Nagyzolás ha valakinek bejárónője van? (beszélgetés)
kiváncsi lennék, hogy otthon mennyit fizetnek ezért...ha nem baj?
Én kinnt élek az USA-ban és 4 éve ezt csinálom, kb 23 házam van....
csak kiváncsiság...
Lehet priviben is válaszolni;)
Köszi
Én úgy gondolom, hogyha valaki megengedheti magának azt, hogy bejárónőt fogadjon, akkor tegye meg. Annyi mindennel el lehet tölteni az időt.
Én nem tartom magam lustának, a lakás soha nem úszik a koszban, DE folgozom, mellette egyetemre járok, főzök, mosok, vasalok, és most untam meg, hogy a két hétvégi napból egy takarítással teljen el. Eleinte nagyon nem akartam, hogy bárki helyettem takarítson, de beláttam, hogy nekem ez így sokkal kényelmesebb lesz.
Ha mindenkinek elmondja, hogy van ideje egesz nap a szaunaban, szolariumban, fitneszteremben, szepsegszalonban, plazaban, baratnokkel tolteni az idot, mert az ember ugyis annyi penzt keres, hogy hirtelen nem tudja melyik bundat vegye, meg vagy ki legyen az aktualis bejaronoje, mert az elozot epp most rugta ki, mert az ember tett egy megjegyzest, hogy "kedves ez a lany"...
Igen. Talan egy kicsit nagyzolas...
(bocsi mindenkinek, de ezt szo szerint vegighallgattam...)
Szurd le a tanulsagot: egy unatkozo urino vagy, es tessek a kotelruhat minnel tobbet hasznalni, nem elajandekozni, milyen dolog az igy pazarolni, valamit is a karitasznak adni.
Mi az, hogy valaki is segit? tessek a koszba fulladni, ha mas nincs, ejszaka alvas helyett takaritani! Nehogy mar valaki is merjen mashogy gondolkodni, mint a nagy magyar atlag!
Komolyan igy kellene?
Nekem nincs gyerekem,és ráadásul albérletben lakom. Nincs kosz,mert mindent megcsinálok,de amikor nincs kedvem hozzá,akkor van egy ismerősöm aki megcsinálja.
Fújjjjj...de disznó vagyok. Mellesleg az én koktélruháimból egy kétszemélyes sátrat is varrhatna magának..... :))))
Mellesleg Kathy is dolgozik,méghozzá keményen. Csak több esze van,és ezért tart egy segítséget,hogy amikor meló után hazamegy,akkor legyen ideje egy kicsit a gyerekével is foglakozni. Meg a férjével.
Ja,és ahol én élek,ott nagyon nem díjjazzuk az ilyen koktélruhás szöveget.....
Ne gyertek már ezzel az ahol en elek szöveggel..
Ahol én élek,nem ez a legtermészetesebb,már bánom hogy egyáltalán beléptem ide..ez nem az a hely ahol én élek..
Nagyon sajnálom hogy a mondanivalóm magvát nem értettétek meg.
Akinek nem inge,nem veszi magára..
Ami az irigységet illeti.életemben egyszer voltam irigy,akkor sem bejárónőre,hanem egy fütyülős kulcstartóra...mert a kulcsaimat mindig elhagyom:)
Gondoltam,lesz vízhangja vésetemnek..de így a jó,ahány ember,annyi nézet,és vélemény..nem vagyunk egyformák.
Ez az én véleményem,az a tiétek.
Nem írtam arról,hogy én lenézem a bejárónői munkát..épp ellenkezőleg,ha elolvasod figyelmesen,láthatod.
Ami a túlterheltséget illeti,ha megnézed mikor van időm elmés gondolataimat szavakba önteni,talán van némi elképzeléseb arról,mikor,és mennyit pihenek.Ez nem panasz,és nem sírás,hanem tény.
Nem hiszem, hogy ebben lekezeles van. Ahol elek ez termeszetes, anyukak is dolgoznak, minden nap jon a bejaro holgyike a szomszedokhoz, rendbe tartjak a lakast, mindket fel jol jar.
En itthon vagyok, szegyellnem ha segitsegre lenne szuksegem. Viszont magamat ismerve, kesobb sem fogok segitseget igenybe venni, nem tudnam azt mondani valakinek, hogy a piszkomat takaritsa el, ugy ereznem megalazom altala, de ettol meg ez nem rossz dolog, en vagyok a rendszerbol kilogo.
Kathynek igaza van, van aki ebben is jo, vagy kevesbe es megbizhatatlan. Tenyleg nehez olyan kisegitot talalni, aki tartosan es megfeleloen dolgozik. Itt eleg sok takaritoceg van, pont az igeny miatt.
További ajánlott fórumok:
- Pajzsmirigyműtét előtt állok; volt valakinek ilyen problémája mostanában?
- Veszprémi kórház szülészetéről van valakinek véleménye, tapasztalata?
- Van valakinek kéz és lábápolás, műkörömépítés kidolgozott tétele?
- Van kedve valakinek hétfőtől elkezdeni a 90 napos diétát?
- Epeműtét után van valakinek panasza: Hasmenés? Hányás? Görcs? Ha igen mivel előzitek meg?
- Volt már valakinek Bartholin mirigy gyulladása?Milyen tünetei voltak?