Na férfiak! Ki az, aki bátor és belép ennyi nő közé.....? (beszélgetés)
Férfitől én sem, nőtől egy fokkal jobban elviselem. :)
Nekem most egy olyan kolléganőm van, aki miatt teljesen leszoktam én is az ilyen érintésekről. Puszira pedig végképp nem gondolok. :))
Pár napja tankolás után fizettünk a shopban a kollégával. Egy fiatal szemrevaló hölgy volt a pénztárnál, aki az előttünk vásárló férfit, megpuszilta, miután fizetett.
Gondoltam ez magas labda, illik lecsapni. Odaadtam a pénzt neki, mondtam, hogy kérek egy számlát, a puszi pedig majd a kollégának jár.
Szerencse vette a lapot és egy jót mosolygott. A kollégám már inkább zavarban volt. :))
Azt olvastam tegnap, hogy a kollégádtól kapott két puszitól is majdnem a lábrázás jött rád. :)
Én barátkozós vagyok, viszont egy darabig a számomra ismeretlen társaságban csak az ENSZ megfigyelő szerepét töltöm be. Aztán, ha úgy veszem észre, kedvemre való az a csoport, akkor időnként meg-meg szólalok. :)
Engem a segítségkérők találnak meg. Ha ott áll 10 ember is tuti hogy engem szólítanak le. Ha valaki tanácstalanul vakarja a fejét egy boltban és elvezet az utam előtte, tuti megállít :)
A környezetem szerint olyan ártalmatlan kinézetem van.
Én nem vagyok ilyen szerencsés típus. Lehet a fizimiskám teszi, de engem mindenhol megtalálnak a rosszarcú emberek.
Ősszel Szombathelyen voltunk, még szinte a kocsiból sem szálltunk ki, de már egy hajléktalan ott állt mellettem. :))
Azért az igazi Gazpacho főzés nélkül készül, szerintem ilyet "főzni" nektek is sikerülni fog.
Gyerekkorom egyik kedvenc levese volt a paradicsomleves.😊 Ezer éve nem főztem már ilyet. Úgyhogy szerintem nekem bejönne ez a gazpacho.
A YouTube - on szoktam nézni egy nagyon szimpatikus fiatal pár videóit, akik hónapokig utazgatnak lakóautóval. Most decemberben keltek útra megint, na és nekik egyik kedvenc országuk Spanyolország. Mondták is, hogy lehet, hogy majd ott szeretnének egyszer letelepedni.
Igen, nem szabad általánosítani, hisz azonos neműek gondolkodásmódja közt is óriási eltérések lehetnek.
Viszont mégis csak vannak olyan dolgok, amik többnyire csak a nőkre,illetve csak a férfiakra jellemzőek és szerintem sokszor pont ezekből az apró különbözőségekből adódnak a legtöbb félreértések.
A gazpacho spanyol paradicsomleves, van benne hagyma, uborka, meg ilyenek. Rendkívül jó, persze ízlés kérdése, de én egyébként is szeretem a paradicsomlevest.
Sokat tudnék mesélni Spanyolországról, de nem akarok nagyon eltérni a fórum témájától.
Persze, a Sorrentói-félsziget, abba bele lehet szeretni. :-)
Szerintem nagyon nehéz megismerni a másik nem gondolkodását. Talán nem is lehet így általánosítani, hisz mindenki egyéniség, az egyik ember eleve más mint a másik.
Ezek tényleg nehéz dolgok, azt hiszem írtam már hogy a legtöbb probléma az életemben a nőkkel való kapcsolataimból fakadt. Úgy általában az emberekkel, legyenek azok munkatársak, vagy ismerősök mindenkivel jól kijöttem, nem voltak különösebb konfliktusaim, mikor gondom volt az a nemiségből eredt. Hiába mondjuk azt, hogy felejtsük el, tekintsünk mindenkire úgy mint emberre, kivéve azt akivel aláírt házassági szerződésünk van, arra nézhetünk mint más neműre is. Sajnos ez nem így működik, legfeljebb csak elfojtani lehet dolgokat.
es masik kedves mondatuk pedig/had mondjak mar el ezt is/,hogy-"don't worry be happy!'NE AGGODJ,LEGY BOLDOG!ES TUDOD EZ EGY NAGYON JO MENTALITAS.NEM AGGODNAK OK SE A GYEREKEKEN SE KULONOSEN,SE AREMELESEKEN,SE KERTJUKON,HAZUK HOGY NEZ KI...…..fura volt,de aztan idovel mindent mewgszokik az ember,
bocs veletlenul nagy betuvel irtam,kerlek ne haragudjal!
További ajánlott fórumok:
- Mi lehet a gond? Ennyire félne(k) a visszautasítástól a férfiak?
- Volt valaki mostanság a győri állatkertben? Érdekelne mennyi egy felnőtt belépő pontosan?
- Egyes férfiak miért ennyire csókos típusok?
- Szelidi-tónál mikor nyit a strand és mennyi a belépő?
- Auschwitzi látogatásnak mennyi most a belépője?
- Diana-kiállítás Budapesten. Tudja valaki mennyi lesz a belépő?