Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Nem akarok indiszkrét lenni de annyiért nem éri meg kint dolgozni ha fedezik az utiköltséget,kaját szállást stbt akkor sem......ha ezeket vagy ezekböl valamit fizetnie kell már veszteséges is:(
Valóban ez nagyon kevés...Párom mondjuk igaz mondhatni főnök lett, de ő kezdőfizuként keres 330 000 Ft-ot. Bejelentett munka, itt is be van jelentve 120 000 bruttóra és kint kézbe kapja a többit, de ott is be van jelentve! Nem kell fizetnie a szállásért, sőt külön lakása lesz és a rezsit is a felettese fogja fizetni. De 1-2 max 3 hónap elteltével meg fogja keresni ugyeni lyen formában kb a 450 000 Ft-ot. Vagy a 400 000 Ft-ot legalább. Az emberek akik 8 órában dolgoznak kint és 10 kilónál többet nem emelhetnek, ők megkeresik és hazavisznek kb 300 000 Ft-ot de van amikor többet. Ez a teljesítményeiktől függő. Nem panaszkodnak ők sem. És ők is be vannak rendesen hivatalosan jelentve idehaza is meg kint is! :)
Én is mindig azzal bíztatom magam,hogy kibírjuk,és utána jó lesz!Bár ez a munka eddig még csak ráfizetés volt!Mi a tetőt szeretnénk lecserélni a házunkon,úgy beszéltük meg,hogy addíg fog kint dolgozni a férjem,amíg megkeresi rá a pénzt,de túl kevés a fizetése(165e ft),ezért szeretne máshol dolgozni!Végül is visszagindolva hamar eltelik a 4 hét,amíg kint van,de sajnos az 1 hét is,amikor itthon van!Most meg csak 6 hét után jön haza!Nehéz lesz kibírni,de muszáj lesz!Sok sikert kívánok a kinti életetekhez!
Az én párom Dortmundban dolgozik. Művezető lett. Nehezen bírjuk majd ki a kisfiúnk nélkül ez biztos, de neki is ezzel megalapozhatjuk a jövőjét. Áldozatot hozni kell mindig sajnos! Rossz lesz de ki kell bírni! Utána jó lesz!
Az én férjem augusztus 24.én mentki!Szívesen követném én is,de nehéz lenne,mert nekünk 3 gyerkőcünk van(13,10,3 évesek),meg nem is akar ott maradni a férjem,ahol dolgozik,mert nagyon kevés a fizetése,úgyhogy folyamatosan keresek neki másik állást!Ha német nyelvterületen sikerülne elhelyezkednie hosszútávú állásban,akkor biztos,hogy utána mennénk!(Most Franciaországban dolgozik)A Te párod hol dolgozik?Hogy fogod bírni a kisfiad nélkül?Neked is kitartás!
Szia! Nekem párom október 28-án ment ki külföldre, legközelebb majd csak december 13-án jön haza. Van egy közös kisfiúnk is Istvánka, ő 20 hónapos lesz 18-án. :-)
Nagyon nehéz nekem, a gyerek még annyira nem fogja fel hála az égnek. De biztosan neki is hiányzik apa. De viszont én megyek majd ki párommal január végén. A gyerek még egy kicsit marad anyósoméknál amíg kint elintézünk mindent. Ezzel nem lesz gond mert hozzá van szoktatva a nagyiékhoz is. Sokat segítettek eddig is. :-)
Te nem akarsz kimenni párodhoz? Van gyerkőc nálatok is? Kitartás! Nehéz de ki kell bírni!