Nagyzolás ha valakinek bejárónője van? (beszélgetés)
nem.
Rengeteg helyzetben a házapárnak a rengeteg munka miatt nincs ideje erre.
ha megtehetném, én is fizetnék valakit, hogy keresgélje a koszos zoknikat:)
Szerintem nem nagyzolás. Én is gondolkodtam rajta, hogy szülés után egy-két alkalommal fogok hívni, amíg nem bírom egyedül. Van egy férfi kollegám és egyedül él. Heti egyszer megy hozzá. Nagyon tiszta és rendes a lakása.
Én nem szeretek takarítani. Így ha tehetném én is fogadnék. Sütni, főzni imádok. Szakácsot soha nem fogadnék.
Nem nagyzolás. ha megengedheti magának valaki, akkor miért ne lehetne bejárónője?
De azt bunkóságnak tartom, amikor esetleg szerényebb körülmények között élő emberek előtt ezzel felvág, megjátssza magát. Mega bejárónője háta mögött nem ebszél szépen róla, szemébe meg mézesmázos!
És szerintem a bejárónőt is tisztelni kell !
Valamilyen szinten mégiscsak bizalmi dolgokat lát el körülöttünk, megérdemli a tiszteletet!
Ha anyagilag tehetném, én is élnék a lehetőséggel.
Szerintem nem nagyzolás. Ha valaki megengedheti magának, miért ne?
Nekem is van dadám és egyben bejárónőm, kaját, jó fizetést, stb., mindent megkap tőllünk. Megbizható,és becsületes.
Imádja a kisfiam, igazi bevállt családtag már egy kerek éve.
A házimunkát fölös időpocsékolásnak tartom.Valaki megteheti hagyja a piszkos munkát másra és fizessen.Inkább foglalkozom olyasmivel amiben öröm lelem főleg ha jól keresek vele.
A minden áron erőn felüli magamutogatást nevezném inkább nagyzolásnak.Nincs rá keret de ha megfeszülök is megmutatom...hogy..nekem is csakazért is....
Nem,sőt!
Néha ha időzavarban vagyok,nekem is jól jönne.
További ajánlott fórumok:
- Pajzsmirigyműtét előtt állok; volt valakinek ilyen problémája mostanában?
- Veszprémi kórház szülészetéről van valakinek véleménye, tapasztalata?
- Van valakinek kéz és lábápolás, műkörömépítés kidolgozott tétele?
- Van kedve valakinek hétfőtől elkezdeni a 90 napos diétát?
- Epeműtét után van valakinek panasza: Hasmenés? Hányás? Görcs? Ha igen mivel előzitek meg?
- Volt már valakinek Bartholin mirigy gyulladása?Milyen tünetei voltak?