Nőgyógyász Veszprémben (beszélgetés)
9000/vizsgálat volt eddig mindíg.
1. alkalom vizsgálat + rákszűrés volt
2. hüvelyi UH 2d-s képekkel
3. hasi UH 2és 3 D-s képekkel, plussz a párom a telefonjával videózta a picit...
Mindíg ugyanannyit kért.
én Dr. Csongrády Attilához
Meg vagyok elégedve vele. Nem az a csöpögős fajat (pattanjon fel az asztalra anyuka típus), csak olyan nyugis, higgadt, idősebb, tapasztalt.
Ha jól tudom Tapolcán a meddőségin is rendel, Veszprémbe csak magánrendelője van ha jól tudom.
Szülni nem lehet nála, mert nincs a kórházban már...
Szia!
Nekem a 20-as szám van meg, és ezt a kolleganője veszi fel, aki időponthoz juttat, de csak du lehet elérni ezt a számot, asszem du 1-5-ig
Sziasztok, szeretném a segítségeteket kérni! :)
Elérkezettnek látom az időt az első nőgyógyászati látogatáshoz, viszont sajnos semmi információm nincs, hogy kihez/hova/... lenne érdemes menni :( Mindenképpen egy kedves, megértő orvost szeretnék Veszprémben. Az sztk. rendelésről annyit tudok, hogy telefonon kell időpontot kérni, na de milyen számon?? Kitől?? És ott a vizsgálat teljesen ingyenes?? Magánrendelések tarifája kb. mennyi? Persze gondolom orvosa válogatja, de érdekelne hogy legyen viszonítási alapom, hátha inkább érdemes lenne ezt a lehetőséget választani... Szóval mint látjátok teljesen "analfabéta" vagyok még a témában :(( nagyon szépen kérlek segítsetek!!! Köszönöm! :)
Köszönöm a válaszokat!
Lenne még egy kérdésem,a telefonszámát meg tudná adni valaki,mert én a neten találtam egy 30-as és egy 20-as számot és nem tudom hogy most melyik a jó!
Köszönöm
Magánrendelés szerintem non-stop van, én anno szombaton voltam nála...
hívhatod bármikor, ha zavarnád, úgysem veszi fel:-)
Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani,hogy a Csongdády-t mikor érdemes felhívni? /A nap melyik szakaszában/ Időpontot szeretnék kérni a magánrendelésére! Köszönöm
Szia Pankakukac!
Én csak most találtam rá erre a fórumra, és visszaolvastam az üziket. Talán tudok neked segíteni, ha még aktuális. Én idén nyáron kezdtem el Tapolcára járni a Meddőségi Klinikára. úgy kezdtük, hogy elmentem Veszprémbe a Csongrády magánrendelésére és ő adott ott egy számot, ahol bejelentkeztem Tapolcára, de hozzá. Mert ott is több doki van, mindegyik más nap. A Klinika szuper! Maximális kedvesség és figyelem, mindez kulturált környezetben, ÉS INGYEN!!! Hál'istennek nem volt komoly baj, egy vírus gátolta a teherbeesést. Kikezeltek, és most március végére várom a babaát! A csongrádyról pedig csak jót mondhatok, mind emberileg, mind szakmailag!!! Egész 9-10 hetesig odajártunk hozzá Tapolcára, pedig ott nincs is terhesgondozás. Hívhatott volna Vp-be is a magánrendelésére, de nem ezt tette! Így nekem is ingyen volt. Szerintem őt válaszd!
Sok sikert!
Szia! Ha visszaolvasol akkor leírtam a tarifát.Magán rendelésre be kell jelentkezni telón ő ad időpontot.
Én most voltam, mindent elmondott.Jó fej.
Ha érdekel még valami priviben válaszolok.
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy esetleg Bagarus Sándornak tudja-e valaki a rendelési idejét, és hogy hol rendel, és mennyit kér! Köszönöm előre is.
Most készülök orvost váltani, és ő volt az akiről eddig csak jót hallottam... Remélem jól döntök, mert nekem olyan dokira van szükségem, aki meghallgat, megismer, és elmagyarázza a dolgokat.
Köszönöm szépen előre is ha valaki tud segíteni!
Sziasztok.
Elolvasgattam a hozzászólásaitokat. Egyetemista vagyok, most kezdtem el. Az a baj, hogy el kellene mennem nőgyógyászhoz, de az órákról nem akarok hiányozni. Így muszáj magánrendelésre mennem, talán tudnak olyan időpontot adni. Ahogy írtátok nekem szimpatikus lett ez a Csongrádi doktor. Valaki esetleg elküldené hol rendel, és valami elérhetőséget. Előre is nagyon szépen köszönöm.