Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Ha nem engedi, hogy nyilvánosan szeressem, akkor kihasználna vagy nem vagyok fontos neki? fórum

Ha nem engedi, hogy nyilvánosan szeressem, akkor kihasználna vagy nem vagyok fontos neki? (beszélgetős fórum)


14. napsugár35 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 8. 06:33
Mennyi idősek vagytok? Az sem mindegy sztem. Ha tizen, - huszonéves akár lehet benne még gát, félsz stb... Negyvenesen már inkább mást jelenthet az ilyen "titkolózás".
márc. 8. 05:40

Mi kézenfogva sétálunk, de kb.ennyi.

A férjem se az a típus, aki bármit is mutat kifelé. Vannak ilyen emberek. Neked kell eldönteni, hogy mire van szükséged egy kapcsolatban. Egy éremnek 2 oldala van. Kifelé/mások felé is lehet mutatni azt, hogy húde jól megvannak, milyen szerelmesek, otthon meg folytonos veszekedés, külön hálószoba, megcsalás van.

Nem ez a szeretet mércéje szerintem.

12. pteri (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 7. 21:49
Egyszer v.mindig?
11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Andi6020)
márc. 7. 20:53
Egyszer megjegyeztem neki, hogy tudom, hogy csak kihasznál, nem akar semmi komolyat, nem vagyok hülye. És ilyenkor kaptam meg mindig, hogy ez csak az én fejemben van.
10. Miss Angel (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 7. 13:32
lehetséges,hogy egyszerűen csak tényleg úgy gondolja,ezek a dolgok,csak kettőtökre tartoznak,és nem feltétlen kell mutogatni nyilvánosan,hogy mennyire imádjátok egymast.És tényleg az a fontos hogy megbecsüljön és szeressen,nem az hogy mindenki titeket irigyeljen v bámuljon,mert jajj de szépek vagytok együtt.
márc. 7. 13:00
Ha nem vállalja fel a kapcsolatotokat világ előtt, hagyd a francba. Nem érdemel meg téged.
8. zsofi_876 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 7. 12:49

"Nem engedi"...

Nekem ez fura és sz.rul is esne.

Pedig elég konzervatív vagyok a mai világhoz képest, de azért hogy ne lehessen vele kézenfogva sétálni...

7. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 7. 12:16
Ha így mondta, akkor nyilván máskor meg más hülyeség van a fejedben. Esetleg hülyeségekkel van tele a fejed. Mik ezek?
márc. 7. 07:14
Kézfogás, kéz-arc simogatás, mosoly, ölelés bele kell, hogy férjen, nekem még jól is esik. De nem vagyunk egyformák, ne vonj le messzemenő következtetéseket szerintem.
5. Epresturmix (válaszként erre: 3. - Panna.33)
márc. 7. 07:13
Amúgy szerintem vannak ilyen típusú férfiak akik nyíltan nem vállalják ezeket az érzéseiket. Nekem volt ilyen fickóm mêg nagyon régen. Nem zavart, de azért mert nem tudtam, hogy ezt másként is lehetne. Fiatal voltam és kezdő. 😅
4. Epresturmix (válaszként erre: 3. - Panna.33)
márc. 7. 07:11
Az nekünk sem fér bele. Nem is csináljuk mások előtt. Ő szokta a hâtamat dörzsölni ha beszélgetünk valakivel, vagy megölel, ad a számra egy puszit, megpuszilja a kézfejemet, megsimogatja az arcomat, ilyesmik. Először így néztem magam elè, hogy hm, oké. Én sokkal visszafogottabb vagyok ilyen tèren, de semmiképp nem elutasító. Ennyi nekem is belefér és úgy gondolom másoknak sem kínos.
márc. 7. 06:58

Nos, a nyalifali tényleg nem a nyilvánosságra tartozik, de egy átölelés, vagy az, hogy megfogja a kezed, az bele kellene, hogy férjen.

Igazából azt kellene kideriteni, hogy ez a fóbia tényleg létezik-e, ha igen, el kell fogadni. Ha sunyi módon próbál eltitkolni a világ elől, akkor meg annak az okát lenne jó meg tudni.

Egyébként ha az ismerősei/rokonai előtt te a barátnője vagy, akkor mindegy, hogy kezenfogva sétálok, vagy nem.

2. Süti 2 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 7. 06:53

Szia!

Független a párod ?

márc. 7. 06:49
Pár hónapja vagyunk együtt. Az érdekes az, hogy amint kettesben vagyunk teljesen más, odafigyel rám, ölelget, csókolgat, bújik, viszont emberek előtt nem engedi, hogy megöleljem, megcsókoljam vagy egyszerűen hogy megfogjam a kezét. Amikor felhoztam ezt a témát, azt válaszolta, hogy nem szereti nyilvánosság előtt kimutatni az érzéseit. Majd rákérdeztem, hogy szégyel, amire az volt a válasz, hogy ez a hülyeség megint csak az én fejemben van.

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook