Nincs köztünk szex (beszélgetés)
Asszem ki kene lepnem ebbol a kapcsolatbol
Értelek! Benne van a pakliban ez is. De! ha a pasinak nincs másiknője és a kedves fórumtársat mint sexuális tárgyat amúgy kívánja, akkor szerintem meg lesz csinálva ahogy a nagykönyvben elő van írva!
Magam is találkoztam munkamániás pasival akinek mindig van valami célja... ajánlom a távkapcs című filmet, ha olyan a pasi akkor gebasz van...
Mert mar en is meggyanusitottam hogy van vkije de meg a telefonja es facebook jelszavat is tudom. Mondjuk nem nezegetem. Amikor elohozom a temat azt mondja hogy hulye vagyok csak engem szeret stb.
Hát persze,egyre jobb és jobb lesz, csak úgy magától...
Nem is, jobbat mondok, a mi válaszainktól :DD
Ja igen, ez irónia volt :DD
Nem csak te. Csak úgy látszik észrevehetetlen vagyok...
Az a baj gyereknek sokat nelkulozott es asszem ezt most potolja be.
de miert gondolja, hogy nem vagy normalis, ezt mire mondja?
Probaltam szepen csunyan beszelni errol de mindig azt mondja nem vagyok normalis.
de megkapja, hiszen latod, tobben is irtak neki, hogy igen, ez a problema, szegeny faradt, stresszes, majd ha meglesz a lakas, akkor a futykos is mukodni fog
en vagyok csak ennyire szkeptikus, plusz meg gondolom azt, hogy a szex is jo stresszlevezeto? :D :D :D
Dehogy, épp segíteni próbálok ;))))
Pfff....
Megerősítést vársz hogy ez így rendben, de itt azt nem kapod meg ;)))
Ezt mondom én is csak más megközelítésben.
ja, ha lesz lakas, akkor meg majd a vallalkozas, a gyerekek stb. lesz a hajtas
en meg olyat nem hallottam, hogy egy ferfi csak napi 8 oras lazas munkaban, halal nyugikban tud szexelni, de lehet, en elek mas bolygon :D lehet, hogy ma ez a normalis, hogy egy nonek kell konyorognie a szexert es turelmesen varakoznia, hogy majd talan par ev mulva jo lesz?
szerintem te regebb ota vagy hazas, gyerekeitek is vonnak, ahogy olvastam. nalatok is ilyen ritkas a szex? mert stresszforras, munka, celok mindig vannak es lesznek. komolyan ugy gondolod, egy 2 eves kapcsolatban normalis a folyamatos elutasitas? barmelyik reszrol?
Ha valóban érted, értetek teszi akkor nem lesz gond. Ez az elhidegülés hülyeség. Ha nincs harmadik, akkor téged fog megpocsékolni ha rendeződnek a dolgok.
Írj privit, ne ettessük a trollokat.
Igen, ez benne van a pakliban, de végülis az elsôszámú válóok a világban az anyagi nehézségek, szóval valahol mindkettôtöknek igénye van az anyagi biztonságra is, ez jó csapattá tesz benneteket. Jó lenne, ha sikerülne szánni egy kevés minôségi idôt, kötelezettségek nélkül, a pasidnak meg kell tanulnia egy kicsit relaxálni és talán akkor többször lenne kedve. De az is lehet, hogy annyira szorong a lakás szerzése miatt, hogy csak akkor lesz nyugodt, mire meglesz és csak akkor tud majd lazítani.
hat nem tul biztato a helyzet, mert mitol valtozna? ha szabi alatt is ilyen, nem hiszem, hogy a sok munka es a faradtsag teszi. 2 ev az nem sok, nem kene meg raunni a szexre
szerintem mas van a kepben, marmint mas no vagy nok, az nonszensz, hogy 2 eves kapcsolatban neked kell kezdemenyezni, es akkor is legtobbszor elutasitanak, masfel evig meg nem ez volt. beszeltetek errol normalisan, nem csak egy-ket mondatban?
..és ezt meg lehet a pároddal is beszélni?
Akkor ne irj ha nem tetszik ennyi ha szexhianyon lenne csak siman talalnęk rà pasit engem csak az erdekelt ti mit gondoltok errol?
..ezzel most jól megvigasztaltad" ....
A vallalkozast a testveremmel egyutt csinaljak tehat munkaidoben nem lenne ra alkalma munka utan hazajon furdes vacsi tv es alszik. Szabi: rovid szabink van az en munkam miatt de ha elmegyunk egy hosszu hetvegere akkor is max 1 amikir mar naponta tobbszor celozgatok. Olyan mintha kotelessegbol tennè meg
mit dolgozik a parod ennyit?
Az a baj hogy azok az ő céljai és nem tudod meggyőzni a lassításról. Ő ilyen tipus. Ház, új autó, több pénz, még több pénz... Mindig lesz ok a hajtásra. Te tudod ilyen életet akarsz-e.
Javaslom a szex hiányod az illetékes felé reflektáld, és ne fórumot nyiss ;))
Látod, valahol tudod te a választ, kimerült, fáradt, túl sok fizikai munka. Több pihenésre lenne szüksége meg neked is, ha éjjel is csörög a teló. Nem lehet csak hajtani, megértem, hogy lakásra gyûjtötök, de a kapcsolatotok bánhatja.
Azt nem tudom elkepzelni hogy dobna a tobb munkat meg o vallalta be en tobbszor mondtam mar hogy allj. De el akarja erni a celjait amit meg is ertek de mindketten jol keresunk ha nem azonnal lesz sajat lakasunk az se baj. De remelem ha vege ennek a mizerianak akkor tobbet leszunk egyutt habar az is benne van a pakliban hogy addigra teljesen elhidegulunk esetleg
További ajánlott fórumok:
- Hoxa tagok, akik már nincsenek köztünk-Miért törli magát innen valaki?
- Miért nincs kedve a pasinak a szexhez?
- Új kapcsolat, érzelem és szenvedély, de nincs szex. Ilyenkor mi van?
- Miért mondja a férfi a nőnek, hogy "félti", amikor a szexen kívül nincs más kapcsolat köztük?
- Sok veszekedés volt köztünk, mára rendeződött, de a szex nem működik nálam. Van ebből visszaút?
- Mit tennél, ha a munkahelyeden nem fogadnak el? Már 1,5 éve dolgozom, de nincs kommunikáció köztünk (csak a legfontosabb munkáról)