Naptár készítés (beszélgetés)
Ott is lehet, de szerintem nem csak a nyomtatás fontos. Bár egy kreatív, ügyes személy biztos szépet tud word-ben is, de azért nem árt egy komolyabb program.
De van egyszerűbb, online naptár készítő oldal. Én már többet csináltam itt:
Profi dizájn, profi kivitelezés. Igaz, nem annyira olcsó, mint az otthoni kivitelezés... de legalább jóval szebb :)
Szerintem simán word -ben is lehet csinálni ilyet, aztán kinyomtatni valahol jó minőségben.
Pl. itt írják hogy hogyan:
Ott még tintasugaras sem volt :(
De most akkor szerintetek ennyire gáz lenne a sima papírra nyomtatni?
nekem is most a modul6- van előzőleg a micro...-nak volt fenn a nagyobb verziójában alapból.Sajna újra kellett telepíteni és nem az lett felrakva.Az nagyon tuti volt.Mi ajándékba adtuk és nagyon tetszett mindenkinek.
a4-es fotópapírra nyomtasd és ha vége az évnek (jövőre) kivágod és elteheted a képeket,mint fénykép.
Molykának és Mannának, mert velük beszéltük, de természetesen mindenkinek:
Persze ez csak egy kis egyszerű program, elég butácska, de ezzel is jó dolgokat lehet kihozni egy kis kreatívsággal és egy jó nyomtatóval.
És mennyibe kerül a naptárspirálozás?
köszi neked is a tippet:)
én is wordben csináltam, innen leszedetma névnapokat is, föléjük képek kerültek.
utána pdf-be konvertáltam és elvittem nyomtatni A3-as méretben, illetve fűzetni.
én nem ismerek egyet sem, de hogy hasznodra váljak: www.szoftverbazis.hu
itt biztosan fogsz hozzá találni ;)
remélem, tudtam segíteni
Sziasztok!
Engem is érdekelne a naptárkészítés. Magam szeretném kinyomtatni is. Tudtok ingyenes programot az elkészítéshez?
Amikor hazilag nyomtattam, akkor matt vagy fenyes fotopapirra kerult, 180-250 g vastagsagura.
Ha van nyomtatod, akkor szerintem siman lehet nyomtatni :). Hogy a neten keszitettekre gondolsz-e, azt sosem probaltam, de valoszinuleg lehet nyomtatni, hisz a lenyeg az lenne, hogy ki is tudd nyomtatni :).
Ha elviszed a file-okat nyomtattatni fenymasolo szalonba, akkor ott esetleg ajanlanak valamit, amire nyomtathato, tobbnyire matt vagy felmatt papirt, ugyanis a legtobb helyen maga a nyomat lezer technologiaval keszul viaszos vagy olajos megoldassal fixalva igy a nyomat lesz felfenyes vagy fenyes. De altalaban ilyen helyeken is eldontheted, hogy 160, 200, 220, 250 g-os papirra nyomtassak-e.
A gyari lemezen rajta kell lennie, ha meg "ingyenes" valtozat, akkor nem csodalkozom, hogy nincs rajta...
Vagy, aki feltelepitette a gepedre, tole kell megkerdezni hol is van az a resze a Publishernek...