Nagyon fáj a nőgyógyászati rákszűrés? (tudásbázis)
Fura nekem, hogy valaki nem erzi a kacsat..,mondjuk mindenkinek mas az " anatomiaja". Nekem erosen kellemetlen, a kenet levetel kevesbe.Lehet, hogy attol is fugg, hogy valaki szult-e mar, v.nem.nem tudom..
De visszaterve, forumindito: ne parazz, nem nagy cucc a rakszures. Kellemetlen erzes, de nem csak kellemes ,szukseges dolgok vannak az eletben. Nagyon fontos a szures, en pl.nagyon komolyan veszem,minden evben megyek. Ha sokszorosa fajdalom lenne, akkor is szuretnék. Utana megnyugszol,es rajossz,h.felesleges volt felned. Amennyire csak tudod lazitsd el magad.En szoktam kerni,h.varjon az orvos egy kicsit,ellazitom magam /mar amennyire megy egy orvosnal/,es utana ok.
Ha mar ott vagy kerhetnel noi hormonsort verbol,h.irjon ki,mert azert tudni kellene,h.mitol van a barnazas. Elore ird le egy papirra,h.mikor volt az utolso menstruaciod, hanyadik napra jott meg, es meddig tartott. Ne ott kelljen szamolgatni, mikor ideges az ember. Minden rendben lesz!:)
Behelyeznek egy "kacsát", ez egy olyan fém műszer, mint annak a bizonyos baromfinak a csőre.
Azt szétnyitják (nem nagyon, csak valamennyire), a doki lámpával bekukkol, majd egy pálcikával kenetet vesz és hipp-hopp kész is vagy.
Ne izgulj!
Elsőre lehet, hogy fura, de a sokadiknál már nem is foglalkozol vele.
További ajánlott fórumok:
- Ismersz olyat, akinek P4 lett a citológia eredménye? Nőgyógyászati rákszűrésen.
- Miért mennek az emberek inkább nőgyógyászati rákszűrésre, mint például vastagbélrák szűrésre, amikor az jóval gyakoribb?
- A nőgyógyászom azt mondta 3 hét múlva lesz a rákszűrésnek eredménye, de jövő héten már 5 hete voltam és még mindig nincs eredmény, miért?
- SZTK-ban voltam nőgyógyászati rákszűrésen, ha rossz az eredmény kiértesítenek?
- Mennyiba kerül mostanság egy nőgyógyászati rákszűrés magánrendelésen, Pesten?
- Ha nem jó a nőgyógyászati rákszűrés, akkor mennyi idő után küldenek értesítőt?