Nem vagyok neki elég fontos? (beszélgetés)
Miért? Mit vártál?
Azt, hogy elítéljék magukat ezért?
Na azt várhatod!
A kívülállók számára mindenképpen az!
Egyetértek.
Így van!
Mármint a "Nem csak a húszéveseké a világ!" :))
Nem is írhatok, mert már így is megkaptam priviben a leb@..st, hogy beteg elme vagyok, kezeltessem magam és aljas gazember is, mert kiteregetem itt a szennyest a portálon:)és mindenhová beszólok, ahol a hölgy kommentel.
Nos ha én figyelném az ő hozzászólásait, akkor lehet, hogy nem ő lenne felkészült az én írásaimból, hanem én - nemde?
Igaz, a sajátomat teregettem csak névvel pedig lehet ráférne a másik egojára is néha, hogy valaki elmagyarázza, hogy "nem csak a húszéveseké a világ":)
Ne érts félre, közünk nincs a magánéletedhez!
Csupán azt jeleztem, hogy felesleges bárkinek megsértődni bármiért, hiszen itt a többség inkognitóban van.
Itt fórumozik ő is és szerintem ráérzett...lehet, mégsem én követem a hozzászólásaimmal ahogyan ő írta...
De mondom, vagyok oly tisztességes és gavallér, hogy nem hozom nyilvánosságra a személyét.
Ha névvel tetted volna?
Szerinted ki tudná itt, hogy pontosan kiről is van szó? :))
Rángasd csak:))
Egyébként hogy érted azt hogy visszaélnek azzal amit kapnak??? Veled minden nap ajándék? Vagy úgy kezded - és folytatod - a kapcsolataidat hogy ide-oda hurcingálod a csajt és költesz rá? Ez az udvarlás? A "kedveskedés"? Ajándék hegyek aztán cserébe szex?
Szerintem te rossz nőtípust favorizálsz, aztán csodálkozol hogy azt kapod, amit előre borítékolni lehet...
Keress egy normális lányt. Lehet hogy vele beszélgetni kellene, nem vásárolni neki és nem is lehet vele villogni... Valamit valamiért;)
Ezért a férfiért én mindent megtettem. Azt mondja, nem hallgattam meg, ezért kellett neki egy lelki társ. Csakhogy vele nem lehet beszélgetni. Csak ha azt mondom, amit ő akar. különben "geci k...." a titulusom. Nem lakunk együtt még, mert nem váltunk el a férjemmel, akivel egy lakásban élünk, de semmi közünk egymáshoz 6 éve.
Az én kedvesem szerint ez felhatalmazza őt bármire, mert "ki tudja, mit csinálsz a férjeddel otthon" - közben a gyerekeim is itt vannak. Nagyon rossz állapotban vagyok...kellene egy kis lelki támogatás.
Valószínűleg nem is próbálnálak meg ágyba rángatni, inkább rángatnám magamnak az ágyba...
A nők azért viselkednek így mert visszaélnek azzal amit kapnak, és valószínű eddig meg is érdemeltem mindeddig - ezentúl egy Szofi meg egy szóda és vége a plázajárásnak, meg kedveskedésnek.
Uff
"Tudósok felfedezése szerint egy bizonyos ételféleség elfogyasztása 90%-kal csökkenti a nők szexuális étvágyát. Ez pedig az esküvői torta..."
Tapasztaltam, hogy amint egy nő nyeregben érzi magát vége a kezdeti megaszexnek és túlnyomórészt lusta, önző dögként nyúlnak el a kanapén, komoly erőfeszítések szükségesek a havi egy-két döngetéshez - elvárások persze vannak, de ha hozzá akarsz érni akkor disznó vagy meg szexmániás.
Ja...közben a külvilág felé szexistennőként tetszelegnek leplezve az asszexualitásukat.
Tisztelet a kivételnek, mert kivétel erősíti a szabályt - no meg a bevétel is:)
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek már nem vagyok neki olyan fontos? /Bővebben az első hozzászólásban/
- Nem vagyok fontos neki? Mit jelent ha azonnal válaszol az üzeneteimre, de semlegesen?
- Fontos vagyok neki vagy ez semmit sem jelent? (itt a beszélgetésünk)
- Meghivtak rokonaim Németo.-ba és barátom nagyon kiakadt, azt mondta, nem vagyok neki fontos és ezért lépek le..
- Miért nem foglalkozik velem, ha állítása szerint fontos vagyok neki?
- Ha nem engedi, hogy nyilvánosan szeressem, akkor kihasználna vagy nem vagyok fontos neki?