Ne akarj megfelelni a pasiknak! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Ne akarj megfelelni a pasiknak!
Éredekes, amit leírtam abban egy szóval sem említettem a pénzt, te mégis erre asszociáltál:D..
A dolgok meg már megfordultak, és aki pasi akar maradni, pasiként gondolkozik, az már hátránnyal indul.. az nem kell.. hozzáteszem, attól hogy valaki házas, meg van családja, nem biztos hogy pénze van.. csak hát ugye el lehet valakitől szedni és az mekkora már.... :P
Letojom kinek milye van, lévén egy kapcsolatban az a lényeg, mivel elvileg ott közösen kell felépíteni valamit (igen, nem csak anyagilag), az a csaj aki nálam a készbe akar beleülni, nos az üljön bele valaki máséba ( :P ), pénzért prostit lehet találni eleget ha csak erről szól a dolog nem?? :P Bár állítólag belőlük lesz a legjobb menyasszony, de én ezt kihagynám....
Ja ha nem jött volna át:
Imádom a nőket, értük epedezek (persze azért reális keretek között) :D, még így is, pedig látom mi folyik körülöttem, érthető módon a saját fajtámat nagy ívben letojom, kivétel ez alól a sok sok ismerősöm, haverom, barátom, akik velem kb. egy idősek, és egyedül vannak és bizony szenvednek (még ha nem is mondják, látom rajtuk, elég jó megfigyelő vagyok), miközben a nők szórakoznak velük (velünk). Igen, van köztük diplomás is nem is egy, jó állással, jó fizetéssel, emberileg meg mondjuk úgy bőőőőven a mai átlag felett jár.
Jah van nő haverom is, nem túl sok de van, van akivel többet szerettem volna, de ez lett, meg van a hugom is, akivel sokat beszélgettem, beszélgetek és elég sokmindent megoszt velem.. Nem mellesleg meg imádom is..:P
Saját példa:
Én pl. a szexet is akkor tudom élvezni igazán, ha a partnerem is, és ezért állandóan odafigyelek rá (mikor van kire persze :D ) és rosszul érzem magam ha nem sikerül örömet okoznom neki, én pl. kérdezek is hogy mit és hogyan szeret.. És nem kellett egy férfimagazint sem elolvasni érte, meg női lapot sem..
Kb. én is írhatnék hasonló cikket az ellenkező nemrő /szinte csak rossz tapasztalatom van, kevés a jó/, de nem fogok, mert teljesen összefoglaltad az én gondolataimat is, csak ki kell cserélni a nemeket, és kész is van amit én írnék.
Szerintem mi kicsit nehezebb helyzetben vagyunk, mint ti, mert minekünk sokszor lehetőségünk sincs megtapasztalni azt ami miatt ti szenvedtek :).. Én soha nem a tökéletes nőket kerestem (látnátok pár nőt akikkel összebújtam, vagy kapcsolatot szerettem volna, vagy fél évig szenvedtem mellette, bár ő is, de ezt nagyrészt magának köszönheti), és még így is néha meglep az hogy egyes nők milyen igényeket támasztanak valünk szemben ahhoz képest, amit nyújtani tudnak (és vissza is persze, de ezt már leírtad)..
Hagyjuk őket békén, csak akkor akarjunk velük lenni mikor ők akarják, különben kopjunk le, mert ők független nők, szó nélkül halgassuk ahogy a másik pasikat dícsérik, nyugodtan nézzük el ahogy másokkal flörtölnek, de mikor ezért nagy ívben elkerüljük őket, mert hát olyan nem kell aki mindenkit akar egyszerre /nem mártogatok, van gyomrom, meg ami sokaknak nincs, önbecsülésem és gerincem, sorry, akkor teljesen megsértődnek, nem értik mi is van, hisz előtte közeledtünk mi is (jelenleg munkahelyemen szinte csak nők között melózom, azért az elmúlt 10 hónapban, mióta itt vagyok, volt felém próbálkozásféle /én nem vagyok az a teperős fajta, de azért én is "próbálkoztam", bár az hogy odamegy az ember beszélgetni egy neki tetsző nőhöz, többször mint indokolná a dolog hogy egyálalán érezze hogy van-e esélye, no nem tudom hogy ez próbálkozásnak számít-e, de nálunk a fiatal (huszonéves mint én) és középkorú nőknél a nős, vagy komoly kapcsolatban lévő pasiknak van esélyük, ezekre hajtanak, az a cél hogy ők "győzzenek", elszedjék a párjuktól a hapsikat, mi független, fiatal, karrierjük elején (bár ez kevés lenne karriernek, mások a célok) járó srácok le is vagyunk ejtve, tudom, mert több srácot is ismerek, mind egyedül van mint én, kevés az akinek van valakije és nem CSAK mi tehetünk róla/, csak hát kiderült hogy némelyik nem csak felém, hanem mindenki felé próbálkozott akinek az van a lába között ami nekem).
Szóval okés, szemetek vagyunk, gonoszak vagyunk, nem kell minket levenni a lábunkról, kiszolgálni meg főleg nem kell, ezt pl. én nem is várom el, de akkor mi kell?? Papucs?? :D Lehetőleg olyan akit el lehet szedni mástól?? :D Vagy aki mellett még lehet tartani másikakat titokban? Tudjátok, vanak azért még pasik akik ezt nem tűrik el :).
Mint mondtam, szinte csak nők között melózom, napi 8 órát, hallom őket, és én figyelek is, mivel érdekel, meg látom őket, mivel nézek is..
Én ha nektek nem kell megfeleni a párotoknak, akkor mi mi a fenének akarjunk nektek megfelelni??
Ja a másik dolog, lehet nem azokat a cicafiúkat kell célpontnak kijelölni, akik a bulin, szexen, meg a pián kívül másra nem tudnak fókuszálni. A közhiedelemmel ellentétben nekik inkább hozzátok van közük (kinézet, stb., tudjátok ami ma divat), más felszereléssel a lábuk között..ha barátnőt kerestek, arra pont alkalmasak..
Meg ne feledjétek, mindenkinél van jobb, és lehet is találni, a kérdés az, hogy kell-e keresni, van-e rá ok..:)
köszönöm szépen!!ez igazán kedves töled!!:DDD
Remélem fogsz még ilyen szépet irni mert szeretem ha dicsérnek!!! :PPPP
A cikknek annyiban van igaza, hogy ne mutass mást, mint amilyen vagy azért, mert úgy gondolod a pasi azt várja. Add önmagad, így találhatod meg azt a pasit akinek tényleg te kellesz. Ha megjátszod magad hosszú távon nem leszel boldog. Viszont ez nem csak a nőkre hanem a férfiakra is igaz.
A cikk bénán van megírva, nekem ez vele a bajom.
További ajánlott fórumok:
- Kinek akarunk megfelelni valójában
- Ki hogyan tud megfelelni-anyaság, házasság, háztartás?
- Hatfelé szakadni, mindenkinek megfelelni?
- Welness hotelt keresnék, olyat ami két nőnemű lénynek megfelelne, szóval nem romantikus 7végére gondolok.
- A rokkantnyugdíjasoknak az új törvény szerint milyen pontoknak kell megfelelni?
- Rendészeti képzésre miknek kell megfelelni a felvételin?