Nagyon hatásos fogyókúrák! (beszélgetés)
A fórumot nem tudom, hogy keresd, arra nem néztem rá, esetleg írj be kulcsszavakat a keresőbe.
A naplót viszont megtalálod, ha bemész Zsani adatlapjába, ott rákattintasz az interaktivitás fülre, és ott ki is írja, hogy milyen naplókat ír, ott van!:-)
"13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés"
Ez a pontos neve.Örülök,h jól vagy,remélem a kontroll eredményeid is jók lesznek,h még "vágni" se kelljen.
Őszintén örülök hogy nincsen komolyabb baj! Reméljük hogy két hónap múlva még jobb hírt fog közölni veled a doki.
Veled vagyunk.
Üdv
jkiacz
Zsanett, 13 napos diétába fogott bele, itt a hoxán van róla fórum,ha érdekel, nézd meg, a keresőbe beírod, és kiadja a_diana féle fórumban levőt kezdte el.
Remélem nem haragszol, hogy a nevedben válaszoltam ;)
Húúú,most tudnék enni....
De mindjárt kell innom megint fél liter tejet,utánna kicsit jobb lesz,aztán 7-kor megint.Közben majd teázgatok.Csak így annyit járok pisilni....
Ezzel énis így vagyok, a gyereket szenvedni látni a legrosszabb!
Hát én már ezer éve nem voltam ennyi, így nem tudom mennyi ideig voltam 71-72 kg. Annyi a jó hír, hogy 73 kg már régen voltam, pedig néha bűnözöm. :P
A 68-ra emlékszem, azt szeretném elérni ;)!
Nagyon drukkolok, majd írj, hogy mi van!
Nincs annál rosszabb, ha a gyerek beteg. Én inkább elviselnék magamnak akárhány betegséget, ha azzal a gyerekét meg tudnám váltani.
Köszönöm!!!, nagyon jól jön. Anyósom mondta, hogy vigyem le a gyerekeket és pihenjek kicsit, úgyhogy a mai hittant kihagyom (mármint a lányom), az estébe hajló délutáni művészi tornára összeszedem magam, arra azért elviszem, ha már be van fizetve.
Én most már egy hete 62,5-63 között jojózok, talán azért, mert mielőtt a 70 kg-ra felhízlaltam magam, ez volt a "versenysúlyom", és talán kell a szervezetemnek egy kis erőt gyűjteni a további fogyáshoz:-) Most mindenesetre nem segítek neki, az ágyba viszek egy kis popcornt is a könyv mellé...
Hogy sikerült az első nap Zsani?
Cickány? Mizujs?
Reni! Küldöm a pozitív energiát.
Nem tudok 71 alá menni :S
Ha felszúrják,akkor azt műtét alatt fogják.ha nincs gond most a fülével,akkor nem veszik ki az orrmanduláját sem.Tehát mejd kiderül.Mennem kell,indulunk.
Amúgy csak a mai napo ilyen tejes,holnap már jobb.1 órára olyat viszek,amibe kávé is van....
Akkor biztosan nem lesz semmi gond.mi azért gondolunk Rád holnap!!!
Én is kórházban leszek a fiammal hallásvizsgálaton,és ha nem lesz jó az eredmény,kiveszik az orrmanduláját,és felszúrják a fülét.Remélem minden rendben lesz.Ráadásul holnap kezdem a 13 napos fogyókúrámat,ami úgy indul,hogy napi 2,5 liter tej,semmi más.Ezt reggel 7 órától 3 óránként.Kemény napom lesz,dondolok rád,veled lezsek!!!Biztosan jó híreket kapsz!!!!
További ajánlott fórumok:
- Ki tud gyors és hatásos fogyokúrát?
- Valami hatásos fogyókúrás gyógyszert keresek, amit még nem tiltottak be!
- Norbi vagy Réka DVD a hatásosabb fogyókúra kezdetén?
- Kezelések a fogyókúra hatásosságának növelésése
- Elliptikus trénert vagy szobakerékpárt vegyek? Melyik hatásosabb egy fogyókúrában?
- Japán fogyókúrás gyűrű.Ismeri valaki, jó, hatásos?