Nőgyógyász Veszprémben (beszélgetés)
Sziasztok!
Lehet, nem itt kellene megkérdezni, de van közületek valaki, aki Tapocára a meddőségibe járt? Nagyon érdekelne róla minden, mert oda kell mennem.
Köszi mindenkinek, aki tud segíteni!!!
Sziasztok!
Véletlenül keveredtem erre a honlapra miközben épp nőgyógyász után kutattam a neten. Beleolvastam az üzeneteitekbe, csak annyit szólnék hozzá, hogy én eddig egyszer voltam Veszprémben nőgyogyónál, mégpedig a Turcsányinál, de senkinek nem ajánlom. Másfél éve belém akarta beszélni a gyereket (szó szerint)... Úgyhogy most mást keresek...
Van mínuszos és pluszos, és nem minden DVD-író-olvasó tudja mindegyiket kezelni. ha megnézel egy lemezborítót, rajta van hogy DVD R+ vagy R-.
HOgy technikailag mit takar, azt ne kérdezd...
Így van, ez a Csongrády az a Csongrády aki Tapolcán is van:-)
Az UH 12 ezer volt tavaly, de lehet hogy már megemelte . Vinni kellett egy mínuszos DVD-t meg egy pendrive-ot a képeknek. Készített kb 25 db fotót a pendrive-ra, meg egy 40 perces felvételt a bébiről.
Sziasztok!
Kricat főleg Tőled szeretnék kérdezni Csongrádyról, mert hozzá szeretnénk menni 4D-re. Mennyiért csinálja, mi van benne az árban, kell-e vinni valamit (dvd, pendrive stb). Nagyon köszi az infókat!
Köszi Kricat!
Jósánál voltam már. Csak azért lettem volna kíváncsi, hogy más mit mond róla, mert nekem nagyon negatív tapasztalaton van vele. Fizettem neki, utána meg szinte elküldött a sunyiba, mert nem akar összejönni a baba. Adott gyogyit, de Uh-t már nem akar nekem csinálni. Ajánlották Csongrádyt, de nem tudom, átvenné-e az esetemet?! Necces így dokit váltani nem?
Szia! Köszi, hogy válaszoltál!
Tudsz valamit a Csongrády doktorról?
Hello!
Van valaki ezen a fórumon? Kérdezni szeretnék Veszprémben praktizáló orvosokról!!!!
Köszi
A telefonszámot megköszönném ha elküldenéd.
Ígérem megpróbálok nem parázni, ha meg valami nem oké akkor bombázhatom a dokit, a védőnőt, a szülőket, a tapasztalt barátnőket.......
Köszi a tanácsot és a tel.számot!!!!!!!
MÉg mindig nem értem, miért rezeg a léc:--)
De ne parázz, úgy nehezebb lesz egyrászt teherbe esned, másrészt anyának is lenned. Csak lazán. Miért ne lennél jó anya? A babának csak SZERETET kell, semmi más, hidd el, tényleg így van!
Bagarus nagyon-nagyon-nagyon jó orvos, és nagyon kedves! Egy próbát megér. Ha gondolod, priviben elküldöm a számát.
Miért rezeg a léc????????
Ne értsd félre nem félek vagy ilyesmi csak most, hogy el kezdem szedni a Gravidát és már jó ideje tudatosan eszem (fogytam is sokat, pont a baba miatt) ezer helyen utána olvastam, gyűjtöm az infókat a barátnőktől akik már babások......ennek ellenére most úgy érzem sokkal több kérdésem van mint bármikor eddig.Igazából a félelem, mert az is van egy kicsi biztos azért van, hogy feltettem magamnak a nagy kérdést:Menni fog ez nekem is, jó anya leszek?????
Szóval ezért azt hiszem.
Úgy érzem felkészültem rá és nagyon vágyunk egy saját babára csak ne lenne ennyi kérdés......úúúúúúúhhhhhhhhhh.
Máris pozitív, hogy nem lehet megfogadni Bagarust.
Szóval azt mondod, ha egy lelkiismeretes dokit keresek hozzá forduljak???????
Bocs, ha sokat kérdezek de te veszprémi vagy ráadásul nemrég szültél.
Én viszont most készülök teherbe esni és borzasztóan rezeg a seggem alatt a léc.
Mármint nem félek de azt hittem ennél egyszerűbb lesz.Most, hogy a küszöbön állok 3* annyi a kérdésem.......