Munkavállalás külföldön, külföldi munkák, munkalehetőségek (beszélgetés)
Sziasztok!
Párom Észak-Németországban szeretne elhelyezkedni, segéd-és betanított munka lenne jó ami nem igényel túl nagy nyelvtudást. Bármilyen megoldás érdekelne. Aki tud valamit kérem írjon. Előre is köszönöm
Szellőző rendszerek karbantartásával és tisztításával foglalkozó cég várja SEGÉDMUNKÁSOK jelentkezését, 25 - 32 éves korig. Angol nyelvtudás előny!
Feladatkör:
-Éttermi szellőzők tisztítása/karbantartása
A munka Londonban es környéken folyik, Magyar csapattal, angol éttermeket, pubokat, hoteleket szervízelünk. Klímatechnika, vasipari munkák terén szerzett tapasztalat előny!
A speciális munkakör miatt kisebb testalkatúak jelentkezését várjuk.
Önéletrajzokat: info@ventsolutions.co.uk cimre kérjuk küldeni.
Én közvetítőn keresztül mentem Görögbe, 80ezret levett a cég rólam, átvertek, és a kinti melóval is megszivattak.
Én többet nem mennék olyan céghez, ami előre kér pénzt :(
Tamás Bera ismerősömtől jött az üzenet:
Figyelem!!!
Akit érdekel, Németbe tudnék női munkavállalóknak, középszintű nyelvtudással, konyhai kisegítői munkát. Február végétől lehetne menni.
Érd.: 06-30-62-10-457
Sziasztok!
Tudnátok nekem megbízható, külföldre (nyugati EU országok) munkaerőt közvetítő cégeket ajánlani? Vagy érdemesebb véleményetek szerint közvetlenül pályázni? Előre is köszönöm a választ.
Sziasztok!
Tudna nekem segíteni valaki?Ausztriában csomagolói munkát keresnék,valahol közel,hogy haza lehessen járni hetente.Német tudásom nagyon alap.Hol keresgéljek?Köszi
Ha megy, akkor egyszerű dolgotok van: az EU oldalán körülnéztek Angliában, esetleg Cipruson, tehát ahol angol nyelven beszélnek. Közelebb nem hiszem, hogy találna munkát, a némettel jobban boldogulna.
Telefonszámot, esetleg e-mailcímet találtok, csináljatok önéletrajzot angolul, kétféle minta is fent van az Europass oldalán.
Itt tudtok állást keresni:
Nyelvtudás nélkül sehogy.
Minimum egy alap kell, különben hogy érti meg, mi van a munkaszerződésébe? Könnyen pórul lehet járni.
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni?
A férjem szeretne külföldre menni dolgozni, nyelvtudás nélküli munkák érdekelnének.
Hol érdemes keresni? Rengeteg közvetítőt felhívtunk, mindenhol azt mondták, fizessünk be 80 - 90 ezer forintot és majd hónapok múlva lesz válasz talán.
Előre is köszönöm!
Dinamikus, fiatal autoszerelő és tuning cég Nottinghamben képesítéssel és tapasztalattal rendelkező autoszerelő és karosszérialakatos munkatársakat keres 2012. áprilisi kezdéssel – angol nyelvtudás nem szükséges.
A sikeres jelentkezők a 3 hónapos próbaidő alatt az országos minimálbérnek megfelelő juttatásban részesülnek. A próbaidő letelte után a bérezés a teljesítmény és az elvégzett munka minőségétől függően újratárgyalható.
Egy rövid kísérőlevelet, amiben kérjük írják le hol és mivel foglalkoznak jelenleg, miért szeretnének nálunk dolgozni, mire a legbüszkébbek eddigi karrierjük során és mit szeretnének elérni a következő 5 évben az elviscarmaster@yahoo.co.uk email címre küldjék és csatoljanak egy szakmai önéletrajzot doc vagy docx formátumban.
További ajánlott fórumok:
- Hova kell fordulni, mit kell tenni, ha átverték a külföldi munkavállalót, és nem tudja, hogy jusson haza?
- Külföldi munkavállalás családdal
- Kaphat-e hitelt Magyarországon az a belföldi személy, aki külföldön dolgozik és külföldi bankhoz utalják a fizetését?
- Párommal külföldi munkalehetőséget keresek, tudtok segíteni?
- Májustól alapfokú nyelvvizsga szükséges a külföldi munkavállaláshoz?
- Külföldi munkavállaláskor előtte az Apeh-nél be kell jelenteni, hogy külföldön fogok dolgozni?