Munkavállalás külföldön, külföldi munkák, munkalehetőségek (beszélgetés)
dehogy szólok,tudod bennem megbízhatsz:)
amúgy meg fene egye az egészet...Pisti mindíg megpróbálta itthon de ilyen olyan okok miatt mindíg ki köll menni...sosenem lesz ennek vége:(((
Szia!
Az én férjem augusztus 24.én mentki!Szívesen követném én is,de nehéz lenne,mert nekünk 3 gyerkőcünk van(13,10,3 évesek),meg nem is akar ott maradni a férjem,ahol dolgozik,mert nagyon kevés a fizetése,úgyhogy folyamatosan keresek neki másik állást!Ha német nyelvterületen sikerülne elhelyezkednie hosszútávú állásban,akkor biztos,hogy utána mennénk!(Most Franciaországban dolgozik)A Te párod hol dolgozik?Hogy fogod bírni a kisfiad nélkül?Neked is kitartás!
Szia! Nekem párom október 28-án ment ki külföldre, legközelebb majd csak december 13-án jön haza. Van egy közös kisfiúnk is Istvánka, ő 20 hónapos lesz 18-án. :-)
Nagyon nehéz nekem, a gyerek még annyira nem fogja fel hála az égnek. De biztosan neki is hiányzik apa. De viszont én megyek majd ki párommal január végén. A gyerek még egy kicsit marad anyósoméknál amíg kint elintézünk mindent. Ezzel nem lesz gond mert hozzá van szoktatva a nagyiékhoz is. Sokat segítettek eddig is. :-)
Te nem akarsz kimenni párodhoz? Van gyerkőc nálatok is? Kitartás! Nehéz de ki kell bírni!
További ajánlott fórumok:
- Hova kell fordulni, mit kell tenni, ha átverték a külföldi munkavállalót, és nem tudja, hogy jusson haza?
- Külföldi munkavállalás családdal
- Kaphat-e hitelt Magyarországon az a belföldi személy, aki külföldön dolgozik és külföldi bankhoz utalják a fizetését?
- Párommal külföldi munkalehetőséget keresek, tudtok segíteni?
- Májustól alapfokú nyelvvizsga szükséges a külföldi munkavállaláshoz?
- Külföldi munkavállaláskor előtte az Apeh-nél be kell jelenteni, hogy külföldön fogok dolgozni?