Ne akarj megfelelni a pasiknak! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Ne akarj megfelelni a pasiknak!
Ez nem volt szép.
Amúgy nem lesz MissBabyka féltékeny a puszilkodás miatt?:-)
Ebben nem szabályzom, nehogy már én szabjam meg neki egyik másik luvnyának miket ír. Önálló személyiség!
igen én párom!
Biztosan kell neki új apuka:-))) gondolom jobb cserét csinálnál vele:-))
Röhejes és vicces, hogy nyomoznak utánnad már fórumokon, Életem asszem népszerű vagy!:-)
Nem tudom ki lehet,de valószínű hogy egy újraregisztrált valaki.
Szerintem ne törődj vele.
Nem érdemes emiatt bosszankodni.
Van az a pasi, aki kinyit, felnyit, megnyit, elvarázsol, boldoggá tesz. Megért, szeret, veled van, támogat, és nem adja fel. Lehet, hogy nehéz lesz, de végigcsinálja, mert tudja, hogy semmit sem adnak könnyen. Higgy benne, és megkapod. Akard, várd, és jönni fog. De ha jön, ne sétálj el mellette. Vedd észre, és vigyázz rá. Szeresd, de ne fojtsd meg a szereteteddel. Adj meg neki mindent, törődj vele, de hagyd meg a szabadságát. Élvezd, hogy van, hogy segít, hogy támogat, de ne vedd magától értetődőnek, hogy ott van. Becsüld meg.
Oravecz Nóra
Én is szeretem tudni,kivel állok szemben.
Szerintem ha valaki kezd fontos lenni,azt az embert nem fogom elutasítani,mert tudni szeretné,hogy mikor mit csinálok.
Csak akkor nem mondok el mindent,ha nem érzem őt fontosnak,ha nem bízom benne,ha kétségeim vannak.
De akkor meg nem hitegetem.
Van egy távolabbi kollegám, igen elönytelen külsövel, nehézkes stílussal.
Meg is sajnáltam rendesen, milyen magányos lehet, csak a munka, mindig csak a munka, mos, föz egyedül.. micsoda hös.
Aztán kicsit utánamentem, kiderült, hetente cserélgeti a csajokat.Ùjabb és ujabb csajokat dumál meg már évek óta, pedig ráadásul még csendes, abszolút visszahúzódó tipus.
Szembesítettem. "A férfiak poligámok, nem tudtad?"
Valaki irta korábban,hogy ö mindig visszahzódik, mindig megvárja, amig a férfi kezdeményez,
a "nyomulást" nagyon illetlennek tartja egy nö részéröl.
Èn ezt a higgadtságot irigylem, de én sose tudtam betartani. Akartam tudni, kivel van dolgom, mielött tulságosan belebonyolódnék..
Váratlanul felhivtam, esetleg felugrottam hozzá..
Lehet hogy, nem túl nöies dolog... de hasznos.
Elég régóta itt vagyok ahhoz,hogy láttam már amikor valakiről kiderült,a sokadik nicknevével írogat.:)
Van itt olyan is,akit sajnálok.Legalábbis ha az igazat írja magáról /?/.
Nem hiszem el,hogy egy férfi ne tudna legalább egy nőt megkapni.Önbizalom,és a legrondább pasi is megkaphat egy szuper nőt:)
Ha eleve úgy áll hozzá: hát ez úgysem sikerül,egyszer próbáltam de nem volt jó akkor már feladom,az ilyet sajnálom.
szia!itt mindenkinek egyforma joga van velemenyt mmondani,leirni,naplot nyitni olvasni.bongeszni itt........minket noket is erdekelnek ferfi temak,es vannak kozos temak is/pl sex,kompjuter...../nem ertem miert kell palcat torni a ferfiak felettinkabb orulni kellene,hogy sokan kivancsiak rank nokre,mi erdekel minket,mi a velemenyunk dolgokrol........es nem ertek azzal sem egyet,hogy minden pasi egyforma.eletem folyaman en ugy tapasztaltam,hogy a ferfiak sokkal jobb baratok noknek,mint no egy masik nonek,most nem akarok kiterni miert gondolom ezt igy,mert nem akarok tul hosszu lenni.
fiuk,ferfiak!gyertek csak a hoxara mindenkit szeretettel varunk es fogadunk!
További ajánlott fórumok:
- Kinek akarunk megfelelni valójában
- Ki hogyan tud megfelelni-anyaság, házasság, háztartás?
- Hatfelé szakadni, mindenkinek megfelelni?
- Welness hotelt keresnék, olyat ami két nőnemű lénynek megfelelne, szóval nem romantikus 7végére gondolok.
- A rokkantnyugdíjasoknak az új törvény szerint milyen pontoknak kell megfelelni?
- Rendészeti képzésre miknek kell megfelelni a felvételin?