Ne akarj megfelelni a pasiknak! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Ne akarj megfelelni a pasiknak!
Remélem,olvastad az 536-os hsz-emet is..
Igen,ez tényleg egy meredekebb írás,ilyet még nem olvastam(kb 3 év alatt),ami ennyire"kilengett" volna.
Egyébként van elég sok cikk a férfiak iránti rajongásról,nagy szerelmekről,amiből nem tudnak kigyógyulni.Pont hogy inkább erről szól a hoxa párkapcsolati témáinak nagyobb része,hogy:még mindig szeretem férjem,pedig megcsalt..nem figyel rám,de én szeretem..már 3 éve elhagyott,de még mindig szeretem..stb.
Ezeknek volt az ellenpontja ez a cikk,de valóban kicsit elszaladt vele a ló,ahogy ezt többekkel együtt megírtuk neki a topikba.
Olyan cikket pl. miért nem látok, aminek az lenne a címe, hogy: Hogyan csábítsuk el a kiszemelt pasit?
Konstruktív jellegű cikket még nem láttam itt pasikkal kapcsolatban.
Ezt hogy érted?A legtöbb írás,ami megosztó témáról szól,mindig felháborít egy csomó embert,nőt-férfit.
Úgy érted az empátiát,hogy csak olyasmi cikket kéne lehozni,ami senkit nem háborít fel?
Vagy úgy érzed,hogy ebben a cikkben kifejezetten a férfiak vannak leszólva,és ehhez asszisztál a hoxa közönsége is,hogy :iggeeen,itt kizárólag a férfi a hibás?
Lányok!
Hányszor mondtátok el, vagy gondoltatok arra, hogy milyen rossz egy olyan helyen dolgozni, ahol csak nők vannak.
Nekem biztos, hogy több tucat nő elmondta ezt és ki is fejtette, hogy miért.
Azért írtam azt, hogy örülünk a motoros fórumban, ha nő keveredik oda, mert érezzük, hogy egy más gondolat világ mond véleményt és ez így kellemesen hat a vad-marha beszólások mellett:))
Ezért csodálkozom, hogy miért zavar egy nőt - pl. párkapcsolati kérdésekben - ha egy férfi véleményt mond.
(Tudom, vannak nagyon bunkó férfiak - és nők...? nincsenek...?)
Nagyon nehéz megtalálni a határvonalat aközött, hogy én most elmondom a véleményemet, vagy "észt osztok".
Ez a valós világunkban is így van.
Én tanár ember vagyok. Humán területen tanítok, irodalom, történelem, zene.
Folyamatosan 14 és 22 éves emberek között élek. Fiúk és lányok.
Tudjátok, hogy milyen nehéz megszerezni manapság a minimális tiszteletet is tőlük?
Én, túl a 40-en, nagyon oda kell figyeljek, hogy megfogjam az érdeklődésüket, a figyelmüket az adott téma iránt.
Latin mondás: "Ama et act quod vis."
Azaz: "Szeress és tégy, amit akarsz".
Ez azt üzeni: Ha szeretet van benned, akkor bármit teszel is, annak jó eredménye, gyümölcse van.
Talán a motorozás is a szabadság és a fiatalság felé való nyitottságomat mutatja.
Nagyon hosszú voltam és biztos unalmas.
Azért írtam le ezt, hogy itt nem biztos, hogy csak kekec, egoista, tapló, bunyesz férfiak szólnak csak hozzá, hanem esetleg empatikus, jó szándékú emberek is.
Köszi, ha elolvastad eddig.:)
Én szeretem a motorozást és küzdő sportokat.
Van is olyan fórum, ahol szívesen beszélgetünk túlnyomó részt férfiak egymással ezekről.
Tudjátok milyen üdítő, mikor egy nő hozzászól ebben a fórumban???!!!
Nagyon.
Behoz egy kis másik világot, egy kis olyan nőiest.
Mi pl. ott (echte férfi fórum!) nagyon szeretjük, ha van női hozzászóló.
Ez az egyéni véleményem.
Elolvastam pár korábbi hozzászólásodat.
Értelmes vagy,akkor miért vetkőztél ki önmagadból annyira most este?
Viszonylag régóta itt vagy,rengeteg hozzászólással.Megszokhattad már,hogy vannak érdekes emberkék itt a hoxán,és láttam hogy már régebben is összekaptál másokkal.
Nem érdemes így felhúznod magad.
Miért ne?
Kedvelem őket, mindig jó társaságom volt. Jó, ne akarj megfelelni, vagy kedves lenni, aztán meg panaszkodj fűnek-fának, hogy milyen barmok.
Lehet így is, persze.
Ez ne mtárskereső oldal,hogy össze-vissza hazudozzanak az emberek,és más dolgaival kérkedjenk.Tisztelet a kivételnek.
Aki itt más fotójával kérkedik,és nagy a szája,alig hiszem hogy hosszúéletű a Hoxán.
Te tényleg magadból indulhatsz ki,ha azt gondolod,hogy egy nő azért rak ki képet magáról,hogy pasit fogjon.Pláne a Hoxa oldalon:)
Nézz egy kicsit magadba.Másoknak is szoktál olyan gusztustalan levelet küldeni?
Csak azért, mert a szememre hányta d'lamour, hogy kép nélkül merek harcoskodni:)
Volt eleget kint fotó rólam a másik nevemen.
Egyetértek, én is így vagyok vele.
Az igazamért kiállok kép nélkül is!
Az előbb kaptam d'amour -tól levelet, és azt mondta nem olvasta végig, hanem törölte, amint megtudta ki vagyok:D
Marha harcias nő lehet...menekülő típus.
Szerelmeske, te fogsz képet kitenni gyönyörű arcocskádról? Mert már 2-0 ide
További ajánlott fórumok:
- Kinek akarunk megfelelni valójában
- Ki hogyan tud megfelelni-anyaság, házasság, háztartás?
- Hatfelé szakadni, mindenkinek megfelelni?
- Welness hotelt keresnék, olyat ami két nőnemű lénynek megfelelne, szóval nem romantikus 7végére gondolok.
- A rokkantnyugdíjasoknak az új törvény szerint milyen pontoknak kell megfelelni?
- Rendészeti képzésre miknek kell megfelelni a felvételin?