A férfi humoristák jobbak (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Szerintem ez nem nemi kérdés.
Mindkét oldalon vannak jók és még jobbak.
én szeretem őket hallgatni.
Nekem a legtöbb férfi stand upos sem vicces. Főleg azok nem, akik leginkább csak káromkodnak. Az nem csak a nőktől, de a férfiaktól sem vicces.
Viszont vannak, akik nem csak humorosak, hanem intelligensek is. Őket szeretem. Például KAP-tól néha sírva röhögök.
Az megvan amikor Besenyő Pista bácsi elektromos gitáron játszik? 🎸👨🏻
Nekem az a kedvencem! 😂 (Bálna🐋 bácsi)
Csapnivalóak! Az összes!
Ráskó Eszert a pénztárba tudnám elképzelni!
Redencki Marcsi jó :)
Amúgy a régiek közül is említettetek olyat, akinek szerintem köze nincs a humorhoz. Markos-Nádas-Boncz, Maksa (és persze Hofi) jók voltak, most meg KAP, Hadházi, Kőhalmi sírva röhögősek. És ők káromkodásmentesek is.
Balázs meg próbál agyondumálni bárkit
Ha ott lenék elhahajtanám keményem Balázst. Szoval nem csípem az erőltetett humorukat
Őket még 5-8 percnél tovább nem tudtam hallgatni. Az a nő tragédia. Kormos Anett nem lenne rossz, de csak írásban, előadni nem tud.
Most nem ugrik be ...szilvia, hát ő is megöregedett, de egy egészséges poént még nem hallottam tőle, csak a fejkendős néni és egy tájszólás utánzása, ebből áll az ő humora.
Ráskó Eszter?
Balázs ezt irja róla "a fergeteges energiájú és humorú"!
Amikor még próbált humorizálni nagyon nem csíptem, Ha véletlenül Rádió-1 és megszólal azonnal továbbtekerek
Nem kedvelem én sem őket.
Az abszurd humor tetszik, Galla, Laár András.
A régiek közül csak Antal Imre, vele Kudlik Júlia is jó volt.
A múltkor láttam valami humorosnak készült műsort. A helyes női stand-up humorista olyan csúnyán trágár volt, hogy én szégyelltem magam. Nemigazán azért, amit mondott, hanem inkább azért ahogy mondta. Látszott rajta, hogy most ő direkt csúnyát mond, mert annak olyan viccesnek kell legyen. Hát nem volt...
Van egy szép nagydarab hölgy, aki a csúnyát is el tudja adni, merthogy látni, a hétköznap is kicsúszik ez meg az a száján.
További ajánlott fórumok:
- Férfi létemre igazi "konyhatündér" vagyok! Megtanultam...
- Férfi létemre nem értek a nőkhöz.
- Férfi létemre, igenis járok szoláriumba!
- Férfi létemre félek az erős, határozott nőktől.
- Nő létemre férfiakkal kimozdulni? Mit gondoltok, kisvárosban élek!
- Kiábrándító, ha férfi létemre inkább az alárendeltséget kedvelem az ágyban?