Ne akarj megfelelni a pasiknak! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Ne akarj megfelelni a pasiknak!
Igen, a tolerancia egy kulcsszó itt.
Èn igy gondolom, Te úgy gondolod - és ettöl függetlenül még nagyszerü emberek vagyunk!
További jó fórumozást mindenkinek!
Üdv.: Kata
Nem is kell annak lenni:)
Néha csak úgy ráérez az ember...
Máskor meg igenis el kell mondani,hiszen nem is várhatjuk el,hogy a másik magától rájöjjön mindenre.
Arra írtam, hogy a férfi nem mutatja ki az érzelmeit, de a nőnek tudnia kell, mit érez. Ez egyik irányba se működik, bár néha b.szogatom a párom, hogy fejlessze a gondolatolvasási képességeit :D
Ha valami bajom van, mondom, ha nem is mindjárt, de legalább annyit, hogy izé van... Ilyenkor tudja, hogy előbb-utóbb kibököm, de addig se hiszi azt, hogy minden rózsaszín.
Pedig van olyan férfi,aki örül ha kitalálják a gondolatait,vágyait:)
Nem csak a nők ilyenek...
mi.zuuuuuuuuuu!
Miről maradtál le!!!! :))))
Nem, a gond ott kezdődik, hogy a pasi nem őszinte a párjával, elvárja, hogy gondolatolvasó legyen.
Amúgy érzelmekről én is nehezen beszélek, de ha a párommal se tudnék minek lennénk együtt?
Ezt nagyon rosszul gondolod.
A férfiaknak ugyanúgy fájhatnak dolgok mint egy nőnek.
Sőt,sírhatnak is.
És nem kell szégyellniük magukat emiatt.
Ettől nem rosszabbak másoknál.
Hűha. :) Akkor a Nő csak egy lélektelen párt keres, akiről aztán panaszkodhat, hogy miért nincs lelke? Erre nem is gondoltam. Mély filozófiádnak köszönhetően életem új értelmet nyert. Köszönöm! :D
Persze régebben a nők nem tanulhattak, nem írhattak, nem gondolkodhattak. Cselédek voltak, megjegyzem ez nem jó. Aztán jött az emancipáció és szépen mindent megbosszul a nő a sokévi szolgaságért. Nemiségünk leginkább a testiségben mutatkozik meg, gondolatai és érzései mindkét félnek vannak.
Egy kicsit túlbonyolítottad a dolgot.
Szerintem jó,hogy vannak itt pasik,férfiak is az oldalon.
Ha már egyszer az oldal tulajdonosának nincs ellenvetése,akkor nem értem hogy másoknak miért van.
Tényleg fontos a férfiak lelke is,nemcsak a nőké.
Kedves Kata!
Ezek szerint Önnek sikeres élete van, s mivel kiváló feleség és anya, bizonyára ismeri az empátia fogalmát.:) Ám az ítélkezést elutasítom, csupán fricskaként felvázoltam a másik oldalt. Kérdem én, ez miért is baj? Amit Ön pimaszságnak nevez, ezzel is hangsúlyozva a kort, ami mint tudjuk állapot és nem érdem :) biztosíthatom hogy nem az.
Cinizmus inkább, egyfajta rákacsintás a dolgokra, hogy: „igen cicám, de nézzük csak az én szememmel”.
Kedves Lélek, nekem semmi bajom más meglátásaival, szeretem is őket. Vajon miért ne írhatnák ide be, mert nekem odalenn fityeg? Pont azért tudok írni, mert nem az kordinál, nem az csap arcon vérbőségben szenvedve, s nem úri kedvemből cserélek eszmét.
Mert ez cserekereskedelem ugye.:) Bevallom modorom lehet néha nyers, de úgy látom Önben hasonló az adalékanyag, de azt már nem tudjuk meg hogyha minket egy fazékba válogatnának mi fönne ki belőle! :D
De! (Gonosz mosoly!) XD
Az a nő aki nem akar a pasik lelkéhez érteni csak egyoldalú tudhat motiválni, és nem ismeri a fejlődés folyamatát. De az nem is nő, hanem csaj vagy lányka. Egy felnőtt nő, kellő önismerettel és rálátottsággal rendelkezik véleményem szerint. Ön felelőtlen kijelentéseket tesz nőtársai nevében, egyfajta diktátori skatulyázás szerint.
Állítólag a nő gondolkodik, a férfi meg az ösztönlény. Erre ez a kijelentés kisbegyed ujjából meg fricska. Gondoljuk csak át. Ha nem ragaszkodnánk bizonyítást kényszeresen keresve nemiségünk előjogaira, ha nem lenne testünk, csak lelkünk, akkor mi módon emelhetnénk a kapcsolatunkat. Ha fénylények lennénk, akkor nem lenni női-férfi megkülönböztetés hanem hamarabb megnyilvánulna egylényegiségünk. Demagógiában többet nem veszek részt, kérem ne ferdítse el azt amit közlök, ne lásson bele többet. Ha nem ért valamit nyugodtan kérdezzen! :)
Köszönöm a kéretlen tanácsot, cserébe annyit kérek Ön is szeresen engem ilyennek amilyen vagyok. :D Pusszantás!
További ajánlott fórumok:
- Kinek akarunk megfelelni valójában
- Ki hogyan tud megfelelni-anyaság, házasság, háztartás?
- Hatfelé szakadni, mindenkinek megfelelni?
- Welness hotelt keresnék, olyat ami két nőnemű lénynek megfelelne, szóval nem romantikus 7végére gondolok.
- A rokkantnyugdíjasoknak az új törvény szerint milyen pontoknak kell megfelelni?
- Rendészeti képzésre miknek kell megfelelni a felvételin?