Ne akarj megfelelni a pasiknak! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Ne akarj megfelelni a pasiknak!
:)
Miért is vársz mást?Ez mindig így lesz.
Akik tanulnak a hibájukból,nem teszik meg mégegyszer.De az utánpótlás mindig jön.
"(Engem inkább az izgat, hogy egyes nők reggeltől-estig itt lógnak, kíváncsi lennék a szociális életükre...)"
És egyes férfiak?
Akik itt unatkoznak naphosszat,és újra regisztrálnak számtalanszor más nevekekl?
Hoxa - A női portál
hoxa.hu/ - Tárolt változat
Hoxa, az egyik legnépszerűbb női portál. Közösség, fórumok, tudásbázis, receptek, képeslapok, képek, cikkek, játék, információk, csevegés, minden ami egy nőt ...
Többször ellátogatott már erre az oldalra. Az utolsó látogatás ideje: 2013.01.24.
Számszakilag sokkal , de sokkal, de sokkal több itt a nő mint a pasi:)
Nem, nem adtál választ a kérdésemre:)
Hát egy jó vibrátor csodákra képes:) Én sem firtatom te mit keresel itt annyit:))))))))
www.hoxa.hu
Hoxa portál
Ez van kiírva. Hol van itt, hogy női portál?
Azt kell mondjam, számszakilag sokkal kevesebb nő megy informatikai/gépészeti/egyéb műszaki területekre, mint a férfiak. Ez tény.
Akkor, miért is sántít a hasonlat?
Ahogyan egy nőt érdekelhetnek műszaki újdonságok és leírások, úgy egy férfit is érdekelhet például a szex. Mire is mennétek férfiak nélkül, igaz?
Vagy egyéb, az élet kategóriájába tartozó kérdések.
Van még egyéb kérdés?
(Engem inkább az izgat, hogy egyes nők reggeltől-estig itt lógnak, kíváncsi lennék a szociális életükre...)
Nem szabad általánosítani.
Vannak itt nagyon jó emberek is.Mondjuk,van hogy álcázzák magukat:)
Örülök, hogy így látod. Persze nem mindenki.
Mi az, hogy ez egy női oldal? Így van aposztrofálva, de akkor a prohardver.hu-t például ne látogassák nők, mert alapvetően egy informatikai lap/fórum?
S mi az, hogy ne okoskodjanak meg csak olvasgassanak és ne szóljanak hozzá? (ezt már nem te írod, de megakadt rajta a szemem)
Aki valamit közzétesz a neten, vállalja, hogy reakciók érkeznek rá. Ilyen egyszerű.
Egyelőre még nem Paraguay-ban, vagy valami hasonló dél-amerikai katonai juntában élünk, hogy ne lehessen véleményt nyilvánítani.
Persze a kekeckedés undorító dolog, de hadd vegyem már magamnak a bátorságot véleményt írni, annak ellenére, hogy némely ötszáz éve regisztrált oszlopos nőtagnak ez nem tetszik...
Ugye, hogy ugye? Mondanék is pár nevet sebtiben, és akkor biztosan megindulna itt a forgalom.. :)
De inkább nem mondok. Majd máskor, ha szükséges lesz, bár szerintem Ti is tudjátok kikre gondolok..
Na, akkor te tényleg kifogtad.
Én is ezért gondolom úgy, hogy ha nagyon akarnak, akkor inkább csak olvasgassanak, vgy kérdezzenek, de ne okoskodjanak, mert az ellenszenvet vált ki.
De egyébként ez fordítva is igaz.
Ha mondjuk pasi írogat valamit a volt exéről,egyszer sem biztos,hogy az igaz is!
Beteg dolognak tartja,hogy a pasik,férfiak itt osztogatják az észt.Mert ez egy női oldal,és ezt a gondolatát,elvét senki sem tudja megváltoztatni.
Ő így látja.Én pedig örülök,hogy férfiak is hozzászólnak az adott témákhoz.
Néha elég furcsa fórumokat nyitnak,és jobb lenne ha olyankor a másik felet is meg lehetne hallgatni.
Mert lehet,hogy az a bizonyos valami nem az itt szereplő hölgy igazát bizonyítja.Csak hát nem tudjuk,mert a másik félnek sokszor gőze sincs,hogy épp miket írogatnak róla.
Persez vannak igazán jó fórumok is!
További ajánlott fórumok:
- Kinek akarunk megfelelni valójában
- Ki hogyan tud megfelelni-anyaság, házasság, háztartás?
- Hatfelé szakadni, mindenkinek megfelelni?
- Welness hotelt keresnék, olyat ami két nőnemű lénynek megfelelne, szóval nem romantikus 7végére gondolok.
- A rokkantnyugdíjasoknak az új törvény szerint milyen pontoknak kell megfelelni?
- Rendészeti képzésre miknek kell megfelelni a felvételin?