Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Ne akarj megfelelni a pasiknak! fórum

Ne akarj megfelelni a pasiknak! (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Ne akarj megfelelni a pasiknak!

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
574. pandoracic (válaszként erre: 573. - B74f6e5cdd)
2013. jan. 26. 22:29
:-)
573. b74f6e5cdd (válaszként erre: 526. - Pandoracic)
2013. jan. 26. 22:21
Köszi!
572. 130454e42d (válaszként erre: 571. - B1303d4229)
2013. jan. 26. 18:28
Nincs és.
571. b1303d4229 (válaszként erre: 569. - 130454e42d)
2013. jan. 26. 18:27
És?
570. 388b941089 (válaszként erre: 567. - Mikiller)
2013. jan. 26. 16:34
:D
569. 130454e42d (válaszként erre: 568. - B1303d4229)
2013. jan. 26. 16:26
Én inkább olyan pasit kerestem akinek megfelelek úgy ahogy vagyok.
2013. jan. 26. 16:02
Nem is akarok,de a nőknek azért mégis azt tanácsolnám:-)
2013. jan. 26. 15:52
Inkább a diplomás agyhalott anyukája.. :P
566. mikiller (válaszként erre: 565. - D41005143d)
2013. jan. 26. 15:51
Előbb utóbb diplomás leszek én is szóval nem vagyok elszállva a diplomás nőktől, meg senkitől sem, lévén sokt mozgok diplomás emberek között, sőőőt a barátaim anno az egyetemen szaktársaim voltak, csak ők nem voltak olyan lusták mint én, francia bölcsész volt az exem is, de inkább egy érettségizett/szakmunkás értelmes nőt, mint egy diplomás agyhalottat legközelebb, ilyen már volt, elég is volt:) Az meg nem biztos hogy a diplomás csajok hajtanak a lóvéra.. :)
565. d41005143d (válaszként erre: 563. - Mikiller)
2013. jan. 26. 14:02
egyetertek veled,a penz csak ugy jott fel temanak,hogy emlitetted,hogy a csajok kozott voltak diplomasok is......napjainkban nem konnyu megtalani a parunkat ,es sok mindenen "atmegy" az ember,kitapasztal dolgokat.nalam mar az elso randin eldolt,hogy a pasi szimpi nekem .ha nem mehet,nalam ugy nem mukodik,hogy majd megkedvelem ,a szimpatianak ott kell lenni mindjart a legelejen,ha meg vki csak kihasznalni akar.....jaj annak.
2013. jan. 26. 13:44
Jah, most már hamar kiszúrom ha csak szórakoznak velem.. és utána én is ugyan ezt csinálom, csak ők ezt nem veszik észre mert.... :D Legalább nem unatkozok addig sem amíg találok egy !!!NŐT!!!, mert azért ilyen is van még a világon pár.. egyenlőre még en sem találtam meg, de meg fogom.. ez biztos.. addig meg jókat vigyorgok ezeken a kis...
563. mikiller (válaszként erre: 562. - D41005143d)
2013. jan. 26. 13:41

Éredekes, amit leírtam abban egy szóval sem említettem a pénzt, te mégis erre asszociáltál:D..

A dolgok meg már megfordultak, és aki pasi akar maradni, pasiként gondolkozik, az már hátránnyal indul.. az nem kell.. hozzáteszem, attól hogy valaki házas, meg van családja, nem biztos hogy pénze van.. csak hát ugye el lehet valakitől szedni és az mekkora már.... :P

Letojom kinek milye van, lévén egy kapcsolatban az a lényeg, mivel elvileg ott közösen kell felépíteni valamit (igen, nem csak anyagilag), az a csaj aki nálam a készbe akar beleülni, nos az üljön bele valaki máséba ( :P ), pénzért prostit lehet találni eleget ha csak erről szól a dolog nem?? :P Bár állítólag belőlük lesz a legjobb menyasszony, de én ezt kihagynám....

562. d41005143d (válaszként erre: 561. - Mikiller)
2013. jan. 26. 13:15
hiszem minden szavadat,mert fiam is ugyanezeket a dolgokat meseli a csajokrol.plusz itt meg el is varjak,hogy a pasi fozzon.szolgalja ki a not......ugy latszik mar megforduloban vannak a dolgok.nagyon ugy tunik ,mint ahogy irod is,hogy a csajok csak szorakoznak veled.a veletlen folyaman nekem is volt reszem kulombozo kapcsolatokban kezdve a csoro pasitol a nagyon gazdagid/ekkor nekem is volt boven penzem tehat nem a penzre utaztam,s tudod sajat magamon rajottem,hogy a penz nem minden pedig olyan dolgokban volt reszem,olyan helyeken fordultam meg vele,,,,sokan irigyeltek is,de csak en tudtam milyen fosveny is valoban ez az ember.kulfoldon eltunk/nem ahol most elek/es hazament nelkulem szabira.hiaba mondtam neki fizetem az en utazasomat,mert o azt mondta szoszerint,hogy-"nem tudom elfogadni anyagilag"-persze ez nem volt igaz...nos visszajott es ott hagytam.kesobb fut-fat igert,hogy menjek vissza hozza......akinek a penz fontosabb,mint a parja....ott nekem nincs keresnivalom.jelenlegi paromnak mondtam indulasnak ne mond meg mid van,mert nem erdekel,engem csak a szemelyed erdekel,hogy szeress,megbecsulj,megertsel......barholis szoban kerult ez a penz kerdes,hogy mi a legfontosabb egy ember eleteben a legtobb ember erdekes modon a penzt mondta,s en visszaszoktam kerdezni biztos vagy ebben?nem az egeszegnek kellene elsonek lenni?csak neztek ram es melyen hallgattak......az en mottom-'SZERETNI ES SZERETVE LENNI-nincs ennel szeb erzes a vilagon.s a nevem/becenevem/is elarulja a szemelyisegemet,imadok mosolyogni,nevetni,igazi optimista vagyok.bocsi,hogy ennyire hosszura sikeredett a mondokam talan nem haragszol meg ram.
2013. jan. 26. 12:58

Ja ha nem jött volna át:

Imádom a nőket, értük epedezek (persze azért reális keretek között) :D, még így is, pedig látom mi folyik körülöttem, érthető módon a saját fajtámat nagy ívben letojom, kivétel ez alól a sok sok ismerősöm, haverom, barátom, akik velem kb. egy idősek, és egyedül vannak és bizony szenvednek (még ha nem is mondják, látom rajtuk, elég jó megfigyelő vagyok), miközben a nők szórakoznak velük (velünk). Igen, van köztük diplomás is nem is egy, jó állással, jó fizetéssel, emberileg meg mondjuk úgy bőőőőven a mai átlag felett jár.

Jah van nő haverom is, nem túl sok de van, van akivel többet szerettem volna, de ez lett, meg van a hugom is, akivel sokat beszélgettem, beszélgetek és elég sokmindent megoszt velem.. Nem mellesleg meg imádom is..:P

Saját példa:

Én pl. a szexet is akkor tudom élvezni igazán, ha a partnerem is, és ezért állandóan odafigyelek rá (mikor van kire persze :D ) és rosszul érzem magam ha nem sikerül örömet okoznom neki, én pl. kérdezek is hogy mit és hogyan szeret.. És nem kellett egy férfimagazint sem elolvasni érte, meg női lapot sem..

560. d41005143d (válaszként erre: 532. - 3670a9eb0a)
2013. jan. 26. 12:45
kedves simon!egyentalan nem bantam,hogy hosszan valaszoltal nekem.elarulom en mindig is fiuparti voltam/lehet a csajok most megharagszanak ram ezert/,de oszintem vallom ezt.ok megertobbek,s nem irigyek,mint a nok.miota 2 baratnomben csalodtam/20 es 15 ev utan/ azota csak ferfiabaratom volt,erdekes bennuk nem csalodtam sot.......tudnek errol irni bovebben,de nem akarlak untatni vele.ha ferfitemanal tartunk en "kikepzett autoszerelo"vagyok,na mondjuk ez veletlenul lett igy,mert volt ferjem szakmaja ez volt.erdekes amit irsz az iskolai helyzetrol,mert azt hittem,hogy ez csak itt van igy/sydneyben elek/.itt megcsak a szulo meg sem fenyitheti a sajat gyereket,mert a gyereke feljelentheti a rendorsegen.tiszteletet egy tanarnak megadni.....nem divat itt sem sajnos.volt korabban egy tanar baratom/udvarlom/,de mindig stresszes volt es elkezdett inni,ezert elhagytam.emberileg megertem,hogy szenved,mert nehezen kezelheto nemelyik gyerek,de az ital nem megoldas a problemakra.meg vmi parkapcsolati kerdesekkel kapcsolatban meg szerintem nagyonis jo,hogy ferfiak is vannak itt es kifejtik a velemenyuket.ha nem titok bpesten tanitasz?udv.napsugar
2013. jan. 26. 12:41

Kb. én is írhatnék hasonló cikket az ellenkező nemrő /szinte csak rossz tapasztalatom van, kevés a jó/, de nem fogok, mert teljesen összefoglaltad az én gondolataimat is, csak ki kell cserélni a nemeket, és kész is van amit én írnék.

Szerintem mi kicsit nehezebb helyzetben vagyunk, mint ti, mert minekünk sokszor lehetőségünk sincs megtapasztalni azt ami miatt ti szenvedtek :).. Én soha nem a tökéletes nőket kerestem (látnátok pár nőt akikkel összebújtam, vagy kapcsolatot szerettem volna, vagy fél évig szenvedtem mellette, bár ő is, de ezt nagyrészt magának köszönheti), és még így is néha meglep az hogy egyes nők milyen igényeket támasztanak valünk szemben ahhoz képest, amit nyújtani tudnak (és vissza is persze, de ezt már leírtad)..

Hagyjuk őket békén, csak akkor akarjunk velük lenni mikor ők akarják, különben kopjunk le, mert ők független nők, szó nélkül halgassuk ahogy a másik pasikat dícsérik, nyugodtan nézzük el ahogy másokkal flörtölnek, de mikor ezért nagy ívben elkerüljük őket, mert hát olyan nem kell aki mindenkit akar egyszerre /nem mártogatok, van gyomrom, meg ami sokaknak nincs, önbecsülésem és gerincem, sorry, akkor teljesen megsértődnek, nem értik mi is van, hisz előtte közeledtünk mi is (jelenleg munkahelyemen szinte csak nők között melózom, azért az elmúlt 10 hónapban, mióta itt vagyok, volt felém próbálkozásféle /én nem vagyok az a teperős fajta, de azért én is "próbálkoztam", bár az hogy odamegy az ember beszélgetni egy neki tetsző nőhöz, többször mint indokolná a dolog hogy egyálalán érezze hogy van-e esélye, no nem tudom hogy ez próbálkozásnak számít-e, de nálunk a fiatal (huszonéves mint én) és középkorú nőknél a nős, vagy komoly kapcsolatban lévő pasiknak van esélyük, ezekre hajtanak, az a cél hogy ők "győzzenek", elszedjék a párjuktól a hapsikat, mi független, fiatal, karrierjük elején (bár ez kevés lenne karriernek, mások a célok) járó srácok le is vagyunk ejtve, tudom, mert több srácot is ismerek, mind egyedül van mint én, kevés az akinek van valakije és nem CSAK mi tehetünk róla/, csak hát kiderült hogy némelyik nem csak felém, hanem mindenki felé próbálkozott akinek az van a lába között ami nekem).

Szóval okés, szemetek vagyunk, gonoszak vagyunk, nem kell minket levenni a lábunkról, kiszolgálni meg főleg nem kell, ezt pl. én nem is várom el, de akkor mi kell?? Papucs?? :D Lehetőleg olyan akit el lehet szedni mástól?? :D Vagy aki mellett még lehet tartani másikakat titokban? Tudjátok, vanak azért még pasik akik ezt nem tűrik el :).

Mint mondtam, szinte csak nők között melózom, napi 8 órát, hallom őket, és én figyelek is, mivel érdekel, meg látom őket, mivel nézek is..

Én ha nektek nem kell megfeleni a párotoknak, akkor mi mi a fenének akarjunk nektek megfelelni??

Ja a másik dolog, lehet nem azokat a cicafiúkat kell célpontnak kijelölni, akik a bulin, szexen, meg a pián kívül másra nem tudnak fókuszálni. A közhiedelemmel ellentétben nekik inkább hozzátok van közük (kinézet, stb., tudjátok ami ma divat), más felszereléssel a lábuk között..ha barátnőt kerestek, arra pont alkalmasak..

Meg ne feledjétek, mindenkinél van jobb, és lehet is találni, a kérdés az, hogy kell-e keresni, van-e rá ok..:)

558. 6eecdee63d (válaszként erre: 556. - C716dc4eab)
2013. jan. 26. 12:39
hát szurjon,de sajnos itt csak minket férfiakat lehet szidni alázni,pedig szerintem,nem bántottam meg senkit,és normálisan el tudok beszélgetni nökkel,csak vannak akik kicsit jobban beleélik magukat a forumban és azt hiszik megszabhatnak bmit is!!persze a moderátol stopol,befejezem,de ezen tul igyekszem magam jobban megvédeni szebb körül irással!!
2013. jan. 26. 12:26
Nézd , ha veled valaki nem szivózik nem kell a magas cén kezdeni, mivel bántottak meg hogy ennyire ... nem vetted elő a jobbik modorod???
2013. jan. 26. 12:24
Hát látom a módinak is szemet szúrt a stílusod....
555. 6eecdee63d (válaszként erre: 554. - C716dc4eab)
2013. jan. 26. 12:24
Elöször vagyok kedves és doki vagyok tényleg,és nem egy szokványos doki!!szidj nyugodtan,mert csak növök mint pinokkio,csak nem az orrom!!
554. c716dc4eab (válaszként erre: 552. - 6eecdee63d)
2013. jan. 26. 12:22
Azzal nincs baj , de hogy te nem először vagy hoxán az fix.De komolyan ha a csunya kifejezéseket nem hanyagolod megmutatják hol a kijárat, ezt tartsd észben, 83-as vagy azért nem vagy gyerek, de hogy doki nem vagy az biztos:)))))))
553. 6eecdee63d (válaszként erre: 552. - 6eecdee63d)
2013. jan. 26. 12:21
:DDDD
552. 6eecdee63d (válaszként erre: 551. - C716dc4eab)
2013. jan. 26. 12:20
persze,hiszek neked!!:DDDe ha kicsit bele olvasnál jobban nem én kezdtem a vitát!!dehát légy csak elvakult!!és szeretem ha szép szavakkal dicsérnek,mert nö töle a ....
551. c716dc4eab (válaszként erre: 550. - 6eecdee63d)
2013. jan. 26. 12:18
Most olvasom a hsz eid, olvasd el az oldal tulajának 431-es hsz ét, gyanítom hamar törlére kerülsz ezzel a stílussal hamar kínt leszel innen. Nem jövök rá mi a fene bajod van az itteni fórumozókkal.De döbbenetesen bunkó a stílusod, ez a ny ki és egyebek.Tanulhatnál némi jó modort.
550. 6eecdee63d (válaszként erre: 549. - C716dc4eab)
2013. jan. 26. 12:12

köszönöm szépen!!ez igazán kedves töled!!:DDD

Remélem fogsz még ilyen szépet irni mert szeretem ha dicsérnek!!! :PPPP

549. c716dc4eab (válaszként erre: 443. - 6eecdee63d)
2013. jan. 26. 12:11
Hát komám rajtad fát lehet vágni akkora tuskó vagy:))))))))))))))
548. acuko (válaszként erre: 545. - 130454e42d)
2013. jan. 26. 11:53
Teljesen egyet értek. Nem kellett volna félre magyarázni a cikket már az elején. Értelmezni kellett volna, de sokan nem ezt tették. Mások meg rákapcsoltak úgy, hogy nem is olvasták el és nem is értelmezték rendesen.
547. acuko (válaszként erre: 537. - 83dc93957b)
2013. jan. 26. 11:51
Szerintem, akinek nem inge, ne vegye magára. Nem általáűnosságban a férfiakról szólt, és nem azt irta, hogy minden pasi olyan. Azokról irta, olyanokról, akik úgy viselkednek a nőkkel, ahogy. Tudod. Ez nem azt jelenti, hogy te is olyan lennél, vagy a másik, vagy a harmadik. De tény, hogy sok olyan van.
546. 83dc93957b (válaszként erre: 544. - 6eecdee63d)
2013. jan. 26. 09:39
Én még stop táblát sem kaptam, csak kirúgtak. Lényeg az, hogy nincs kettős mérce.
545. 130454e42d (válaszként erre: 542. - 83dc93957b)
2013. jan. 26. 09:38

A cikknek annyiban van igaza, hogy ne mutass mást, mint amilyen vagy azért, mert úgy gondolod a pasi azt várja. Add önmagad, így találhatod meg azt a pasit akinek tényleg te kellesz. Ha megjátszod magad hosszú távon nem leszel boldog. Viszont ez nem csak a nőkre hanem a férfiakra is igaz.

A cikk bénán van megírva, nekem ez vele a bajom.

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook