Nem értek a péniszhez:) Tapasztalt nők, segítenétek? (beszélgetés)
Sziasztok, bocsánat, hogy butaságokat fogok kérdezni, de barátommal készülünk a "nagy napra", és én még csak egyszer voltam fiúval... És egy csomó mindennel nem vagyok tisztában, és szeretnék "ügyes" lenni:)
Szóval:
- milyen szorosan kell fogni kézzel izgatáskor? jobb a gyengédség vagy jobb a kicsit szorosabb? Mondjuk egy 10-es skálán hanyas a "jó erősség"? És tud fájni, ha nagyon szorosan fogom?
- az orgazmus után nekik is olyan érzékeny, mint nekünk? én ölni tudnék, ha utána valaki hozzáért a csiklómhoz:) Rögtön el kell engedni nekik, vagy lehet még kicsi simogatni?
- hogyan kell kézzel izgatni? Egyenletes ütemben vagy egyre gyorsulva vagy eklektikusan, hol gyorsabban, hol lassabban?
- az egész kezemmel kell fogni, vagy csak a makk alatt?
- ha még nem áll (barátomnak sajnos gondjai vannak ezzel bizonyos gyógyszerek mellékhatásai miatt), hogyan izgassam kézzel? A makknál húzogassam a bőrt?
Ne haragudjatok, hogy ilyen butuska vagyok, de még nincs tapasztalatom:) Köszönöm előre is a válaszokat!
További ajánlott fórumok:
- Lélekvándorlás..valamint emberek akik visszatértek a halálból és az ott tapasztaltak ..
- Rossz spermium miatt nem jön a baba. Gyertek osszuk meg tapasztalatainkat küzdjünk együtt a babáért
- Vakbélműtét! Neked még megvan? Nekem már nincs, gyertek sorstársaim! Osszuk meg egymás tapasztalatait !
- Milyen pózokat ajánlotok méreten aluli péniszhez, hogy élvezhető legyen a szex?
- Ismertek valakit, aki a Providentnek dolgozik? Mik a tapasztalatok?
- Szineztézia. Ismertek olyan személyt, akinek ilyen "adottsága" van? Mik a tapasztalatai és miként éli ezt meg?