Mi is időnként leadjuk a gyerkőcöt. Ilyenkor séta, mozi, kv stb... A sex ? Kicsit valóban "beszorultunk"a francia ágyba de erről beszéltünk már és kicsit ha lehetőség van rá megpróbálunk változtatni rajta. Új helyszin stb. Legtöbbszőr probléma az is, hogy meg kell várni mire a gyerkőc elszunyókál. Mit javasoltok ??
szerintem egy kicsit ki kéne zökkenni a hétköznapokból. tudom, a mai anyagi helyzetet nézve ez sokaknak nehéz, de akár két nap pihi valahogy a gyerek nélkül javítana a szitun.
mi 12 éve vagyunk együtt, 2 gyerekünk van, és mi hetente 1x, de nyári szünetben hetente 2x lepasszoljuk a gyerekeket, és csak kettecskén vagyunk itthon. azt csináljuk amihez kedvünk van, akár vacsora, vagy csak séta, de egy itthoni mozi is megteszi.
Egy gyerkőcünk van 7 éves. Együtt alszunk és többnyire minden normálisan zajlik az életünkben. Sokak szerint " minta család vagyunk. " Gyógyszeres kezelés sem volt. Stressz mindenkinek van az életében sajnos nálunk is. Amúgy meg heti 3-4 alkalommal szeretkezünk és azt mondja, hogy velem volt eddig a leg jobb. Ezért nem tudom mi áll a dolgok mögött.
ez nagyon nehéz igy,mármint a komment.többet kéne tudni rólatok,ki hol dolgozik,mennyit,hány gyerek van,külön alszotok-e.ha ráérsz,szépen írd le részletesen az egészet!
8 éve vagyok nős,elmesélte a párom, hogy egy ideje a közeledésemre nem érzi azt a bizsergést mint korábban pedig szeret. Ha elkezdünk sexelni akkor élvezi, sőt túlnyomó részt el is jut az orgazmusig de a kezdet nehéz.Mit tegyek ?