Nem vagyok neki elég fontos? (beszélgetés)
Ebből én a következőkre tippelek:
1 óra múlva kész a vacsora, aztán fürdik, utána lefekszik, mert már jártányi ereje sincs. Reméli nem haragszol, tudod hogy imád de most pihennie kell.
Nem értem mi a gond!?
Pakolj be egy télre való fát a fáskamrába, aztán vedd fel a legszebb ruhád és a legszebb mosolyod és lejts el egy randira. :)
Semmi nincs ebben... fáradt, és a háta közepére nem kívánja most a borotválkozást, fürdést, szíve-lelke ünneplőbe öltöztetését, hanem inkább a fárasztó meló után elterülne az ágyon.
Kívánj neki jó pihenést.... szerintem. :) ... hja, és csókot a szájára. :))
Való igaz.Egy cigaretta HÜVELY volt előtted - nyilván nő vagy:)
Félre a tréfát, itt tobzódnak a cseleszövők 2-3-4-5 különböző nemű regisztrációval.
Honnan tudtam volna, hogy pagazus az mén vagy kanca????????
Pedig vannak itt párbeszédnek tetsző monodrámák...
Szerintem a nem fontos és a választott név is tükrözi, ki viseli:)
Azért tettem fel képet magamról, hogy aki szóba áll velem azonosítani tudja vizuálisan is, hogy kivel beszélget.
Ja..meg így több rajongói levelet kapok:) "nagy képekkel":D
Aki arctalan marad, annak oka van.
Nos én 38 elmúltam, szoptam és anyámmal élek - kis megszakításokkal - hat hónapja...
Előfordul, így jártam és majd túlélem - bár nem tudom pontosan mi az előzmény.
Szerintem az embereknek csak és kizárólag figyelem kell, nem a vélemény.
Azt szokták mondani, hogy felesleges valakinek véleményt mondani, mert a hülyének minek, nem fogadja meg, a bölcsnek meg nincs szüksége rá. Sokszor elég a figyelem is. Szerintem aki ezt a topikot indította, nagyon jól tudja, hogy mi a helyzet belül mélyen, önmagában, csak le akarta írni, hogy figyeljenek rá.
Szerintem meglehetősen naiv elgondolás, ha olyanoktól várunk megerősítést, akik két-három nicknévvel "egymással" beszélgetnek, konfliktusokat kreálnak - sőt sokszor még a nemük sem megállapítható...
Vagy tévedek?
Az elmondottakból a következőt látom:
Valaki megfőzi neki a vacsit, tehát valószínűleg nős, dolgozik te nem, tehát idősebb tőled. Jobb, ha békén hagyod! :)
Attól tartok én is, hogy meglepődnék, már így is meglepődtem, mert ezek szerint a környezetemben is él nem is egy pszichopata. :S
Szerintem önbizalomhiány miatt. Úgy vettem észre, hogy a topikindítók jelentős része megerősítést, esetleg sajnálatot vár, és nem a véleményekre kíváncsi.
Persze kivételek mindig akadnak. Nem értek a pszichológiához, de szerintem ez a fórum a kivételesekhez sorolható.
Már ne haragudj meg...
Te éppen ráértél, de ő éppen dolgozott. Elvárod, hogy otthagyjon mindent, ugorjon, mint egy pincsikutya és rohanjon hozzád?
Annyi megértés sincs benned, hogy éppen mást csinál? Vagy hullafáradt? Máris jön a nem vagyok neki annyira fontos?
Ha jól értem, szépen megmagyarázta, miért, még csókot is küldött.
Ha betegen feküdne otthon, akkor is felhúznád az orrod?
Neked úgy tűnik vagy nem lehet nemet mondani, vagy éretlen vagy egy kapcsolatra.
pfff......
hát...nem izgatod:) ahogy téged sem annyira,ha nem akarod,hogy kiderüljön ,akármi miatt is....ilyet nem szép csinálni:D
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek már nem vagyok neki olyan fontos? /Bővebben az első hozzászólásban/
- Nem vagyok fontos neki? Mit jelent ha azonnal válaszol az üzeneteimre, de semlegesen?
- Fontos vagyok neki vagy ez semmit sem jelent? (itt a beszélgetésünk)
- Meghivtak rokonaim Németo.-ba és barátom nagyon kiakadt, azt mondta, nem vagyok neki fontos és ezért lépek le..
- Miért nem foglalkozik velem, ha állítása szerint fontos vagyok neki?
- Ha nem engedi, hogy nyilvánosan szeressem, akkor kihasználna vagy nem vagyok fontos neki?