Nem túl sok ez a gyógyszeradag? (tudásbázis)
"Orvostól kérdezni???:))))) Miután felírta, majd megnézi a beteg a betegtájékoztatót és megállaptja sok, utána menjen vissza az orvoshoz és kérdezze meg. Biztos nem üvöltene, hogy kételkedik a szavában, akármilyen rendes orvos.
Másik, hogy mire bejut újból... Telefonon meg zaklatni... ."
Üvöltene? Mi az, hogy üvöltene? És te tűrnéd, hogy ezt teszik? Ezt nem is értem. Miért kellene ezt eltűrni?
Miért kellene ilyen orvoshoz járni?
Miért nem lehet felhívni?
Az miért zaklatás?
Nem is értem, amiről beszélsz.
Ennyi erővel fele fórumkérdés felesleges. Mert megkérdezhetné szakmai fórumon, utána nézhetne interneten stb. Vagy elmehetne a legközelebbi szakértőhöz. Ennél sokkal ártalmasabb kérdések is vannak, amivel esetleg a kérdező az egészségét kockáztatja. És ha volt valakinek tapasztalata ezzel a gyógyszerrel lehet tudna is érdemben válaszolni.
Orvostól kérdezni???:))))) Miután felírta, majd megnézi a beteg a betegtájékoztatót és megállaptja sok, utána menjen vissza az orvoshoz és kérdezze meg. Biztos nem üvöltene, hogy kételkedik a szavában, akármilyen rendes orvos.
Másik, hogy mire bejut újból... Telefonon meg zaklatni...
A háziasszonyt meg inkább nem is mondom:)
Miért nem az orvostól kérsz felvilágosítást?
Miért jársz olyan orvoshoz, amelyikben nem bízol meg?
Ha nem bízol meg benne, miért nem kérsz másodvéleményt?
Miért háziasszonyoktól tájékozódsz egy fórumon, monitoron keresztül, akik sem nem orvosok, sem nem ismerik az állapotodat?
Alacsony vagyok, pont jó ez a súly.
Betegtajekoztatot elolvastam és fele akkora adag kell, mint amit az orvos felirt.
2 kérdésem van..
1.) Elolvastad a betegtájékoztatót? Abban benne van a szokásos adag.
2.) Miért fogytál le ennyire és, hogyan?
További ajánlott fórumok:
- Mindent a Sotret gyógyszerről!
- Ismeritek a Roaccutan gyógyszert? Mik a tapasztalatok?
- Antidepresszánsok, gyógyszerfüggőség
- Azokat várom eszmecserére, akiknek pajzsmirigy alulmüködésük van, gyógyszert szednek, és akármit csinálnak nem tudnak fogyni
- A gyógyszertáros kontra doki
- Van valakinek tapasztalata az Ozempic nevű diabétesz gyógyszerrel?