldható terhesen visszajárni hozzá.
A Turcsániy Csabát és a Jósa Elemért ajánlották, de sajnos egyikükről sem tudok semmit.
Tudna valaki valamit segíteni? Elérhetőség, rendelési idő? Díjak? Pro és kontra
Dr. Csalló Máriát ismeri valaki? Ajkán dolgozik, de Tapolcán is rendel magánban!!
Fontos és sürgős lenne!!!!!
Sziasztok!
Ez a téma engem is érdekel, mert tavasszal babát szeretnénk és jó lenne tudni kihez érdemes menni.
Szia!
Bocs, hogy eltűntem de remélem még nem késő a válasz. Egy teljes vizsgálat, szűrésekkel 8000 Ft. Ha nem kérsz rákszűrést akkor 7000. A többit nem tudom, mert én csak ezt a kettőt néztem meg.
Sziasztok!
Én tapolcai vagyok, ezért ismerem a Csongrádyt mert nálunk volt főorvos míg be nem zárták a szülszetet. Én személyszerint nagyon meg vagyok vele elégedve, mikor itthon volt még akkor is nagyon jó doki volt és most voltunk nála 4DH- uhon Vp-be és most is nagyon rendes volt 40 percig babavideóztunk és annyira aranyossan is beszélt az emeberrel hogy még a képek és a beszédje hatására el is sírtam magam. Szuper volt.
Szóval őt tudom ajánlani, mást én se ismerek Vp-be. :(
Szia!
Légyszi írd meg, hogy mennyiért rendel a Török?!
A Csongrádyról vagy a Jósáról nincs valami infotok?
Sziasztok!
Tudna valaki ajánlani egy jó nőgyógyászt Veszprémben?
Dr. Jósa Elemér és Dr. Csergőffy Gyula között vacilálok.az SZTK nagyon nem szimpi, és Jósa doktornak-ha jól tudom- csak ott van magánrendelése.kérem akinek van tapasztalata velük, irjon! Vagy ha ismer egy orvost, aki tényleg jó, mindenképp ossza meg velem! Köszönöm